7 Ιουνίου 2013

Ανοικτή επιστολή προς τους Θεσσαλονικείς πατριώτες.

Συμπατριώτες μου Θεσσαλονικείς,
Για μια ακόμα χρονιά διοργανώνεται στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, στην Θεσσαλονίκη μας, και φέτος το επαίσχυντο Gay Pride...
Ομοφυλόφυλοι, τρανσέξουαλ, τραβεστί, λεσβίες και κάθε ανώμαλος πρόκειται να παρελάσουν στους δρόμους της πόλης μας.

Μην το επιτρέψετε.

Οπως πριν 2 χρόνια σταματήσατε την στρατιωτική παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου όταν οι προδότες εμφανίστηκαν στις θέσεις των επισήμων, έτσι και μεθαύριο πρέπει να σταματήσετε το προκλητικό αίσχος και την κατρακύλα πνευματικής διαφθοράς της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι δυνατόν επειδή οι περισσότεροι από εσάς δεν πήγατε να ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές και βγήκε δήμαρχος ο "προοδευτικός" γερο-Μπουτάρης να επιτρέπετε να εξευτελίζεται η πόλη του Αγίου Δημητρίου και του αθλητή Αγίου Νέστωρα...

Ο Μητροπολίτης Ανθιμος σας ζήτησε να μην αφήσετε τα παιδιά σας να πλησιάσουν τα σιχαμερά αποβράσματα που με θράσος θέλουν να διατυμπανίσουν την διαστροφή τους σε ολόκληρο τον κόσμο....
Εγώ σας ζητάω να μην τους επιτρέψετε να το κάνουν.

Φτάνει πια αυτό το αίσχος που σίγουρα θα γυρίσει στα κεφάλια όλων μας....

Ας κάνουμε το καθήκον μας.

Ειδάλλως ετοιμαστείτε να "απολαύσετε" εικόνες σαν τις παρακάτω.





Share

4 σχόλια:

cummulus είπε...

Φυσικά καί δέν θά πάει κανείς, ἄν ὅμως κάποιος πάει, ἄς πάρει μαζί του γιαουρτάκια.

Ανώνυμος είπε...

αφήστε τους να γελοιοποιηθούν. Είναι αχρείοι

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Πέρσι μόλις ανακοινώθηκε το gay parade, πήγα στην μητρόπολη με έναν φίλο μου. Τον μητροπολίτη βέβαια δεν μπορείς να τον συναντήσεις, εκτός αν σου επιτρέψουν να κλείσεις ραντεβού μετά από κανα 3μηνο.(Πάντως ο λαϊκός του που είναι υπεύθυνος για τα ραντεβού του ΔΕΝ σου κλείνει ούτε για μετά ένα 3μηνο)
Τους ενημερώσαμε, και περιμέναμε ειδοποίηση. Δεν ήταν τόσο δύσκολο να κινητοποιηθούν οι ιερείς και να ενημερωθεί ο κόσμος για μια ειρηνική διαμαρτυρία.
Οι μέρες όμως περνούσαν και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ένα χρόνο μετά, περισσότερο από το gay parade με εκνευρίζει η κοροϊδία από τη μητρόπολη (αφήνουμε επίτηδες τις μέρες να περνούν).

Στο διάστημα αυτό (της μίας εβδομάδος) προσπάθησα να κινητοποιήσω κάθε πατριωτική και Ορθόδοξη φωνή που ήξερα. ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε να μπει μπροστά ως οργανωτής κάποιας αντίδρασης.
Οπότε τελικά δόθηκε ένα κάλεσμα από εμένα μέσω εμαιλ για συγκεκριμένη ώρα.
Τελικά βρεθήκαμε 25-30 άτομα. Τις ειρηνικές αντιδράσεις μας μπορείτε να δείτε εδώ:
http://antiparakmi.blogspot.com/2012/06/gay-parade.html
Έστω και έτσι, φάνηκε ότι κάποιοι αντέδρασαν. Αν είμασταν 10πλάσιοι, θα τους φράζαμε το δρόμο και ΔΕΝ θα περνούσαν.

Έκτοτε,
από πέρσι τον Ιούλιο ξεκίνησε η συλλογή των υπογραφών χέρι-χέρι.
Η συντονιστική επιτροπή επιδιώκει νέα συνάντηση με τον Άνθιμο η οποία -μετά την αρχική- αναβάλλεται έντεχνα από μέρα σε μέρα.
Στο τραπέζι μπαίνουν διάφορες προτάσεις:
α) ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία
β) πένθιμο χτύπημα των καμπάνων
γ) αγρυπνία για προσευχή πριν την εκδήλωση και για να ζητήσουμε το έλεος του Θεού για το θέμα. Στην επιτροπή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν δέχεται ο Άνθιμος ούτε καν την αγρυπνία που θα προηγηθεί του gay parade.

Και το αποτέλεσμα:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

(συνέχεια)
πριν λίγο επέστρεψα από την αγρυπνία που τελικά δεν έγινε για το gay parade αλλά γενικά για την κρίση!
Επίσης αν και γράφει στην ανακοίνωση "να διαβαστεί την Κυριακή 2/6 στους ναούς, ΔΕΝ διαβάστηκε στους ναούς αφού έφτασε την επόμενη ημέρα! Απλά ήθελε να δείξει ο Άνθιμος ότι τους την έκανε τελικά την χάρη και έκανε αγρυπνία.
Ο Άνθιμος τελικά δεν ήταν ούτε καν στην αγρυπνία.

Στο τέλος είδα 2-3 μέλη της Συντονιστικής. Μοίραζαν πολύ διακριτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα.
Τους ρώτησα αν θα κάνουν κάποια ειρηνική διαμαρτυρία.
"Όχι, δεν έχουμε ευλογία από τον μητροπολίτη".
Καλά τους λέω, πέρσι που αντιδράσαμε αυτοί που αντιδράσαμε με ειρηνική διαμαρτυρία, είχαμε ευλογία από τον μητροπολίτη;

Χθες άκουσα την ομιλία ενός ιερέα που πριν κανα μήνα έλεγε ότι "ότι και να γίνει θα ξαπλώσω κάτω και δεν θα τους αφήσω να περάσουν".
Τώρα το άλλαξε:
"επειδή ο τάδε ιερέας λέει ότι θέλει δεύτερη και τρίτη σκέψη, άρα κάτι θα ξέρει, περιμένω να με πάρει τηλέφωνο να το δούμε".
Μάλλον δεν θα ξέρει το τηλέφωνο του άλλου ιερέα και περνάν οι μέρες και περιμένει τηλέφωνο..

Για να μην πολυλογώ:
ο ένας ιερέας λέει περιμένω να δω τι θα κάνει ο άλλος (3-4 όλοι κι όλοι είναι οι αγωνιστές -υποτίθεται- κληρικοί που ήταν να αντιδράσουν).
Η συντονιστική μέχρι σήμερα έλεγε ότι περιμένει τους ιερείς.
Οι ιερείς λένε "ότι πει ο δεσπότης".
Άλλα μέλη της συντ/κής λένε ότι δεν θα γίνει τίποτε γιατί "δεν δίνει ευλογία ο δεσπότης".

Για να τελειώνουμε:
Οι 20.000 υπογραφές μαζεύτηκαν γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς ο Άνθιμος. Δεν μπορούσε να τους το αρνηθεί.
Στη συνέχεια επικαλέσθηκε αυτές τις υπογραφές για να αυτοπροβάλεται στην τηλεόραση ότι τάχα έχει τον κόσμο μαζί του.

Η κόντρα μετατράπηκε σε κόντρα Άνθιμου Μπουτάρη (είτε λόγω της γεροντικής εμπάθειας του Άνθιμου είτε λόγω εντολών που είχε από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ για να έχει φθορά ο Μπουτάρης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές).

Όσο οι ιερείς μετατρέπουν τους πιστούς σε άβουλα όντα, άλλο τόσο οι δεσποτάδες θα στηρίζονται στους ροταριανούς και στους μασόνους
και η κοινωνία μας θα προχωράει προς την παρακμή.

Ειλικρινά ζούμε μέρες άλωσης της Πόλης. Οι δεσποτάδες δεν έχουν καμία σχέση με τον πιστό λαό.Ο Άνθιμος προτιμά να συνομιλεί με κομματόσκυλα της ΝΔ παρά με πιστούς.

Εξάλλου ο Μπουτάρης το είπε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο:
"το μόνο που μου ζήτησε ο Ανθιμος ήταν να αλλάξει ο χώρος του parade,να μην γίνει κοντά στην μητρόπολη και συμφωνήσαμε.".
Με τόσες επισκέψεις που έχουμε κάνει στην μητρόπολη προσπαθώντας να συναντήσουμε τον Άνθιμο, σας βεβαιώνω ότι μάλλον ο Μπουτάρης λέει την αλήθεια.

ΥΓ.
Σεβασμιότατε Άνθιμε
εκτύπωσα 2 αναρτήσεις που σας αφορούν, για να σας τις δώσω ο ίδιος απόψε, αφού δυνατότητα να σας συναντήσω στο γραφείο σας δεν υπάρχει.
Αλλά δεν ήρθατε στην αγρυπνία στην οποία μας καλούσατε, στον Αγ.Δημήτριο (φαίνεται προτιμάτε να σας βλέπουμε από τα κανάλια)

http://antiparakmi.blogspot.com/2013/01/blog-post_20.html

http://antiparakmi.blogspot.com/2012/10/7.html


Απλά να ξέρουν οι δεσποτάδες
όσο και να προσπαθούν να κρατήσουν τον λαό κοιμισμένο (γιατί αυτή την εντολή έχουν από αυτούς που μας κυβερνάνε),
δεν αποκλείεται όταν η οικονομία μας καταρρεύσει, ο λαός να εξεγερθεί.

Και τότε θα πάρει σβάρνα και τα μητροπολιτικά σας μέγαρα και τις λιμουζίνες και τα γραφεία σας.

ένας περσινός διαδηλωτής

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.