17 Απριλίου 2012

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Σας παραθέτω την επιστολή του Δικέφαλου στην οποία εκφράζονται οι προσωπικές του θέσεις κι απόψεις. Παρακαλώ όλους τους φίλους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν ή να ρωτήσουν οτιδήποτε να απευθυνθούν με σχόλιο στον κειμενογράφο ο οποίος παρακολουθεί το θέμα και θα απαντήσει σε τυχόν σχόλια σας.
Ευχαριστούμε.

Γράφει ο Δικέφαλος

Κοντεύει η 6η Μαΐου όπου έχουν προκηρυχτεί οι βουλευτικές εκλογές. Αλήθεια έχουμε αναλογιστεί τι επιλογές έχουμε για να ψηφίσουμε; Υπάρχουν κόμματα που μας εκπροσωπούν σαν Έλληνες; ΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ (η σειρά θα είναι τυχαία)


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ
ΜE TON ΓΑΠ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ

(Ο όρος εκτόνωση λαϊκού αισθήματος σας λέει τίποτα;)

ΠΑΣΟΚ

Ο ΠΡΩΗΝ
ΚΑΙ Ο ΝΥΝ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΣ;

ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΜΑΚΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


ΛΑ.Ο.Σ.

Πρώην ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (αρχηγός ΓΕΕΦ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ;

ΣΧΟΛΙΟ:ΚΡΙΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΩΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ.

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ.



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΚΕ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΕΡΙ ΖΥΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΕΨΑΞΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ (
http://www.kke.gr/) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΜΑ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ;


ΔΗΜ.ΑΡ.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΑΥΤΗΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟ 1922 ΗΤΑΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ. ΑΡΑ Η ΔΗΜΑΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ;


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΚΙΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ.


http://www.youtube.com/watch?v=pjhhYjMXN14

ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΑΤΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.


ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ, ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ.


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΚΑΠΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.


ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.


ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ



Share

7 σχόλια:

ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ. είπε...

Φίλε αναγνώστη, ο Αρχαίος Ελληνικός Μαίανδρος, καμία σχέση έχει με τον αγκυλωτό Σταυρό.
Αν πραγματικά την αλήθεια θέλεις να μάθεις, έχε υπόψη σου, ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είμαι η μέγιστη ελευθερία για ένα Εθνος, αρκεί να εφαρμοσθεί σε επίπεδο Κράτους(xωρίς επεκτατικές βλέψεις).
Σου λέω ότι στην παρούσα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
Η θα πας με τους προδότες των κυνοβολευτικών κομμάτων, ή θα συνταχθείς με την μόνη Αιώνια,Κοσμική και διαχρονική αλήθεια.
ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ;

Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ. είπε...

Δεν κατάλαβα που διαφωνούμε;
Στον χαιρετισμό κόλλησες;
Oι Ελληνες, δηλαδή, πως χαιρετάνε; Φέρνουν το δεξί χέρι στο πηλήκιο, όπως και οι Αμερικανοί.
Ο Αμερικάνικος χαιρετισμός λοιπόν είναι καλύτερος;
Eδώ μιλάμε για ιδεολογία σε επίπεδο Κράτους-Εθνους(το τονίζω αυτό, ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ).
Γιατί βλέπεις το σκουπιδάκι και δεν βλέπεις...το δοκάρι της κυνοβολευτικής σαπίλας....

ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ. είπε...

Aκόμα ένα τελευταίο ανώνυμε.

Ολα τα υπόλοιπα 30 αποκόμματα δεν πρόκειται να μπουν στην Βουλή, για τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον.

Γιατί αυτό;

1o)Eίναι καινούργια και ως συνέπεια δεν έχουν ευρεία λαική απήχηση.
2ο)Δεν έχουν νεολαία.Σχηματισμός χωρίς δυναμική νεολαία, είναι καταδικασμένος.(καλοί είναι οι απόστρατοι, για παράδειγμα με την ιδεολογία περί φιλοπατρίας, αλλά στην ουσία είναι μια λέσχη συνταξιούχων που δεν πάει από το 0,80%)
Επίσης θα σου πω κάτι που ίσως σε βάλει σε σκέψεις.
Ακόμα και οι εκ πεποιθήσεως αναρχικοί(οι οποίοι δεν έχουν ψηφίσει ποτέ στη ζωή τους, ή ψήφισαν μία φορά), αυτή τη φορά θα κατέβουν και θα ψηφίσουν!!!
Ξέρεις τι θα ψηφίσουν οι ..αναρχικοί ανώνυμε και γιατί;
Δεν το λέω, περιμένω να μου το πεις ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου δεν έχεις άδικο, όμως Οι σιχαμένοι ανιστόρητοι προδότες του Ελληνικού Έθνους και αισχροί συκοφάντες των Ιερών και όσιων του λαού και της Πατρίδας, μας λένε ότι χρησιμοποιούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς και σύμβολα...
Ας διαβάσουν και λίγο αρχαία Ελληνική ιστορία, και θα δούν ότι εμείς δε θα απαρνηθούμε τον χαιρετισμό των προγόνων μας ή και τον αρχαίο Ελληνικό Μένανδρο (που συμβολίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ) επειδή τα αντέγραψε κάποτε (ουσιαστικά τα έκλεψε και ίσως σκοπίμως για να τα "λερώσει") και τα χρησιμοποίησε ο όποιος Χίτλερ...

ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ. είπε...

Απαντώντας στον ανώνυμο νούμερο 1.
φίλε μου, μη γράφεις τα πάντα με κεφαλαία(δίνεις την εντύπωση, ότι φωνάζεις. Ακου, λοιπόν.
Οι ιερείς της Ορθοδοξίας δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές, οπότε δεν τίθεται θέμα.
Κοίτα λίγο αυτό...
ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ), είχε πριν από δέκα μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας.

Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση.

Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του Ιεράρχη Πειραιώς.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, που σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς!

Αλήθεια, τι έχουν να πουν τώρα όσοι χαρακτηρίζουν την οργάνωση του Μιχαλολιάκου "αντιχριστιανική;

Πώς είναι δυνατόν ένας άξιος Ιεράρχης που αγωνίζεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία συνεχώς όπως ο Σεραφείμ δέχεται να συναντήσει κάποιον "αντιχριστιανό";

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα δυναμικό κομμάτι του πατριωτικού χώρου αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Πειραιώς έναν αγωνιστή Επίσκοπο που μάχεται στον κοινό αγώνα για την πατρίδα μας!

Και οι δυο πλευρές, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την Ελλάδα, φυσικά με διαφορετικές "τακτικές"!
...ένας παλαίμαχος της Ορθοδοξίας, δεν συντάσσεται,"ελαφρά τη καρδία", με τον υιό του Διαβόλου!

Προς τον ανώνυμο νούμερο 2.

Απολύτως αντικειμενική είναι η παρέμβασή σου.
Εγκρίνω και τα μέγιστα επαυξάνω...

Δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητος, ποιός ήτο ο ανώνυμος, ο οποίος έθεσε το θέμα του χαιρετισμού, ως και εκ των πραγμάτων διαφαίνεται...

Ενα μόνο θα πω.
Χρωστάω μια απάντηση, την οποία ..δεν έλαβα.

Το αρχικό ερώτημα ήταν:
"ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ?"
Απάντηση:

Oιαναρχικοί θα ψηψίσουν ΚΚΕ.

Γιατί οι εκ πεποιθήσεως αναρχικοί θα ψηφίσουν ΚΚΕ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ο Προαιώνιος εχθρός, όλων των Απάτριδων και Απιστων Αναρχοκομμουνιστών καθ'άπασαν την υδρόγειο και εις τους αιώνας των αιώνων, είναι ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!
ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.