Σελίδες

10 Απριλίου 2013

Μήπως πρέπει οι γονείς να ξυπνήσουν...;

(η εικόνα είναι από το Διαδρομή)

Ως γνωστόν στην αναζήτηση του Google αν πληκτρολογήσεις κάποια φράση βγάζει, πριν τελειώσεις την φράση σου, προτεινόμενες προτάσεις σύμφωνα με την συχνότερη αναζήτηση στο διαδίκτυο....

Αν προσπαθήσεις να πληκτρολογήσεις στα αγγλικά "help i' m 1..." δηλαδή "Βοήθεια είμαι 1...." η αναζητηση θεωρεί οτι πας να γράψεις την ηλικία σου και ζητάς βοήθεια και δείτε στην εικόνα τι βγάζει!!!!
Εχει 10 προτεινόμενα αποτελέσματα εκ των οποίων τα 8 μιλούν για εγκυμοσύνη ανηλίκων!!!!!!
Κι όπως βλέπετε οι ηλικίες είναι εξωφρενικές..... 

Αυτή είναι η εικόνα της παρακμής της δυτικής "ανεπτυγμένης" κοινωνίας.....

Ο κάθε γονέας ας κοιτάξει να οπλίσει με αρχές και ηθική το παιδί του....
Και μην περιμένετε τίποτα από την εκπαίδευση. Είναι στα χέρια αθέων, νεοταξιτών και ψευτοπροοδευτικών άχρηστων υποκειμένων....

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.