27 Μαρτίου 2012

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: «Τουφεκίστε» τους πολιτικούς.

Πυρά εξαπέλυσε από άμβωνος στον κατάμεστο Ιερό Ναό ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ κατά των πολιτικών.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία καταπέλτη του Γέροντα εναντίον των προδοτών της Χώρας.
Ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ομιλία του Γέροντα.



…Γι’ αυτό και σήμερα το κείμενο που διαβάσαμε έλεγε φύλαττε Κύριε τους ευσεβείς και πιστούς άρχοντες του λαού το οποίο δεν διάβασα. Δεν τους είπα ούτε ευσεβείς ούτε πιστούς.

Αν αυτοί οι 300 μέσα στη Βουλή είναι πιστοί, τότε πείτε μου ποιοι είναι οι αντίχριστοι. Και γι’ αυτό είπα στην ευχή αυτή: Κύριε φώτισε τους άρχοντας να πράττουν σωστά υπέρ του λαού, της Εκκλησίας και υπέρ του Έθνους.

Φώτισε παρακάλεσα διότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΣΑΝ…

…Βλέπετε λοιπόν ότι αυτοί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, πρόδωσαν την αποστολή τους. Είναι οι ίδιοι που πρόδωσαν, κατέστρεψαν, οδήγησαν εδώ το Έθνος μας, οι ίδιοι μας λένε και παρουσιάζονται κάθε φορά ότι σώσαμε την Ελλάδα και σώσαμε την Ελλάδα και σώσαμε την Ελλάδα.

Αλλά βλέπετε το όπλο το κρατούν αυτοί επάνω, το όπλο της εξουσίας. Και ότι και να κάνει ο λαός αυτοί βγάζουν στρατό, βγάζουν αστυνομία έξω και το όπλο το κρατούν αυτοί.

Αλλά έρχεται ώρα και το όπλο αδέρφια μου θα το πάρουμε. Θα το κάνουν το λάθος και θα δώσουν ημερομηνία εκλογών και για μια ημέρα κρατάμε το όπλο εμείς.

ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ!!!
ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

…ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!!! 2000 άνθρωποι περίπου έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας τους.


Γι’ αυτό λοιπόν αδέλφια μου, τώρα που θα μας δώσουν το όπλο, που το κρατάμε για μια ημέρα, στρέψτε το εναντίον τους.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! ΦΥΓΕΤΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

Και ερωτώ: Αν πήγαινες σε ένα γιατρό και για 30 χρόνια σου έδινε φάρμακα για να σε βοηθήσει και να σε σώσει και διαπιστώνεις ότι το φάρμακο που σου έδωσε, σου κατέστρεψε και την καρδιά, τα πνευμόνια και τα νεφρά σου, αλλά το καταλαβαίνεις μετά από 30 χρόνια. Τότε θα ξαναπάς στον ίδιο γιατρό να σου δώσει την ίδια συνταγή; Θα ξαναεπισκεφτείς στο ιατρείο του τον ίδιο γιατρό που κατέστρεψε την καρδιά σου, τα πνευμόνια σου τα νεφρά σου; Με τίποτα!!!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ. Για να φτάσει μέχρι εδώ η Πατρίδα και το ’40 και μετά το ’40 και πριν το ’40 το 1821 οι γονείς μας και οι παππούδες μας…αγωνίστηκαν και τους σκότωσαν για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

Θα το κάνουν το λάθος και θα μας δώσουν το όπλο και τότε θα κάνουμε και εμείς τη δική μας ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

πηγή
Ποσειδώνας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.