10 Απριλίου 2013

Δείτε τί ΔΕΝ μας λένε, για τους λαθρομετανάστες.... και τί έγινε αλλού! Προσέξτε τις φωτογραφίες!

Έτσι πάλεψαν οι Ελβετοί στο δημοψήφισμά τους και είπαν ένα ηχηρό "ΟΧΙ" στα τζαμιά, τα οποία η αφίσα ανωτέρω τα παριστά, ως πυραύλους! Εξυπακούεται ότι στην Ελλάδα, "ΕΦΑΓΕ ΘΑΨΙΜΟ" όλο το ζήτημα! Ποιός εδώ να ...'τολμήση' να προτείνει δημοψήφισμα για αυτά τα θέματα; Η εθνομηδενιστική 'εισαγόμενη' αριστερά, ή η ψευδο-ελαφρο-"δεξιά";
Απο εκδήλωση που διοργανώθηκε προ ημερών, απο τους άκρως ταλαίπωρους και δεινοπαθούντες κατοίκους του αθηναϊκού κέντρου, αντλήσαμε ορισμένα στοιχεία, που δημοσίευσε η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" και αφορούν - τί άλλο; - το τόσο πονεμένο ΚΑΙ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ" ζήτημα της εγκληματικότητος των λαθρομεταναστών, που "ζούν και βασιλεύουν", ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ όποιο θύμα επιλέξουν, χωρίς τιμωρία, μέσα στην πρωτεύουσά μας! Και φθάνουν, με την αμέριστη ΠΑΝΤΟΤΕ συμπαράσταση αριστερόστροφων ΜΚΟ (με έξωθεν και ...μακρόθεν "ρίζες" & πηγές), να "απαιτούν" και τζαμιά! 
 
Συγκεκριμένα, αξίζει να διαβάσουμε, τί ανέφερε ένας απο τους ομιλητές της εκδηλώσεως, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κων/νος Ρωμανός, λέγοντας μεταξύ άλλων, πώς "ο 'πρόεδρος' της μουσουλμανικής κοινότητος, ο οποίος υποτίθεται εκπροσωπεί 800.000 μέλη - και λίγα λέει... - είπε ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, που δεν έχει τζαμί! Και εγώ του απήντησα ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, όπου παράνομοι, έχουν αξιώσεις!!! 
 
Βεβαίως νόμιμοι μετανάστες στην Ευρώπη, έχουν την θρησκευτική ελευθερία και την δυνατότητα, να χρησιμοποιούν δημόσια κτίρια, αλλά πού ακούσθηκε λαθρομετανάστες να έχουν απαιτήσεις, μέσα στην χώρα της οποίας τα σύνορα έχουν παραβιάσει! Αυτό είναι ένα σκάνδαλο, το οποίο παραβλέπεται απο όλους εκείνους, που μιλούν για θρησκευτική ελευθερία. Ο Δήμαρχος Μόσχας, όπως είπε ο δημοσιογράφος Γουΐλς, προ 10ημέρου, όταν ετέθη θέμα τζαμιού για την Μόσχα, είπε 'αυτό μας έλειπε, να κάνουμε για τους λαθρομετανάστες τζαμί στην Μόσχα' και το απέρριψε!!!
Μία ακόμα αφίσα στην Ελβετία, όπου προσέξτε πώς τα κατάμαυρα κοράκια "δαγκώνουν" το έδαφος της χώρας! Όχι, αυτά δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Παρατηρείστε πώς τα άσπρα πρόβατα, κλωτσούν έξω απο το ελβετικό
έδαφος, το μαύρο! ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ
ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ !
Σας υπενθυμίζω επίσης τις διαμαρτυρίες απο τους κατοίκους του Βερολίνου, "όχι άλλα τζαμιά", αλλά και απο τους Ελβετούς, οι οποίοι έκαναν δημοψήφισμα "όχι άλλα τζαμιά" και επίσης έκαναν σκίτσα, όπου οι μιναρέδες των τζαμιών παρουσιάζονται ως ισλαμικοί πύραυλοι, ως ρουκέττες"!(φωτογραφία άνωθεν)

Δύο κουβέντες τώρα, συμπληρωματικώς για τους φίλους αναγνώστες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Πρώτον, τα ΜΜΕ της προδομένης χώρας μας, ΕΘΑΨΑΝ ε ν τ ε λ ώ ς το ζήτημα του ελβετικού δημοψιφίσματος, κατά των τζαμιών και των μεταναστών, αφού η απολύτως δημοκρατική Ελβετία και οι διαδικασίες που επιτρέπουν στους πολίτες, να αποφασίζουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ για όσα τους αφορούν και τους 'καίνε', με "άνετα" δημοψιφίσματα, εδώ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι ! Μόνον την αφίσα που είχε 'γεμίσει' όλη την ελβετική επικράτεια τότε, να έβλεπαν όλοι οι Έλληνες, με τα άσπρα πρόβατα που διώχνουν "έξω" απο τον χώρο τους, τα μαύρα, θα έφθανε, για πολλούς και υγιείς συνειρμούς! Είπαμε όμως, εδώ "Ψ Α Λ Ι Δ Ι " ! 
 
Δεύτερον, μήπως θα είχαν την 'ευγενή καλοσύνη', όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" της... πλάκας, που καλούν εδώ και χρόνια στις εκπομπές τους, τον αυτοαποκαλούμενο και μάλλον 'αυτοανακηρυγμένο' "πρόεδρο" των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, εν Αθήναις, συμπαθή κατά τά άλλα, Αιγυπτιακής καταγωγής κύριο Ελγαντούρ - παντρεμένο με Ελληνίδα, που... αλλαξοπίστησε και έγινε μουσουλμάνα για χάρη του!!! - να μας πληροφορήσουν, (αφού ως "δημοσιογράφοι" επιβαλλόταν πρωτίστως να το ερευνήσουν ΚΑΛΑ το πράγμα), ΑΝ , ΠΟΤΕ και κυρίως ΠΩΣ , έφθασε στην Αθήνα μας, ο κύριος αυτός; 
 
Μήπως, λέμε μήπως, η "ιστοριούλα" αυτή, έχει "ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ" ενδιαφέρον; Μήπως εγράφη προσφάτως σε εφημερίδα, μικρής δυστυχώς κυκλοφορίας, ότι ο κύριος αυτός, "εστάλλη" απο την Αίγυπτο, με υποτροφία της ελλαδικής Εκκλησίας, την δεκαετία του ΄70; Μήπως ήταν ένας "καλός" χριστιανός, 'τότε', ενώ στην πορεία... λοξοδρόμησε; Μήπως κάτι ξέρουν και έχουν στα αρχεία τους, στην Αρχιεπισκοπή μας; Μήπως να τα "ξαναδούμε" αυτά τα αρχεία; Μήπως "είμαστε για κλάματα", όταν κάνουμε "ελαφρά τη καρδία", τέτοιες "ευεργεσίες" χωρίς έρευνα και προσεκτική αναζήτηση; Μήπως εν κατακλείδι, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;




Share

2 σχόλια:

Ali Al-Yunani είπε...

Ο πολέμιος των μιναρέδων ασπάστηκε το Ισλάμ_

Ο Στρίτς (εδώ http://www.islam.gr/ftp/2013/danyal.jpg) κατέκρινε την ανάπτυξη της αντιπάθειας κατά του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων στην Ελβετία, θεωρώντας πως η χώρα του έχει ανάγκη από περισσότερα τζαμιά και περισσότερους μιναρέδες.

Μετά την εκστρατεία του λαϊκού κόμματος της Ελβετίας για την απαγόρευση των μιναρέδων στη χώρα, ένα στέλεχος του κόμματος ασπάστηκε το Ισλάμ προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους πάντες.

Ο πολιτικός κόσμος έμεινε με το στόμα ανοικτό καθώς ο γνωστός πολιτικός Nτανιέλ Στρίτς, ένας από τους ανθρώπους – μπροστάρηδες της εκστρατείας για την απαγόρευση των μιναρέδων στη χώρα, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι ασπάστηκε το Ισλάμ, προσθέτοντας πως ο ίδιος βιώνει μια ριζική αλλαγή αφού γνώρισε το Ισλάμ και τις αξίες του.

Το ηγετικό στέλεχος είπε πως λόγω της εκστρατείας στην οποία συμμετείχε εναντίον του Ισλάμ, αναγκάστηκε να μελετήσει πολύ για αυτήν τη θρησκεία και έμεινε έκπληκτος με πράγματα που δεν του πέρασαν ούτε στο μυαλό του. «βρήκα πολλές απαντήσεις σε αναπάντητες απορίες που είχα στο μυαλό μου εδώ και χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Στρίτς κατέκρινε την ανάπτυξη της αντιπάθειας κατά του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων στην Ελβετία, θεωρώντας πως η χώρα του έχει ανάγκη από περισσότερα τζαμιά και περισσότερους μιναρέδες ώστε να αγκαλιάσει τους Μουσουλμάνους της.

Το πολίτευμα που δηλώνει αμερόληπτο απέναντι στις θρησκείες δεν είναι αναγκασμένο να απαγορεύσει τις τελετουργίες των Μουσουλμάνων, διευκρίνισε.

Ο Στρίτς δηλώνει πως «βρίσκω τον εαυτό μου αναγκασμένο να γράψω πολλά άρθρα και να κάνω πολλές διαλέξεις ώστε να διευκρινίσω τη σπουδαιότητα των τζαμιών στην Ελβετία και να ρίξω άπλετο φως στην επικινδυνότητα της απαγόρευσης των μιναρέδων».

Λόγω της καινούργιας του στάσης, ο Στρίτς υπέβαλε την παραίτηση του από το λαϊκό κόμμα.

Από εδώ: http://alialyunani.wordpress.com/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC/

Ανώνυμος είπε...

Το πακιστανικό κ τ η ν ο ς το οποίο ε π ε τ ε θ η στη Μυρτώ μ ε π ο ι α ιδιότητα ήταν στη χώρα μας ; Οι φ ο ν ε ι ς του ανθρώπου τον οποιον ε ξ ο ν τ ω σ α ν για μια μηχανη λήψεως μ ε π ο ι α ιδιότητα ήταν στη χώρα μας ;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.