19 Ιανουαρίου 2013

Το 2013 ήρθε ... με στολή 1950 για τους στρατιωτικούς!

Τον μέσο Αξιωματικό αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι ότι ξεπουλιέται και κομματιάζεται η Πατρίδα. Τον αρχικό εκτελεστή δε αυτής της πράξης, τον ΓΑΠ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τον παρέπεμψε στην προανακριτική επιτροπή.

Το σχέδιο που έχουν αποδεχθεί όλοι τους είναι η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η δημιουργία ενός εσωτερικού Στρατού ασφαλείας που θα μας έλθει από έξω και θα αποτελείται από επαγγελματίες δολοφόνους. 

Την ασφάλεια των Βαλκανίων θα την αναλάβει το ισλαμικό τόξο. Η Σερβία πρόλαβε έκανε την Κεντρική της Τράπεζα Κρατική και κόλλησε στην Ρωσία.

Ο Παπακωνσταντίνου πώλησε την οικονομία, ο Ραγκούσης, έβαλε τις βάσεις για την νομιμοποίηση των Λαθρομεταναστών, ο Λοβέρδος μας έβαλε να δουλεύουμε μέχρι τα 70, ο Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης κατάργησαν το Α΄ΣΣ και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στις δομές του Στρατεύματος, ο Χρυσοχοϊδης απεδείχθη "Τσάμπα Μάγκας", ο δε Υπουργός Εξωτερικών αφού συμπλήρωσε τα ψώνια του στις ΗΠΑ ξαναγύρισε σαν σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο για να πάρει το πτυχίο του, τα κρίσιμα νησιά μας και η Θράκη μένουν χωρίς.. δασκάλους, οι Πομάκοι ζητούν βοήθεια και τα ΜΜΕ αποβλακώνουν και φοβίζουν τον Ελληνικό Λαό. 

Όλοι αυτοί λεηλάτησαν την Ελλάδα. Το Πασαλιμάνι τον δίδουν στους Τούρκους και μάλιστα στο ΓΕΣ της Τουρκίας. Την ΛΑΕΔ (Λέσχη των Ενόπλων Δυνάμεων) την βγάζουν στο σφυρί. Τώρα τα ‘ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ¨ Σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων θα τα παίρνουμε από το FACEBOOK, αν δεν πουληθούν σε ξένες μυστικές Υπηρεσίες.
Και για μεν τους Υπουργούς δεν έχουμε πρόβλημα, είναι προδότες, αλλά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ γιατί δεν παραιτείται………….?

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες ζητούνται εθελοντές για τα σχολεία χωρίς δασκάλους, θα κλείσουν τα σχολεία και θα ανοίξουν Τούρκικα.
Στέργιος Σμυρλής 

Το 2013 ήρθε για τους Έλληνες με φορεσιά του 1950. Και απ΄ αυτή την "αποκριάτικη χρονιά" δεν εξαιρούνται φυσικά οι στρατιωτικοί. Το αντίθετο. Είναι οι πρώτοι "ταξιδιώτες" στην "χρονομηχανή" της οικονομικής κρίσης, που γυρίζει τη χώρα δεκαετίες πίσω. Στην εποχή του στρατηγού Δεκαβάλα, του "ήρωα με τις παντόφλες", που είχε ενσαρκώσει ο αξέχαστος Λογοθετίδης.

Δεν είναι υπερβολή. Οι στρατιωτικοί, μία κοινωνική επαγγελματική τάξη η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ να βρει μια θέση στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, να κερδίσει σεβασμό και αξιοπιστία από την υπόλοιπη κοινωνία, γυρνά πίσω στα χρόνια που ο Εμφύλιος Πόλεμος είχε ολοκληρώσει τη καταστροφή του μεγάλου πολέμου και της κατοχής. Τότε που οι στρατιωτικοί πάλι περνούσαν δύσκολα οικονομικά και αντιμετωπίζονταν με επιφύλαξη από ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας,αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Τώρα θέλουν να τους γυρίσουν σ΄ εκείνες τις εποχές. Οικονομικά ήδη .το κατάφεραν. Την απαξίωσή τους στην κοινωνία ακόμη την "παλεύουν". Διαβάζοντας αρκετά μηνύματα γίνεται κατανοητό ότι κάποιοι είχαν "τσιμπήσει" στο "παραμύθι" τον "ακριβοπληρωμένων" και "αχρείαστων" στρατιωτικών. Καθηγητές, γιατροί του ΕΣΥ, δημόσιοι υπάλληλοι ποτισμένοι από την πολύχρονη προπαγάνδα "μπλε" και "πράσινων" κυβερνήσεων έχουν πιστέψει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι περίπου αναγκαίο κακό! Άλλοι έχουν ως ακλόνητη πεποίθηση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι εξοπλισμοί τους είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το ναυάγιο της χώρας. Μεγαλύτερο ψέμμα δεν έχει ειπωθεί τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τους αριθμούς και τα πάρτι που έγιναν σε πολλούς άλλους τομείς του δημόσιου βίου.

Συκοφαντήθηκαν βάναυσα οι στρατιωτικοί, που και πριν το 2009 ήταν κακοπληρωμένοι. Παρουσιάστηκαν ως κηφήνες από τους ίδιους που κάθε φορά που το κράτος-μπάχαλο δεν τα μπορούσε να τα βγάλει πέρα απευθυνόταν στον στρατιωτικό μηχανισμό της χώρας για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Σίγουρη και φθηνή λύση, αφού ούτε υπερωρίες ,ούτε νυχτερινά έπρεπε να πληρωθούν για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς σε συνθήκες εξαιρετικά επικίνδυνες, σε αποστολές που συχνά τελείωναν σε νεκροταφεία με φέρετρα σκεπασμένα με την γαλανόλευκη και τιμητικούς πυροβολισμούς στον αέρα. Για τους ήρωες που την επόμενη μέρα ξεχνιόντουσαν και οι συνάδελφοί τους γίνονταν πάλι κηφήνες!

Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονια αυτή που μόλις ξεκινά για τους στρατιωτικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και είναι πραγματικά αγωνιώδες το ερώτημα τι θα προκύψει αυτή τη χρονιά.

πηγή Σύνδεσμος Ελλας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.