11 Απριλίου 2013

Δεν είναι όλοι οι Γερμανοί ανθέλληνες και ψυχασθενείς φασίστες... (βίντεο)



Πριν από ένα χρόνο περίπου στις 13 Μαρτίου 2012 σε εκδήλωση στο Βερολίνο, ο Δρ Ματίας Ραθ έβγαλε έναν εξαιρετικό λόγο κατά του καρτέλ των πολυεθνικών φαρμακευτικών και χημικών βιομηχανιών και όχι μόνο, που επιδιώκουν την παγκόσμια κυριαρχία με όλα τα μέσα...
Παρακολουθείστε τον και θα διαπιστώσετε ότι δεν μιλούν όλοι οι Γερμανοί σαν τον Σόϊμπλε και την Μέρκελ....

(Αν περιμένετε να ενημερωθείτε για τέτοιες ομιλίες από τα προδοτικά και ξεπουλημένα κανάλια και τα ΜΜΕ .... σωθήκατε...)

Λίγα βιογραφικά στοιχεία για τον Δρ Ραθ.

Ο Dr. Rath είναι ιατρός, επιστήμονας και σύμβουλος της φυσικής, αποτελεσματικής και προσιτής οικονομικά  ιατρικής περίθαλψης παγκοσμίως. Είναι ιδρυτής ενός επιστημονικού και ιατρικού ερευνητικού ινστιτούτου το οποίο έγινε ο ηγέτης στον αναδυόμενο τομέα της “βασισμένης σε επιστημονικά δεδομένα φυσικής ιατρικής”.

Οι επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ. Ραθ και η συνεισφορά της ερευνητικής του ομάδας στοχεύουν στην φυσική πρόληψη και σημαντική μείωση των σημερινών κοινών νόσων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται καρδιαγγειακές παθήσεις και ο καρκίνος. Η σημαντική επιστημονική πρόοδος του Δρ. Ραθ και της επιστημονικής του ομάδας σε αυτό τον τομέα υιοθετείται ήδη μαζικά στην  ιατρική του σήμερα. Αυτή η πρόοδος στην υγεία αποτελεί μεγάλη απειλή για την φαρμακευτική βιομηχανία των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων – όπου βασίζεται στη διαιώνιση των νόσων ως αγορές για τα πατενταρισμένα φάρμακά της. Η μεταβατική φύση αυτής της έρευνας – και οι συνέπειές της για την ανθρωπότητα- συνοψίζονται σε μία πρόσφατη διάλεξη του Δρ. Ραθ που παρουσιάστηκε στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Στο ρόλο του ως πρωτοπόρος της επιστημονικής αυτής μετάβασης στον τομέα της υγείας, ο Δρ. Ραθ έχει γίνει στόχος στις επιθέσεις του σημερινού κατεστημένου, όπως για παράδειγμα η φαρμακευτική βιομηχανία επενδύσεων.

Σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι η βιομηχανία επενδύσεων των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων στους τομείς των φαρμάκων και των πετροχημικών, για παράδειγμα το καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων, ελέγχονται από τις ίδιες οικονομικές ομάδες.

Οφείλεται στην  ανάλυση του Δρ. Ραθ και της ομάδας του το γεγονός ότι αυτές οι δύο μεταβάσεις της ανθρωπότητας, η απελευθέρωση δηλαδή από την εξάρτηση του πετρελαίου και των πατενταρισμένων φαρμάκων, δεν μπορούν να διαχωριστούν. Ως εκ τούτου, η δυνατή συνηγορία τού στους τομείς της εναλλακτικής ενέργειας απεικονίζεται στις πρόσφατα δημοσιευμένες δηλώσεις του στους New York Times. (δείτε ΕΔΩ) 

Η συνεισφορά του Dr. Rath ως ''Η Συνείδηση του Κόσμου'' 

Τις τελευταίες δυο δεκαετίες ο Dr. Rath μοιράστηκε την μοίρα άλλων ανθρώπων των μεταβάσεων. Καθώς προσπαθούσε να προοδεύσει την υγεία και την ευημερία της ανθρωπότητας, έγινε ο στόχος αδυσώπητων αντιπάλων – συγκεκριμένα του Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων.

Προκαλώντας τον, το Καρτέλ ώθησε τον Dr Rath να ερευνήσει την ιστορία των επενδυτικών επιχειρήσεων του Πετρελαίου και των Φαρμάκων. Αυτό που ανακάλυψε ήταν πολύ σημαντικό για τις τωρινές και τις μελλοντικές γενιές: 

Το Καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων ήταν υπεύθυνο για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία. 

Στην προσπάθειά του να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του και να ελέγξει τον κόσμο το Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων , οργάνωσε και αισχροκέρδησε στα ακόλουθα :

  • Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, άρα υπεύθυνο για παραπάνω από 35 εκατομμύρια θανάτους
  • Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, άρα υπεύθυνο για παραπάνω από 60 εκατομμύρια θανάτους
  • Στρατόπεδα συγκέντρωσης του Άουσβιτς ως δεξαμενή σκλαβωμένου εργατικού δυναμικού για το τεράστιο πολεμικό εργοστάσιο IG στο Άουσβιτς και πεδίο δοκιμών για τα πατενταρισμένα φάρμακά τους, άρα υπεύθυνο για το θάνατο καθώς και για την εξαθλίωση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτά τα γεγονότα καταγράφονται σε ιστορικά αρχεία της δίκης της Νυρεμβέργης ( Nuremberg War Crimes Tribunal ) εναντίων του Καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων IG Farben ( BAYER, BASF, HOECHST). Κατά κάποιο περίεργο τρόπο αυτά τα αρχεία – που αποκαλύπτουν ότι το Καρτέλ ήταν η κινητήρια οικονομική δύναμη και αλλά και το '' κερδισμένο'' οικονομικά από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο – είναι κρυμμένα μακριά στα αρχεία για επτά δεκαετίες.

Ύστερα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και μετά από τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια για τη στρατιωτική κατάκτηση του κόσμου, το Καρτέλ ανασυγκροτήθηκε και εισήγαγε την γνωστή σε όλους ''Ευρωπαϊκή Ένωση των Βρυξελλών '' - τελειοποιημένη το 2007 – σαν μια νέα δυναμική για να ελέγξει την Ευρώπη – και στο τέλος τον κόσμο.  Τα σχεδιααυτού του πολιτικού σώματος – τελικά ένα κατασκεύασμα το οποίο θα τσιμεντοποιούσε την κυριαρχία του Καρτέλ στην Ευρώπη – ήταν εμπνευσμένα από τους Ναζί/Καρτέλ και εφαρμόστηκαν από μεταγενέστερους υπάλληλους των Ναζί. Οι λεπτομέρειες αυτής της ανάληψης μιας ολόκληρης ηπείρου καταγράφονται και τεκμηριώνονται στο βιβλίο '' Οι Ναζιστικές καταβολές της Ε.Ε. των Βρυξελλών ''. ( Διαβάστε το online εδώ . )

Για την ακούραστη επιδίωξη να αυξήσει την παγκόσμια ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά τα εταιρικά ενδιαφέροντα που οδήγησαν και ενορχήστρωσαν το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Dr Rath  βραβεύτηκε με την αναγνώριση ‘Relay of Life’ από τους επιζώντες του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς. Η εντολή τους  '' Ποτέ ξανά ''  είναι το κίνητρο που οδήγησε τον Dr. Rath στη δημιουργία των ανοικτών γραμμάτων στην Εφημερίδα της Νέας Υόρκης και η αρχή που καθοδηγεί την αφοσίωσή του για παγκόσμια ειρήνη και δικαιοσύνη.

πηγή

Επίσης διαβάστε για την Συμμαχία για την Υγεία ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.