25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.

Γράφει ο Δικέφαλος

- Ξεκινάνε οι διαδηλώσεις από αυτήν την Τετάρτη με ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ και όσο πλήθος και να μαζευτεί (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία), θα οδηγηθεί από αυτούς τους συνδικαλιστικούς φορείς έξω από την ΒΟΥΛΗ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:

- ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;

- Οι περισσότεροι θα απαντήσουν ναι εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που μας εξαθλιώνουν.

- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.

- Αν ο λαός είναι οι στρατιώτες ενός συστήματος οι πολιτικοί που (υποτίθεται) παίρνουν τις αποφάσεις είναι στο επίπεδο του λοχία και ο λοχίας δεν παίρνει αποφάσεις απλά εκτελεί.

Θα εξηγήσω με ένα παράδειγμα (πραγματικό γεγονός):

- Ένα βράδυ γύρω στις 9:30 στις αρχές του 2010 (μία ημέρα πρίν την ψήφιση ενός νομοσχεδίου που αφορούσε τα μέτρα που πήραν τότε) φώναξε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (δεν έχει σημασία το όνομά του διότι είναι πολλοί, όχι ένας) τον οδηγό του, έναν αστυνομικό, και του έδωσε εντολή να μην πάνε σπίτι αλλά θα τον οδηγήσει αυτός. Τελικά έφτασαν έξω από ένα κτίριο κοντά στην Κηφισιά (που το χρησιμοποιούν ως ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ). Έδωσε εντολή στον αστυνομικό να περιμένει. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο το ύφος του ήταν φυσιολογικό. Μετά από ένα δίωρο όταν βγήκε από την στοά, το ύφος του ήταν για να σκοτώσει. Την επομένη στην ψηφοφορία απλά εκτέλεσε τις εντολές.

ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) , ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ (ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ).

- Θυμάστε την ΜΠΕΝΑΚΗ που είπε τα περί εθνικής κυριαρχίας; Η απόφαση έχει παρθεί το εκτελεστικό λείπει.

- Επομένως όταν θα μαζευτεί το πλήθος έξω από την βουλή θα είναι σαν να διαμαρτύρεται εναντίον του λοχία όχι εναντίον αυτού που παίρνει τις αποφάσεις.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Αν πρέπει ο λαός να πετύχει κάτι (κατάργηση μέτρων ας πούμε) πρέπει να  κάνει τον άρχοντα να φοβηθεί και ο άρχοντας βρίσκεται στις ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΛΟΧΙΕΣ) ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΛΑΟ).
ΑΡΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΧΙΑ.

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ (ΜΑΣΟΝΟΙ,ΤΕΚΤΟΝΕΣ) ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ) ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΝ ΜΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ) ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΡΟΤΑΡΥ, LIONS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ.

ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ………
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ. 

Δικέφαλος



Share

15 σχόλια:

georgemar2008@gmail.com είπε...

Ότι του φανεί του Λολοστεφανή. Βρε παιδιά έλεος πάλι με το Μπόγια τα βάλατε ; Ηρεμήστε για όλους εσάς φταίνε πάντα και για όλα οι Μασόνοι, ο Ξαποδό και οι Αμερικάνοι. Διαβάστε λίγο Βάρναλη εκείνο το Παπαδιαμάντη δεν σας συνιστώ τον Καζατζάκη αυτός θα σας κάψει τις φλάτζες. Τέλος πάντων μη βλέπεται παντού τέρατα βρε Καλούμες * ( απ το γνωστό του κοσμοκαλόγερου ). Δε φταίνε πάντα οι αόρατοι εχθροί που φτιάχνεται με το ζαβό σας το τσερβάλο, τελευταία συμβουλή θα σας δώσω αυτήν : Τοποθετείστε στο κεφάλι σας ένα βιβλίο του Αριστοτέλη, όποιο νάνε αφού το στερεώσετε με προσοχή τυλίξτε το με μια ταινία αυτοκόλλητη περιτυλίγματος ξέρεται αυτήν την καφέ την φαρδιά έτσι ώστε να περνάει από πάνω στο βιβλίο και κάτω απ το πηγούνι σας, για να συγκρατεί το βιβλίο ώστε να μην πέφτει. Μετά σκίστε μια μια τις σελίδες από δώδεκαλόγο του γύφτου του Παλαμά και πασαλείφοντάς την με μαρμελάδα βερίκοκο μασουλίστε τες έως να τις καταπιείτε όλες πίνοντας σταδιακά κόκα κόλα η τσίπουρο. Έτσι ίσος σιγά σιγά θα κατανοήσετε ότι δεν βλάφτει το διάβασμα. Ά όσο για τον Τεκτονισμό μη φοβάστε αν δεν είστε * ( παράνομοι μικροπωλητές θεοτήτων ) δεν έχει σκοπό να σας βλάψει * ( βλαμμένα ) Αυτός μόνο γνώση προσπαθεί να διδάξει ξέρεται την κρυμμένη αυτήν που δεν θέλουν να κατέχουμε τα πλοκάμια τις λερναίας Ύδρας, τα οποία και μπροστά στα μάτια σας να έρθουν να σταθούνε με περικεφαλαίες και χρυσοποίκιλτους μανδύες * ( άμφια ) εσείς δε διανοείστε να τους πετάξετε το ένα απ τα παπούτσια σας * ( που το λέει και το ευαγγέλιο ο έχων ένα … ) είτε στρατιωτικοί τύπου Καντάφι * ( Είδατε βρε μέχρι και τα παιδιά σας τους απαξιώνουν στις παρελάσεις ) που τριγυρνάνε με τις τεράστιες λιμουζίνες και τα δουλικάρια τους. Εξάλλου το λέει κι ο ποιητής, δεν σας κόβει γρι βρε τα δέντρα που χουνε καρπούς πετροβολάνε βρε έλεος πια ξυπνάτε ρε και βάλτε πια ένα μανταλάκι στη μύτη σας σαν εξάτμιση κάνετε ροχαλίζετε και στο ξύπνιο σας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

"Ομορφες" συμβουλες...
Χαιρομαι που αισθανθηκες την αναγκη να εκφραστεις και να επικοινωνησεις μαζι μας ακομα και μεσα απο αυτο το υφος .... το οποιο σιγουρα δεν θα με παρεξηγησεις αν το συνεχισω....

Λοιπον δεν ξερεις ποσο χαιρομαι οταν διαπιστωνω οτι αναμεσα μας υπαρχουν και μερικοι τοσο εξυπνοι και τοσο ξύπνιοι συμπολιτες μας....

...και διαβασμενοι.
Βαρναλης, Παπαδιαμαντης, παλαμας, Αριστοτελης...Καζαντζακης..!!!!
μιλαμε τερας μορφωσεως...

Φιλαρακι οι Μασωνοι δεν ειναι αορατος εχθρος ειναι γυρω μας...
Οπως λεει κι ο πλασιε βιβλιων Λιακοπουλος... "Ζουν αναμεσά μας".

Ποιοι ειναι οι σκοποι τους;
Τι επιδιωκουν; Ξερεις ή τα εχεις λιγο χαμενα....;

Προσωπικα πιστευω το δευτερο...
Κι αυτο το στηριζω στην εξης φραση σου... για τον Τεκτονισμο:

...Αυτός μόνο γνώση προσπαθεί να διδάξει ξέρεται την κρυμμένη αυτήν που δεν θέλουν να κατέχουμε τα πλοκάμια τις λερναίας Ύδρας,....

Τι λες;
Σοβαρα;
Εχουν την γνωση και θελουν να μας την περασουν;

Για δες....
Και η Εκκλησια την κρυβει την γνωση.... εεε;

Εγω ξερω κατι άλλο φιλε μου....
Σε οποιον Ορθοδοξο Ναο πάω μπαινω μεσα ελευθερα... κανω τον Σταυρο μου αν ειμαι πιστος... αλλα κι αν δεν ειμαι παλι μπαινω ελευθερα... βλεπω τις αγιογραφιες απο καλλιτεχνικης αποψης... μπορω αφηνοντας την ταυτοτητα μου (και μερικες φορες και χωρις) να παρω οποιο βιβλιο θελω απο την βιβλιοθηκη του Ναου να ενημερωθω για την πιστη των Χριστιανων και τον Λογο του Θεού τους.... και να φυγω ομορφα και ησυχα....
Ασε που μπορω να παρακολουθησω κι οποιαδηποτε τελετη μυστηριο ή εκδηλωση γινεται μεσα στον Ναο...
Παραλληλα μπορω να ρωτησω τα ονοματα ολων των ιερεων του Ναου των Επιτροπων των νεοκορων των ψαλτων κλπ....

Για πες μου τωρα αν μπορω να κανω το ιδιο στην Μεγαλη Στοα των Μασονων στην Αθηνα...;

Λοιπον λεω να παω να χτυπησω το κουδουνι και να αρχισω τις ερωτησεις....
Να με ξεναγησουν να ψαξω τα βιβλια τους και μετα να παρακολουθησω και μια τελετη τους....
Φευγοντας φυσικα θα ρωτησω και τα ονοματα των στελεχων τους...

Ποσες πιθανοτητες εχω να πετυχω αυτο το πραγμα;

Καμια.....

Περιεργο γιατι νομιζα οτι ειναι "φιλοι της γνωσης"....

Λυπαμε για την περίεργη και υποπτη σταση σου απεναντι στην αντιχριστιανικη και ανθελληνικη μασωνια...

Παντως μιας και εισαι θαυμαστης και πιθανο μελος (αν φυσικα εχεις καποιο αξιολογο επαγγελμα και εισαι αντρας, γιατι γυναικες καθαριστριες δεν τς δεχονται αφου αυτες προφανως για τους Μασωνους δεν χρειαζονται "γνωση") καλη σταδιοδρομια.... αυτο ειναι εγγυημενο.

Και μην ξεχασεις να προσευχεσαι στον Bathomet.... για να βρεις την γνωση....

Ανώνυμος είπε...

...δεν έχει σκοπό να σας βλάψει * ( βλαμμένα )...
- To βέβαιο είναι ότι έχει βλάψει εσένα, έχεις κάψει σκληρό δίσκο.

Ανώνυμος είπε...

φιλε υπερμαχε της μασονιας μπορεις οτι πιστευεις η οτι θα ηθελες. η αληθεια ομως φαινεται απο τις πραξεις. ολα τα λαμογια που φτασανε την χωρα εδω που ειναι,πρωτα περασαν απο τις στοες, ελαβαν μερος σε "ανωτερα πνευματικες" τελετες εσυ τα ξερεις καλυτερα (κοκορια,φερετρα κ.τ.λ)κ απεκτησαν "σπουδαιες γωσεις" τοσο πολυ που μας αφηνουν αφωνους εμας τους κοινους θνητους οταν ανοιγουν το στομα τους. ειδικα αυτο:το να μιλας χωρις να λες τιποτα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι μια τεχνικη που εντυπωσιαζει. μιλαμε για ρητορες! ποιος αριστοτελης, ποιος πλατωνας..! οι μονοι που εκαναν μια χωρα ενω ετρεχε μονη της να ερχεται.. τελευταια.μιλαμε για μαγικες ικανοτητες κ γνωσεις. αποτελεσμα των πολλων βιβλιων που εχουν καταπιει. μηπως να τα διαβαζατε καλυτερα αντι να τα καταπινατε η..σας κουραζει; κ καλυτερα οχι μαζι με τσιπουρο. εχει παρενεργειες.

georgemar2008@gmail.com είπε...

Και εγώ χαίρομαι Θάνο μου, πραγματικά που απάντησες στο σχόλιο μου και σ ευχαριστώ. Όσο για το ύφος μου δεν υπάρχει πιο εκκλησιαστικό πιστεύω, εξάλλου αν θυμάσαι το ύφος των απαντήσεων που έδινε ο Κύριος μας ( Μαρκ. 8,33 ἐπετίμησε τῷ Πέτρῳ λέγων· ὕπαγε ὀπίσω μου σατανᾶ· ὅτι οὐ φρονεῖς τὰ τοῦ Θεοῦ, ἀλλὰ τὰ τῶν ἀνθρώπων.) Έ ήταν τσουχτερό θα έλεγα, Αγαπούσε όμως τον Πέτρο. Φαντάζεσαι Θάνο τον Κύριο και θεό μας τον Ιησού σήμερα, τι επίθετα θα χρησιμοποιούσε για τους ανίερους ;
Τι επιδιωκουν;
Πάντως όχι να μας πείσουν ότι είναι εκπρόσωποι του θεού, μιας και όπως τονίζουν δεν είναι θρησκεία. Όπως οι μουσάτοι η οι άλλοι οι Γιαχοβάδες που αυτοαποκαλούνται απόστολοι του θεού !… Απ ότι θυμάμαι από τις γραφές οι Άγιοι απόστολοι έκαναν θεραπείες και θαύματα κι άνθιζε το ραβδάκι τους. Έτσι δοξάζανε το όνομα του, δε λέγανε τι είναι αυτά που λες είναι αμαρτία δεν πρέπει να δοκιμάζουμε το θεό τώρα κ.λ.π. Η είσαι απόστολος του θεού η θες κλοτσιές. Αυτοί κολοτούμπες να κάνουν έναν βαθμό στη μυωπία τους δεν κατεβάζουν, όλοι για λέιζερ πάνε !… Μαρκ. 9,50 καλὸν τὸ ἅλας· ἐὰν δὲ τὸ ἅλας ἄναλον γένηται, ἐν τίνι αὐτὸ ἀρτύσετε; ἔχετε ἐν ἑαυτοῖς ἅλας καὶ εἰρηνεύετε ἐν ἀλλήλοις.
Εδώ καταντήσαμε να λέμε όλους τους άλλους απίστους, τέρμα μόνο εμείς τέλος. Μα έλα που το λένε σχεδόν όλες οι θρησκείες η εμείς έχουμε δίκιο, η το δίκιο είναι δικό μας.
Μαρκ. 9,40 ὃς γὰρ οὐκ ἔστι καθ᾿ ὑμῶν, ὑπὲρ ὑμῶν ἐστιν.
Εχουν την γνωση και θελουν να μας την περασουν;
Τσού Θανούλη μου τουναντίον. Δεν νομίζω να θέλουν να περάσουν καμιά γνώση, αν ήθελαν θα έβαζαν κι αυτοί καμπάνες, μεγάφωνα, συστήματα συναγερμού και άβατα. Όχι φίλε μάλλον δεν θέλουν να πεταχτούν τα διαμάντια στους χοίρους, μάλλον διαφυλάττουν αυτήν.
Και μην νομίζεις ότι όλοι μετέχουν, πιστεύω ότι οι πολλοί απλός συμμετέχουν.
Για πες μου τωρα αν μπορω να κανω το ιδιο στην Μεγαλη Στοα των Μασονων στην Αθηνα...;
Μα είπαμε δεν είναι εκκλησία ο Τεκτονισμός φίλε, δεν προσηλυτίζουν κανέναν και δεν εμπορεύονται θεούς και ελπίδες, εγώ πιστεύω ότι είναι απλά ένας φιλοσοφικός θεσμός. Μια σχολή με σκοπό την συνεχή αναζήτηση της κρυμμένης γνώσης. Παρ όλα όμως αυτά λες να θέλει κάποιος αληθινά να ανακαλύψει τους γρίφους της κρυμμένης σοφίας και να τον εμποδίσει κάποιος ; Μαρκ. 11,24 διὰ τοῦτο λέγων ὑμῖν, πάντα ὅσα ἂν προσευχόμενοι αἰτεῖσθε, πιστεύετε ὅτι λαμβάνετε, καὶ ἔσται ὑμῖν.
Άκουσε Θάνο μου, όσο μεγάλη κι αν είναι η πόρτα και το μέγαρο, είναι και για τους μπαίνοντες μα είναι και για τους βγαίνοντες. Δεν κάνουν τα σαλόνια τους κυρίους Θάνο, ούτε τα ράσα το παπά, θέλει κόπο θέλει και τέχνη θέλει προπαντός θυσία, την δική σου θυσία. Δεν είναι ο σταυρός Θάνο, είναι αυτός που κρατά τον Σταυρό, όπως λέει κι ο Κριτικός στο καπτά Μιχάλη όχι ελευθερία η θάνατος αλλά ελευθερία και θάνατος.
Και μην ξεχάσεις να προσεύχεσαι στον Bathomet.... για να βρεις την γνώση....
Τι είναι αυτά βρε έλεος, για τα όνομα του θεού ΜΑΣ του Ιησού εννοώ !…
Ευχαριστώ για την ανοχή σας, αξίζετε το βλέπω αυτό καθαρά, χωρίς ίχνος κολακείας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Κατσε και Βαρα το κανεις για να μας μπερδεψεις;
Δεν γινεται φιλε μου να λες τα λογια αυτα τα υπερασπιστικά για τους εχθρους της Εκκλησιας Τεκτονες που δεν ειναι Οργανωση ή οτιδηποτε άλλο αλλά προκειται για την ισχυροτερη στον κοσμο θρησκευτικη Σεκτα... και απο την άλλη να παρουσιαζεσαι σαν χριστιανος και να μου λες τα λογια του Κυριου....

Αυτα αδερφε μου δεν συμβαδιζουν....
Στο πρωτο μηνυμα σου μας την λες για την γνωση και τους "κακους" παπαδες και τωρα μας λες οτι αξιζουμε;

Φιλε μου δεν επεδιωξα καμια φιλοφρονηση απο κανεναν... για τα πιστευω μου.
Ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος με το μερος της Εκκλησιας μας που κατεχει την πληρη αναλλοιωτη Αληθεια οπως μας την παρεδωσε ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστός....

Οι διεφθαρμενοι κληρικοι που υπαρχουν στους κολπους της Εκκλησιας δεν με απασχολουν και δεν ασχολουμαι μαζι τους....
Εδω φιλε μου υπηρχε αδιστακτος προδοτης μεσα στην ολιγομελη ομαδα των μαθητων του Κυρίου και εμεις θα εχουμε την απαιτηση να μην υπαρχουν "προδοτες" μεσα στην Εκκλησια του Χριστου;

Το θεμα ειναι με πιον πρέπει οι πιστοι να ασχολουνται;
Θα πρέπει να ασχολουμεστε με τον Ιουδα και γιατι ηταν προδοτης ή με τον Σωτηρα;

Φιλε μου ο μακαριστος Γέρων Παισιος ελεγε πως υπαρχουν 2 ειδων άνθρωποι οι "μέλισσες" και οι "μυγες" οι μέλισσες ειναι αυτοι που ψαχνουν τα "λουλουδια" με την πνευματικη σωτήρια "τροφή".... και οι μυγες ειναι εκείνοι που ψαχνουν τα σκατα δηλαδή ολους εκείνους που λερωνουν την Εκκλησία με την συμπεριφορά τους....

Εγω προσπαθω λοιπον να ψαχνω τον καλο πνευματικο λογο και δεν εχω τον χρονο και την πολυτέλεια να ασχοληθώ με αυτούς που κανουν κακο στην Εκκλησία ..... Αυτούς θα τους κρινει ο Θεός....

Φυσικά οπως είπα προσπαθώ.... και σαν άνθρωπος με αδυναμίες δεν το καταφέρνω παντα.... γι αυτο ισως μεσα στο ιστολογιο μου θα δεις να κανω σπανιες αναφορες και σε αποβρασματα σαν κι αυτον που μιλησε για τον Γεροντα Παστιτσιο.... (για να κανω και την αυτοκριτικη μου).

Σε ευχαριστω λοιπον κι εγω για τον σχολιασμο σου και σε παρακαλω πριν ξεκινησεις να μιλας και μαλιστα με τον τροπο που ξεκινησες να ξεκαθαριζεις το προσωπικα σου πιστευω για να μπορουμε να ξερουμε με ποιον μιλαμε....

Λυπαμαι παντως για την ηπια θεση που εχεις απεναντι στην Μασωνία....

cummulus είπε...

Πλάκα ἔχει ὁ μασῶνο. Νομίζει ὁ ὐπερφίαλος θά μᾶς μπερδέψει, με΄τον Καζαντζάκη, τό Βάρναλη, τά διάφορα καινοδιαθηκικά πού έν εἴδη Γιαχωβᾶ ἀραδιάζει, καί κυρίως μέ ἐκεῖνο τό έμφαντικό "τοῦ Θεοῦ ΜΑΣ τοῦ Ίησοῦ μας ἐννοῶ" Θυελλώδης τρικυμία ἐν κρανίω. Ὁ πολύξερος δέν ξέρει ὅτι ἄν δέχεται τόν Ἰησου ὡς ΘΕΟ ΤΟΥ, δέν μπορεῖ νά ψάχνει πουθενά ἀλλοῦ γιά τήν ΑΛΗΘΕΙΑ, ἀφοῦ, "ἐγώ εἰμί ἡ ὀδός καί ἡ ἈΛΗΘΕΙΑ καί ἡ ζωή"
Ἄντε τώρα νά πάει νά πάει νά παίξει μέ τα σπαθάκια του φωνάζοντας, Χιράμ! Χιράμ!

Greek είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dBxHtjvz6Ww&list=FLUOEqopgBJf8NZQszPeR7hw&index=18&feature=plpp_video

http://www.greektube.org/content/view/115125/2/

georgemar2008@gmail.com είπε...

Αν υποστήριζαν την Θρησκεία και την Εκκλησία όλοι όπως εσείς καλά θα ήταν, δεν προσπαθώ να μπερδέψω κανέναν. Πραγματικά με γοήτεψαν οι απαντήσεις σας. Ναι Θάνο σωστά λες ότι στην αρχή σας την είπα και μετά το γύρισα στο αλληλούια. Απλά περίμενα από εσένα περισσότερη κατανόηση μιας και σχολίασα επώνυμα ως κωμικό - γράφος * ( βλ.το blogs μου ) ποιητική αδεία βλέπεις. Όντος cummulus δέχομαι τον Κύριο μας Ιησού ως το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος. Έχω δε το δικαίωμα να αναζητώ την αλήθεια, δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθώ αυτού του αξιώματος, και είμαι και εγώ της άποψης, ότι ο απόστολος των εθνών Παύλος όταν μας λέει ερευνάτε τις γραφές δεν εννοεί πίστευε και μη ερεύνα. Θάνο μου όσο για την πλήρη αναλλοίωτη Αλήθεια που λες, ένα θα σου πω : εις μόνος άγιος εις μόνος κύριος Ιησούς χρηστός και τούτο του εστί το θέλημα : άγιοι γίνεσθε ότι εγώ άγιος ειμί. Και ξέρουμε κι οι δύο καλά, ότι πολλούς απ τους Πατέρες τις εκκλησίας μας το ιερατείο τους εξόντωσε τους καθαίρεσε και τους αφόρισε ακόμη, το πώς εννοείτε λοιπόν το κατέχει μιας και όπως καλά γνωρίζεις το κατέχω θέλει τέχνη σκέψου ότι όσον αφορά παραδείγματος χάριν την αποκάλυψη του Ιωάννη όλες οι τολμηθείς ερμηνείες είναι κατά προσέγγιση, άσε να μην σου διηγηθώ την ερμηνεία στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο που μου έκανε κάποτε γνωστός και σε εσένα μοναχός αγιορείτης η οποία με έκανε να αντιληφθώ ότι αναγίγνωσκα επί 25ετίας. / δεν έχω τον χρόνο και την πολυτέλεια να ασχοληθώ με αυτούς που κάνουν κακό στην Εκκλησία ..... Για αυτό το λόγο σχολίασα θαρρώ διότι είδα την ανάρτησή σου. / Οι διεφθαρμένοι κληρικοί που υπάρχουν στους κόλπους της Εκκλησίας δεν με απασχολούν και δεν ασχολούμαι μαζί τους.... Ναι πρώτα καθαρίζουμε τα σα και έτερα τα σων, δεν πιάνουμε να στριγκλάμε για τις βρομιές στο σπίτι του γείτονα ενώ το δικό μας δεν λάμπει η ψιλό – μυρίζει. * γίνεται φώς είναι το φως σας λάμψει. Greek μου καλό αυτό με το βλάμη με το μούσι, το άλλο με το book όπερα μετά από αίσθημα φιλαλήθειας μοιάζει. Τέλος το χιούμορ είναι υγεία για μας τους λαϊκούς τουλάχιστον, σας ευχαριστώ τρις όλους.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φιλε "κατσε και βαρα" τουλαχιστον πρεπει να παραδεχθεις οτι τηρουμενων των αναλογιών η επιθεση που δεχτηκες ηταν της ελαφρας μουσικης....

Δηλαδή να μπει καποιος στο ιστολογιο μας και να εκθειασει (εστω και χαριτολογωντας πραγμα που δεν φαινεται στον γραπτο λογο) τους Μασωνους ειναι κατι που δεν το βλεπεις συχνα.... εδω μεσα.

Θα έπρεπε λοιπον να την περιμενεις μια μορφης αντιδραση και μη κατανοηση στα οσα περιεργα ειπες στην αρχη....

Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα....

Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους....
Παντως με τον φιλο μου τον Cummulus δεν τα βγαζεις περα στο λεω...
Δεν σηκωνει στο θεμα των Μασωνων ουτε αστειακια ουτε τιποτα.....

cummulus είπε...

@ Μασῶνο 1.200ου βαθμοῦ
Ρέ φίλε, ἀναγνωρίζεις ὅ,τι σέ συμφέρει. Ἀναγνωρίζεις τόν Ἰησοῦ ὡς μέλος τῆς Ἀγίας Τριάδος, ἀλλά δέν τόν ἀναγνωρίζεις ὡς τήν ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Κατά συνέπεια, ἔκανες μιά τρύπα στό νερό. Τό ὅτι μίλησες μέ μοναχούς διαβάζεις τήν Κ.Δ δέν λέει τίποτε. Ἐξ΄ἄλλου ὅσοι εἶναι στήν Στοά πρέπει νά εἶναι ἔνθεοι, πιστεύοντας ὅτιδήποτε. Εἶναι προαπαιτούμενο γιά σᾶς. Ἀπό τήν ἄλλη οἱ δαίμονες καί οἱ σατανάδες, ἐπίσης μιλοῦν μέ καλογέρους καί ξέρουν τά γράμματα καλύτερα ἀπό σένα. Μήν παίρνεις ὄρκο ὅτι εἶσαι ὀρθόδοξος. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ὅτι εἶσαι. Πάντως ἄν θέλεις νά εἶσαι, παράτα τίς στοές καί τά λαγούμια καί άκολούθα τό ΦΩΣ καί τήν μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ πού εἶναι ὁ Χριστός. Ξέχνα ὅλα τ΄ἄλλα, καί τά δαιμονοκρατούμενα γεροντάκια μέ τίς ποδίτσες καί τά σφυράκια. Ἄστα ὄλα αὐτά καί μπές στήν Ἐκκλησία, γιατί εἶσαι ΕΞΩ. Πλανᾶσαι ἄν νομίζεις πώς ξέροντας μερικά ἤ καί πολλά γιά τούς Πατέρες εἶχαι ΜΕΣΑ. Καί ἔτσι κι΄ἀλλιῶς δέν γίνεται μεγάλε! Ξέρω βέβαια ὅτι μέ τόν τρόπο πού στό λέω δέν μπορεῖς νά μ΄άκούσεις, γι΄ αὐτό εὔχομαι νά λογικευθεῖς καί νά ἐπιστρέψεις. Ἠ ζωή στίς στοές καί στά λαγούμια δέν ὁδηγ[εῖ ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Στα ελεγα δεν μπορεις να πεις...

Και συμφωνω σε ολα με τον Cummulus....

Φιλε νομιζω οτι του ψαλαμε αρκετα....
Δεν ξερω αν τον μεταπεισαμε σε κατι αλλα νομιζω οτι απο τις δηλωσεις του φαινεται οτι ειναι σε καλο δρομο στα κυριοτερα σημεια....

Ενα μονο θελω να μου ξεκαθαρισει....
Τελικα τι νομιζει οτι ειναι η Μασωνια....

Να δουμε ρε παιδι μου ποια ειναι η θεση του γιατι αν ειναι αυτη που περιέγραψε στο πρωτο του σχολιο.... μαλλον εχεις δικιο οτι βρισκεται σε χαος....

Τα τελευταια σχολια του δεν συναδουν με το πρωτο... ειναι λες και το εγραψε άλλος άνθρωπος...

georgemar2008@gmail.com είπε...

Δεν προσπαθώ να εκθειάσω τους Μασόνους, φίλε μου απλά εκφράζω την άποψή μου στο γενικευμένο κατηγορώ, το οποίο δεν συνάδει με την νοοτροπία μας.
cummulus ἀλλά δέν τόν ἀναγνωρίζεις ὡς τήν ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Το ὅτι μίλησες με μοναχούς διαβάζεις την Κ.Δ δέν λέει τίποτε. / Κι όμως cummulus όταν κάποιοι ρώτησαν τον Μέγα Αντώνιο, πώς μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αυτός είπε ότι είναι εφικτό, με την κοπιαστική μελέτη, την συναναστροφή με ενάρετους ανθρώπους... Μην παίρνεις ὄρκο ὅτι εἶσαι ὀρθόδοξος. / Και ποιος νομίζεις ότι είναι ο πιο ορθόδοξος απ τους δυο μας ; (Αποκάλυψη 7: 4. Ποιος φίλε μου είναι μέσα σ αυτούς από τους δυο μας ; << Η σωτηρία είναι του Θεού μας, που κάθεται επάνω στον θρόνο, και του Αρνίου” (Αποκάλυψη 7:9,10). "Εγώ είπα. θεοί εσταί και υιοί υψίστου πάντες"(Ψαλμ. πα΄ 6)»15. Έλα τώρα να σου πω τι σημαίνει το όναρ σου φίλε μου καλέ : Η Μεγαλόχαρη μας η Μητέρα καρδία μας, θέλει να σωθούν όλοι άνθρωποι μα όλοι. Δεν θέλει να χαθεί κανείς και για κανέναν λόγο. Έτσι λοιπόν φίλε μου καλέ και εμείς δεν χωράμε σε κανένα παράδεισο, εάν μας στενεύει το παράδεισο κάποιος έστω και ένας εκ των απίστων. Ναι χωράνε όλοι. Εάν ένας δεν δύναται να σωθεί, εγώ θα τον περιμένω για να μπω μετά. Διότι ένα γνωρίζω ότι είμαι για να μπαίνω πολύ μετά κι απ αυτόν.
Ἄστα ὄλα αὐτά καί μπές στήν Ἐκκλησία / Αυτό το είδος συναισθηματικής λατρείας ήταν χαρακτηριστικό της λατρείας του χρυσού μόσχου και των ιερέων του Βάαλ. Η ιδιοκτησία είναι κλοπή, από όπου και όπως κι αν αποκτήθηκε. “Εκείνος που λέει ότι: Τον γνώρισα, και δεν τηρεί τις εντολές του, είναι ψεύτης, και μέσα σ’ αυτόν η αλήθεια δεν υπάρχει” (Α΄ Ιωάννου 2:4). Στην κρίση πολλοί που ισχυρίζονταν ότι έχουν πληρωθεί με τη δύναμη του Θεού, θα απορριφθούν επειδή δεν γνώριζαν τον Θεό. (Ματθαίον 7:22,23). Ο περισσότερος κόσμος έχει την τάση να εκφράζει μια εμμονή στα αισθητά πράγματα, η άνοδος όμως στον πραγματικό κόσμο και η όραση των αληθινών Ιδεών υπό το φως καλέ μου φίλε, όπως μας πληροφορεί και ο Γρηγόριoς ο Παλαμάς, ο Θεός έπλασε τις λογικές φύσεις, αγγέλους και ανθρώπους, δεκτικές του θείου φωτός και ικανές να βλέπουν το θείον φως, Άνευ της εκλάμψεως του Φωτός τούτου δεν κατανοείται ορθώς το μυστήριο των οδών της σωτηρίας. ο κόσμος, οι άνθρωποι, θα παρέμεναν εν τω σκότος της αγνοίας. Αυτά μας οδηγούν στην εναρμόνιση των τριών τμημάτων της ψυχής και την ενδυνάμωση του λογιστικού. Ο αληθινά λογικός άνθρωπος φίλε μου, έχει μια και μόνη ρότα : Να υπακούει και να αρέσει στο Θεό των όλων.
Τελικα τι νομιζει οτι ειναι η Μασωνια.... / Δεν νομίζω Θάνο, το μόνο που δεν κάνω όπως θα κατάλαβες είναι να νομίζω. Για την Μασονία αν θες την γνώμη μου φίλε, απλά είναι ένα κλειστό κοινωνικό και φιλοσοφικό σύστημα αναγωγής του κατώτερου εγώ μας, σε μια διαδρομή προοδευτικού χαρακτήρα, με σκοπό την εναρμόνιση της ατομικής, εσωτερικής αρμονίας με τον όσο το δυνατό αυξητικά κλιμακούμενο ρυθμό της σύμπνοιας. Είναι κλειστό γιατί αφορά την εσωτερική αναζήτηση σε εναρμονισμένο σύνολο. Πράγμα που απαιτεί ιδιάζουσα χειρουργική θα έλεγα προσοχή. Κοινωνικό γιατί αποσκοπεί στην ατομική ανάδειξη του συνόλου του, δηλαδή τα πετράδια το κάθε ένα και η τέχνη που γίνεται στο κάθε χιλιοστό του κοσμήματος αναδεικνύει όλο το σύστημα. Φιλοσοφικό γιατί με την φιλοσοφία που είναι το μέτρο αντίληψης, επιτυγχάνετε ο ρυθμός για να περάσει ο νους και η καρδιά μέσα από βιωματικού κύκλου επίπεδα, νοιώθοντας την μουσική νότα απ την ευθυγράμμιση της ταλάντωσης της κάθε πνευματικής χορδής. Έπεται ότι δεν δίνω ορισμό απλά την άποψη μου λέω, μιας και ρωτήθηκα. ( ως ύποπτος ) Και δεν περιμένω κανενός είδους αποδοχή η κατηγορώ.
Τα τελευταια σχολια του δεν συναδουν με το πρωτο... ειναι λες και το εγραψε άλλος άνθρωπος... Ο ίδιος είμαι φίλε, μην απορείς. Είμαι ο άπιστος που μιλάει με πόνο για την απιστία του, είμαι ο μόνος που δεν έχω φόβο μη πέσω΄ γιατί είμαι κάτω απ όλους.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε "κατσε και βαρα"...
Δεν προκειται να κανω περαιτερω σχολιασμο. Νομιζω οτι οι θεσεις ολων εχουν διατυπωθει με σαφηνεια.
Θα κανω μονο μια διαπιστωση -παρατηρηση.

Η χρηση εδαφίων από την Καινη Διαθηκη με ξενίζει και μου θυμιζει καποιους συγκεκριμενους εχθρους της Ορθοδοξιας που λειτουργουν με τον τροπο αυτό....

Και δεν αναφερομαι στα εδαφια αυτα καθεαυτα αλλα καθαρα στον τροπο χρησης τους....

Καλη σου μερα.

cummulus είπε...

Φίλε μασῶνε,
ἀφοῦ γράφεις ὅ,τι γράφεις, καί ἀφοῦ θεωρεῖς τόν ἐαυτό σου πετράδι τοῦ μασωνικοῦ περιδεραίου κρέμαεται στόν λαιμό τοῦ Μ.Α.Τ.Σ., στό τέλος πετᾶς κι΄ ἕνα ταπεινολογικό, ὅτι δηλαδή εἶσαι κάτω ἀπ΄ὅλους.
Τέλος πάντων, κάτι ληγμένο θά πίνετε ἐκεῖ μέσα καί ἔχετε τόσο ἀντικρουόμενες ἀπόψεις.
Δέν ἔχω νά πῶ τίποτε ἄλλο, μέ κάποιον πού εἶναι πετράδι περιδεραίου, χάρηκα πού μιλήσαμε, σέ χαιρετῶ μέ συμπόνοια, κι΄εὔχομαι κάποια στιγμή να φύγεις ἀπό κεῖ μέσα. Πίστεψε με, καλύτερα νά πηγαίνεις στό γήπεδο, παρά ν΄ ἀκοῦς θεωρίες γιά τόν Μέγα Αρχιτέκτονα τοῦ Σύμπαντος ἀπό ξεμωραμένους τύπους πού ψάχνουν τήν....ἀλήθεια καί ποτέ δέν ήν βρίσκουν. Ἄντε γειά σου φίλε, χαιρετισμούς στόν μέγα διδάσκαλο καί λοιπούς ἐντιμοτάτους μαθητάς, πρίγκηπας κλπ κλπ.
Φιλικά
cummulus

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.