30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "1453"!

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!
ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΤΟ!!!
Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής  προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453" στους κινηματογράφους της πόλης. Το κόμμα, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μην δοθεί άδεια για την προβολή της ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Dimitri Rodrigue Khoury (φωτογραφία πάνω) "είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο".

Το Ελληνορθόδοξο κόμμα του Λιβάνου, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να οργανώσει και να συσπειρώσει του Ορθόδοξους Χριστιανούς, που αγγίζει το 7% του συνολικού πληθυσμού. Ο πρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει για τους στόχους της ίδρυσης του "Στόχος του κόμματός μας, είναι η επιστροφή στην πραγματική μας ταυτότητα, την ελληνική ταυτότητα. Ενίσχυση της παρουσίας μας στην λιβανική πολιτική σκηνή. Σύνδεση της ελληνικής Αντιοχείου νεολαίας μας με τους δικούς τους ανθρώπους και αδελφούς στην Ελλάδα. Πρέπει να μάθουμε την ελληνική γλώσσα στην νεολαία μας. Θα πρέπει να επιμείνουμε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, για να σωθεί το έθνος μας από την Αραβική και Ισλαμική αφομοίωση".
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!  
Κι εμείς εδώ καθόμαστε κι ανεχόμαστε τους γραικύλους των τουρκοκάναλων να μας βομβαρδίζουν με Σουλεϊμάν και άλλους αιμοσταγείς σφαγείς!
Και όχι μόνο αυτό: Στο Λίβανο ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!! 
Ενώ εμείς ντρεπόμαστε να κάνουμε τον σταυρό μας και να σηκώσουμε την σημαία μας!
Κι εκείνοι διαδηλώνουν με βυζαντινές σημαίες στο κέντρο του Βηρυττού!!!

Ιδιαίτερα σημαντικό πως η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι νέοι!
Αδέλφια, σας ευχαριστούμε για το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που μας δίνετε...!
Ποσειδώνας



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η ταινία "Νικόστρατος, ένα ξεχωριστό καλοκαίρι", που την είδαν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ πώς και πέρασε όχι μόνο απαρατήρητη για την ανθελληνική προπαγάνδα της, αλλά είχε και ενθουσιώδεις κριτικές; Κανένας γονιός ή εκπαιδευτικός δεν αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην καρδιά
και το στομάχι του βλέποντας το γκρέμισμα θρησκευτικών και εθνικών
συμβόλων; Το πρόσχημα της οικολογικής ευαισθησίας ήταν ισχυρότερο;
Συνεχίζω διευκρινίζοντας:
΄Ενα δεκατετράχρονο παιδί ενώ αρνείται να δώσει χρήματα που έχει,
δίνει τον πολύτιμο σταυρό που του είχε χαρίσει η πεθαμένη πια μάνα
του, στον αλκοολικό λαθρέμπορο καπετάνιο (ωραία αναπαράσταση του τιμημένου Έλληνα ναυτικού, ε;)
Ο πατέρας του μασάει, καταπίνει και ξερνάει έναν σταυρό.
Στο τέλος της ταινίας και αφού έχει παρουσιαστεί η ελληνική κοινωνία σαν ένα ανοργάνωτο συνοθύλευμα φωνασκιών, οι Έλληνες μαγαζάτορες σαν άρπαγες εκμεταλλευτές κάθε ευκαιρίας και οι ορθόδοξοι
Έλληνες κληρικοί και μοναχοί σαν ημίτρελα πλάσματα, στο τέλος λοιπόν έχουμε ένα "υπέροχο" εορταστικό δοξαστικό όπου τα παιδιά
τραγουδούν ενθουσιασμένα φορώντας
μέρος της εθνικής ενδυμασίας (φουστανέλα και πουκαμίσα)με μύτη
και πόδια πάπιας (πελεκάνου, συγγνώμη)!
Η ταινία είναι διεθνής συμπαραγωγή, με πρωταγωνιστή τον
κ. Κοστουρίτσα και χρηματοδότηση και από το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου (είχα ακούσει ότι το κέντρο αυτό μόνο ανθελληνικές
παραγωγές χρηματοδοτεί, αλλά δεν περίμενα ότι θα είχε την αναισχυντία να στοχεύσει στις εύπλαστες παιδικές συνειδήσεις).
Βέβαια, τους αξίζουν πολλά μπράβο
για τον αριστοτεχνικό τρόπο με τον
οποίο έχουν κάνει και "καλύψει"τη
"δουλειά" τους. Να πω πολλά μπράβο
και στους προοδευτικούς εκπαιδευτικούς μας, που κανένας τους δε βρήκε ούτε έναν ψίθυρο διαμαρτυρίας να καταθέσει; ΄Η μήπως
είναι τόσο φοβισμένοι όλοι τους;

Σας προτείνω να δείτε την ταινία -
στη μεταγλωτισμένη μάλιστα εκδοχή της, που παρακολούθησαν τα παιδιά
και που γελοιοποιεί τη γλώσσα μας-
ώστε να σχηματίσετε τη δική σας άποψη. θα με ενδιέφερε πολύ να δω
ένα σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα σας, αν κρίνετε ότι όντως υπάρχει
θέμα και δεν είναι όλα τα παραπάνω
σχόλια ενός κακοπροαίρετου.

cummulus είπε...

Κατάπληκτικό! Νά πού ζεῖ ἡ καθ΄ἡμᾶς Ἀνατολή!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Cummulus οντως καταπληκτικο ...
Κι εγω δεν πιστευα στα ματια μου οταν το ειδα....

Φιλε Ανωνυμε η αναλυση που κανεις κι εσυ για την ταινία (την οποια δεν εχω υποψιν μου) ειναι πολυ καλη...
Δεν ξερω που μπορω να την δω στο διαδίκτυο... γιατι το να παω σε καποιον κινηματογραφο ειναι δυσκολο...

Θα προσπαθησω να δω καποιο τρειλερ ή κομματι αν εχει ανεβει στο Youtube.

Αν εχεις καποιο λινκ θα με βοηθουσες ιδιαίτερα.
Σε ευχαριστω.

Αυτος ο ανθελληνικος βομβαρδισμος των παιδιων μας πρεπει να τελειώσει....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.