26 Μαΐου 2012

Τελικά έβγαλε γλώσσα και η Λαγκάρντ. Αυτά είναι τα "επιτεύγματά" σας μνημονιακοί προδότες...

Με μια ασυνήθιστα «σκληρή» γλώσσα και σε μια συνέντευξη που χαρακτηρίζεται στο ίδιο το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian ως «αντισυμβατική», η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ξεκαθαρίζει τη στάση της ίδιας και του Ταμείου απέναντι στην Ελλάδα... και τονίζει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποχωρήσει και να δεχθεί να αμβλυνθούν οι όροι της χρηματοδοτικής στήριξης της χώρας μας. Στην συνέντευξή της καλεί τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ανησυχεί περισσότερο για τη φτώχεια στην υποσαχάρια Αφρική παρά για τους Έλληνες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. 

Είναι δε τόσο ευθεία η «επίθεσή» της ώστε να δηλώνει πως για τα ελληνόπουλα που πλήττονται από τις περικοπές, πρέπει «οι γονείς τους να αναλάβουν την ευθύνη και να πληρώνουν τους φόρους τους». Για να καταλήξει λέγοντας πως η Ελλάδα δεν θα «κερδίσει» καλύτερους, πιο «χαλαρούς» όρους στην δανειακή της στήριξη, δεν μπορεί να επιζητά καλύτερους όρους σε σχέση με μια φτωχή χώρα του αναπτυσσόμενου κόσμου. «Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια. Και είναι πιο δύσκολο να ζητάω από την κυβέρνηση μιας χώρας που οι κάτοικοι της ζουν με 3, 4, ή 5 χιλιάδες δολάρια το χρόνο να αυξήσει τα μέτρα λιτότητας και να μειώσει χρέη και ελλείμματα, από το να ζητάω τα ίδια, αυτονόητα πράγματα από την κυβέρνηση μιας πλούσιας χώρας». 

newpost
από το Nea Today

ΣΧΟΛΙΟ
Το εύκολο θα ήταν να αρχίσω να διαολοστέλνω την μαντάμ Λαγκάρντ και να την στολίζω, σαν γνήσιος Ελληνας, με "κοσμητικά" επίθετα.... από τα μπολικα που διαθέτει η ένδοξη, αρχαία και πλούσια ελληνική γλώσσα μας...
Προτιμώ όμως να την ξεμπροστιάσω με το ίδιο ύφος που έχει κι αυτή...
Το αυστηρό και οικονομικό....

Μαντάμ τι μισθό έχετε σαν επικεφαλής του ΔΝΤ;
Για να δούμε;
Μηνιαίος ΚΑΘΑΡΟΣ (χωρίς φόρους): 38.995 $ (δολλάρια ΗΠΑ)!!!
Ετήσιες ΚΑΘΑΡΕΣ Αποδοχές: 467.940 $.
Επίσης ένα επιπλέον ετήσιο ΚΑΘΑΡΟ επίδομα: 83.760 $.......
Δηλαδή με λίγα λόγια μας κάνετε υποδείξεις ΕΣΕΙΣ με 551.700 $ τον χρόνο;
(πηγή για τον μισθό της ΕΔΩ)

Και σε ποιούς κάνετε υποδείξεις;
Για να δούμε:
Με στοιχεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για το 2009 (δηλαδή πριν ο ΓΑΠ και η συμμορία του φέρουν το ΔΝΤ και την Τρόϊκα να διαλύσουν την Ελλαδα), το 70% των φορολογουμένων είχε ετήσια εισοδήματα κάτω των 12.000 ευρώ, ενώ τέσσερις στους δέκα δήλωναν στη φορολογική τους δήλωση ετήσια εισοδήματα κάτω από το νέο αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ (εισοδήματα 2009).

Φυσικά τα πράγματα για το 2010 και το 2011, δηλαδή την μετά μνημονίου εποχή, είναι ακόμα χειρότερα με την ανεργία να καλπάζει και τουςμισθούς και τις συντάξεις να μειώνονται.... με απόφαση της κ. Λαγκάρντ και εκτέλεση από τις προδοτικές κυβερνήσεις "σωτηρίας"....

Μαντάμ Λαγκάρντ καλό και θεάρεστο είναι να ενδιαφέρεσθαι για τα παιδάκια της Αφρικής αλλά καλό θα ήταν να το βουλώνεται όταν αναφέρεσθαι στα ελληνόπουλα... 

Τα Ελληνόπουλα να μην τα συγκρίνεται με τα παιδάκια της Αφρικής....
Να τα συγκρίνεται με τα παιδάκια της υπόλοιπης Ευρώπης.... Τα Γερμανάκια, τα Ολλανδάκια, και τα δικά σας τα Γαλλάκια....
Καταλάβατε;

Γιατί είσαστε στην Ε.Ε.; Κι εμείς....
Είσαστε στην Ευρωζώνη; Κι εμείς....
Είσαστε στο ΝΑΤΟ; Κι εμείς.....
Οπου στα κομμάτια είσαστε, με την βοήθεια των ξεπουλημένων πολιτικών μας, είμαστε κι εμείς....
Εκτός αν και τα παιδάκια στην υποσαχάρια Αφρική ζουν σε χώρες που ανήκουν σε όλες αυτές τις αηδίες... που είσαστε κι εσείς.... κι εμείς. 
Και τέλος έχουμε χρέοι (ως χώρα); Εχετε κι εσείς.....

Αλλα εντάξει το πιάσαμε το νόημα...
Μπορεί να είμαστε κι εμείς εκεί που είσαστε κι εσείς, αλλά μετά και τις πρόσφατες εκλογές που δεν βγάλαμε τους "σωτήρες" εντολοδόχους σας προδότες πολιτικούς, θέλετε πλέον ένα μαγικό χέρι να ξεριζώσει την Ελλάδα από την άκρη της Ευρώπης και να την ακουμπήσει στο μέσον της υποσαχάριας Αφρικής....

Ξέρετε κυρία 551.700 $ τον χρόνο, δεν θα σας το κάνουμε το χατήρι...
Ελπίζω ο λαός μας να μπορέσει να σηκώσει και πάλι κεφάλι και τότε κάτι ατομάκια σαν κι εσάς θα τα στείλουμε διακοπές μόνιμα στην υποσαχάρια Αφρική...
Εκτός κι αν προλάβει πρώτος κάποιος Αλλος και σας στείλει γρηγορότερα σε ένα "τόπο" που θα θυμίζει έντονα την υποσαχάρια Αφρική.... όπου κι εκεί κατοικούν κάτι σκουρόχρωμες υπάρξεις....

Και μιας και είπατε: "Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια"... θα κλείσω την αναφορά μου σε εσάς, με μια φράση που μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα τα λόγια σας..
"Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί".....

Τέλος θέλω να πω και δύο λόγια γι αυτούς που έδωσαν το δικαίωμα στην Λαγκάρντ και σε όλους τους άλλους τιποτένιους ευρωπαίους να μας προειδοποιούν, να μας απειλούν, να μας εκβιάζουν και να μας λοιδωρούν ....

Κύριοι Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλε, Καρατζαφέρη, Παπαδήμο, Παπακωνσταντίνου και όλοι οι υπόλοιποι που ψηφίσατε τα ανθελληνικά προδοτικά και καταστροφικά μνημόνια και τους νόμους που τα συνοδεύουν η ώρα σας έρχεται.
Υποθηκεύσατε το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, των εγγονών και των δισέγγονών μας αλλά η ελληνική ιστορία μας έχει δείξει κάτι πολύ σημαντικό...
Ολοι όσοι πείραξαν κι έβλαψαν αυτόν τον λαό είχαν την ίδια τραγική κατάληξη....
Και αν θέλετε να δείτε ποιά είναι αυτή δεν έχετε παρά να ανοίξετε ένα βιβλίο ιστορίας και να διαβάσετε...

Κι αν κάποιοι από εσάς νομίζουν ότι αυτά δεν συμβαίνουν στην εποχή μας... 
Τότε σας συμβουλεύω να ψάξετε (κι εδώ στο διαδίκτυο)...
Για παράδειγμα, τι έγιναν άραγε εκείνοι οι Τούρκοι κομμάντος που πάτησαν το πόδι τους στα ιερά ελληνικά χώματα των Ιμίων το 1996...  

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Επειδή μου αρέσει μερικές φορές να γίνομαι γραφικός....



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη photo διακρίνεται μια εκ των δ ι ε θ ν ω ν ν τ α β α τ ζ η δ ω ν .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.