25 Φεβρουαρίου 2013

Και όμως η ΕΛΛΑΔΑ θα διασωθεί στο ΈΠΟΣ του 2013 !!!

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

(Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς και τον τσακώνουμε και στην φυλακή τον χώνουμε.) Και φυσικά δεν μιλάω για τους δικούς μας κλέφτες, άλλωστε το θέμα τους δεν έχει εξαντληθεί, ακόμα και με την αφάνταστη ταλαιπωρία που διερχόμασθε , απομένει όμως να το εξαντλήσει  διεξοδικά  στον κατάλληλο χρόνο η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και η διάκριση  του αδικημένου λαού μας. Τώρα μιλάω για τους Παγκόσμιους Διαχρονικούς κλέφτες των ανθρώπινων ζωών, συγκεκριμένα για αυτούς που αιματοκύλισαν τον πλανήτη επί δυο συνεχόμενες φορές με εκατόμβες ανθρώπινων τραγωδιών. Και στους δυο Παγκοσμίους πολέμους ο σχεδιασμός αυτών ήταν απαράμιλλα  ίδιος και ταυτιζόταν με τον κοινό στόχο να μειωθεί δραματικά ο πληθυσμός της Γης για να επιβληθούν πιο εύκολα σχέδια και τακτικές που εξυπηρετούσαν το κατεξοχήν ανθρωποκτόνο αφεντικό τους, τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.

Επειδή  όμως απέτυχαν και τις δυο φορές να σκοτώσουν τον κόσμο που επιθυμούσαν, θέλουν τώρα σαν τον κλέφτη να δοκιμάσουν και Τρίτη φορά (φαρμακερή), βεβαιωμένοι ότι τώρα θα πετύχουν γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους καλά προπονημένους.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΘΕ  ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.

Αναλογισθήκαμε  διεξοδικά εμείς σαν Έλληνες που κολλάμε στο Παγκόσμιο παίγνιο που στήθηκε επί των ημερών μας?  Άραγε συναισθανθήκαμε ποτέ τα βάσανα των προγόνων μας  στην διάρκεια των δυο και όχι μόνο μεγάλων πολέμων? Αναλύθηκε καλά η ΙΣΤΟΡΙΑ εκείνων των στιγμών, βγήκαν σωστά συμπεράσματα? η πάμε πάλι στα τυφλά για να πέσουμε σε νέες γεωπολιτικές παγίδες?

Και στους δυο  Παγκόσμιους, οι ανθρωποκτόνοι εργάτες των πολεμικών σχεδιασμών φρόντισαν να εμπλέξουν την Ελλάδα  επιμελημένα και με δόλια μεθοδικότητα για να την κάνουν γρανάζι των στρατιωτικών μηχανών τους, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να το πετάξουν και να το αντικαταστήσουν με άλλο λαό-γρανάζι.

Σήμερα υπό καθεστώς ΧΡΕΩΣΤΑΣΙΟΥ και  ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, δηλ, υπό συνθήκες εν δυνάμει ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ  που φρόντισαν κάποιοι να μας οδηγήσουν, οι διάδοχοι αυτών έβγαλαν και ξεσκόνισαν από το συρτάρι της λήθης τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και μας τα μόστραραν με νέες διεθνείς έννοιες και όρους.

.. Καλά περίμεναν πρώτα να παγώσουμε και να πεινάσουμε και μετά να σκεφθούν ΕΘΝΙΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ??

Ακόμα και τα υποσιτιζόμενα παιδιά του Δημοτικού, σήμερα γνωρίζουν ότι κάποιοι τρέχουν πίσω από την ουρά των εποχούμενων γαιδάρων από τους τοκογλύφους  δανειστές μαζεύοντας τις καβαλίνες τους. Και αυτή η σκληρή πραγματικότητα της εξαχρείωσης  και  της  εκτεταμένης κοινωνικής εξαθλίωσης όσο και να πονάει, όμως ξυπνάει αντανακλαστικά επιβίωσης και δίχως να το θέλει φρεσκάρει την ιστορική μνήμη μας   σε σύγχρονες τραγωδίες του νεώτερου Ελληνικού Κράτους.

Οι σχεδιαστές των  πολεμικών βιομηχανιών φαίνεται ότι πρώτα θα θελήσουν να ανοίξουν τον πόλεμο στην Μεσόγειο (για αυτό κουβαλάνε εδώ τόσα πλοία) και μετά  με την άνεση τους θα εξορύξουν και θα λεηλατήσουν τους ενεργειακούς θησαυρούς της περιοχής.

Φυσικά κούνια που τους κούναγε!! Γιατί ο Έλληνας δεν αντέχει άλλη εξαθλίωση και άλλη προδοσία,  και η μεγαλύτερη μερίδα του Ελληνικού λαού δεν θα επιθυμούσε να ξαναπέσει στις ίδιες δαιμονικές παγίδες που του στήσανε πριν ξεσπάσουν οι δυο προηγούμενοι Παγκόσμιοι πόλεμοι.

Αυτό σήμερα είναι  και το θαύμα του διαδικτύου που  μαθαίνει εκ των υστέρων την ιστορία  στον Έλληνα με πλουραλιστικό τρόπο  για να μην μένει κανένας παραπονεμένος και απληροφόρητος!!!

Έτσι οι περισσότεροι έχουμε μυρισθεί αυτό που παίζεται. Την στιγμή δηλαδή που μας πήραν και τα σώβρακα με τους δυσβάστακτους φόρους (να με συμπαθάτε για τις εκφράσεις), την ίδια στιγμή κατά φαντασία θέλουν να μας φορέσουν ευρύχωρες κελεμπίες για αισθανθούμε πετρελαιοπαραγωγοί!! Αυτή η βιασύνη της τελευταίας στιγμής θυμίζει τις απευθείας αναθέσεις των τότε Ολυμπιακών έργων για να προλάβουν δήθεν το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα που κάποιοι φρόντισαν να το παραβιάσουν για τις γνωστές ανάγκες της τσέπης τους.

Φαίνεται ότι  κάποιοι σοβαροί λόγοι θα μας  ανασηκώσουν από τα ανάκλιντρα του εφησυχασμού και  τέτοια θα είναι η επιβεβαίωση των γεγονότων που θα επιθυμούσα να μην μεταλλαχθεί σε πετροβὀλο οργή, αλλά να μετουσιωθεί σε αυθόρμητη γνήσια έκφραση προάσπισης της Συνταγματικής Νομιμότητας, σε επιτακτική ανάδειξη του υπερέχοντος  Εθνικού Συμφέροντος αλλά και της Κοινής Λογικής από το Ελληνικό Λαό για να μπορέσει να απαντήσει με ολοκληρωμένες λύσεις στην πιθανή κρισιμότητα των στιγμών, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ΛΕΒΕΝΤΙΑ και ΣΘΕΝΟΣ.

Φυσικά όταν θέλεις να κτίσεις ένα στιβαρό πετρόκτιστο αυλόγυρο ποτέ δεν χρησιμοποιείς σαπιόπετρες από κάποιες που υπάρχουν σήμερα στο πολιτικό δυναμικό της χώρας, αλλά  στέκεσαι Δημοκρατικά απέναντι στους συμπολίτες σου με κατάθεση απόψεων και ιδεών, όπως ήδη γίνεται από πολλούς για να φτιαχτεί η κουλτούρα της Απαλλαγής από την μνημονιακή μιζέρια.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ?
Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ότι 
  1. Το Πετρέλαιο και ο ορυκτός πλούτος που υφίστανται στην Ελληνική Επικράτεια να μην ισοσκελίσουν   το δόλιο ΑΠΕΧΘΕΣ χρέος ,απόρροιας κακουργηματικών παραλείψεων και πράξεων.
  2. Να έχουμε σαν Έθνος πλήρη εικόνα και με τεκμηρίωση  ποια γεγονότα μας έσυραν σε αυτήν την ολέθρια πορεία.
  3. Να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες επιλογής νέων Πολιτικών μεταξύ των οποίων και αυτής της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ, την στιγμή  μάλιστα που θα σκάζει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ που στις  ημέρες μας φαίνεται κάποιοι να αρχίζουν να το ανάβουν. Είναι θέμα κοινής και εθνικής λογικής να επιλέξουμε αυτό προκειμένου να αποφύγουμε τα ολέθρια λάθη του παρελθόντος καιρού με τις εκατόμβες θυμάτων συμπολιτών μας στους δυο προηγούμενους Παγκόσμιους πολέμους, γνωρίζοντας μάλιστα  ότι τότε οι σημερινοί σύμμαχοι μας ξεπλήρωσαν το ηθικό χρέος τους απέναντι μας με επιπλέον πόνο και ύπουλη προδοσία!!. Αυτό άλλωστε έλεγε και ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος ότι (οι φίλοι μας θέλουν να μας τσαλακώσουν). Αναλογισθήτε ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ να μας κάνουν οι ΕΧΘΡΟΙ μας? ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, συμπλήρωνε  ο Γέροντας. Για τον λόγο αυτό πρέπει επιτέλους να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και την προάσπιση του ζωτικού χώρου που μας ανήκει και να μην γινόμασθε κολαούζοι κανενός περιστασιακού συμμάχου. Μόνο τότε μπορούμε να σχεδιάσουμε με πολιτική διαύγεια  και εθνική  οξυδέρκεια την εκμετάλλευση  του ορυκτού πλούτου που θα συνταξιοδοτήσει άνετα όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές γενιές και όχι αυτές των τοκογλύφων. 
Όταν η εξωτερική πολιτική γίνεται πολλές φορές εν κρυπτώ συμβαίνει  να την πιάνουν πολλές φορές και βιασύνες και τότε  ((όποιος βιάζεται σκοντάφτει)) και είναι πλέον σίγουρο ότι έχουμε ήδη σκοντάψει στους σχεδιασμούς των φίλων γειτόνων για την απληστία των οποίων ισχύει ( το μωραίνει ΚΥΡΙΟΣ όν θέλει απολέσει ). Οι άφρονες ας απολεσθούν, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ  διότι σε τέτοια περίπτωση που απευχόμασθε όλοι μας θα μείνουν οι καρέκλες και οι καναπέδες της Ελληνικής επικράτειας κενοί , δίχως χρήστες … και  τότε ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του.

Είναι σίγουρο ότι οι τοκογλύφοι μας έπιασαν στον ύπνο, τώρα μας βλέπουν αγουροξυπνημένους. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ  ΞΥΠΝΙΟΥΣ …  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

Επειδή στο Παγκόσμιο χωριό σχεδόν τίποτε δεν πάει καλά και τα δαιμονικά σύννεφα έχουν ήδη πυκνώσει σήμερα επικίνδυνα, κατέθεσα ταπεινές απόψεις που επιθυμώ μοιρασθώ με τις ατέλειες και την συναισθηματική φόρτιση που έχουν, ορμώμενος από αγάπη όπως και ΕΣΕΙΣ την εκφράζεται ανελλιπώς στα κοινωνικά δίκτυα για την γλυκιά πατρίδα μας  Ελλάδα, με την ευχή  να μας ανασηκώσει το Χέρι του ΧΡΙΣΤΟΥ από το Εθνικό κατα βύθισμα στο οποίο βρεθήκαμε εξ αιτίας της ολιγοπιστίας και του εφησυχασμού , όπως έσωσε τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΤΡΟ που δίστασε να περπατήσει με παρρησία επί των υδάτων.

Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς σημαντικό ,να δώσουμε με εμπιστοσύνη το χέρι μας στον ΚΥΡΙΟ της ΖΩΗΣκαι της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, όπως ακριβώς έκανε και ο ΠΡΩΤΟΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. 

ΔΗΛΑΔΗ  ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και ο ένας υποστηρίζει τον άλλον εργαζόμενοι με εμπιστοσύνη για το κοινό καλό, ιδανικά που πρέπει να τα εμπνεύσουμε πρώτα στους ιδίους εαυτούς, μετά στα παιδιά μας , μη προσδοκώντας να μας τα εμπνεύσουν ψεύτικοι μεσσίες. Πιστεύω τότε ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος  θα γράφουν ότι η Ελλάδα διασώθηκε στο ΈΠΟΣ του  2013 από ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έγινε με την συμμετοχή των παιδιών της που ευαγγελίσθηκαν πάλι τις ΑΞΙΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.