17 Ιανουαρίου 2012

Δραχμή, αποκατάσταση εθνικής ανεξαρτησίας και ειδικά δικαστήρια με επαναφορά θανατικής ποινής.

Ημουν, είμαι και θα είμαι για πάντα υπέρ της δραχμής και κατά του ξενόφερτου Ευρώ...
Είναι περιττό να αναλύσουμε για μια ακόμα φορά τα ωφέλη για την πατρίδα μας κυρίως όσον αφορά την ελευθερία μας, την εθνική μας ανεξαρτησία και κατ' επέκτασιν την εθνική μας κυριαρχία.

Ολα δηλαδή, όσα χάθηκαν με την είσοδό μας στην Ευρωπ. Ενωση (τότε ΕΟΚ) και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό με την προδοτική από όλες τις απόψεις είσοδό μας επί Σημίτη στην Ευρωζώνη....

Χρειάστηκαν μόλις 10 χρόνια συμμετοχής στο Ευρώ και μερικές προδοτικές ή διεφθαρμένες κυβερνήσεις για να οδηγηθούμε στο εξευτελιστικό σήμερα....

Φυσικά έβαλαν το χεράκι τους οι Ολυμπιακοί Αγώνες (που μάλλον μας τους έδωσαν για να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα) αλλά και οι ξένες μυστικές υπηρεσίες με ανεξέλεγκτες πυρκαγιές (μην ξεχνάτε τα περί ασύμμετρης απειλής του Β. Πολύδωρα), στημένες διαδηλώσεις (τύπου Γρηγορόπουλου), τηλεφωνικές υποκλοπές σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο(!!!) και ακόμα και άμεσες απειλές κατά πρωθυπουργού που τόλμησε να χαμογελάσει έστω στους Ρώσους!!!! Η κατάσταση επιδεινώθηκε και από την αστάματητη (κι αυτό ξενόφερτο) είσοδο εκατομμυρίων λαθρομετανάστων που η Ε.Ε. μας υποχρεώνει να κρατάμε εδώ για να μένει η υπόλοιπη Ευρώπη "καθαρή" έναντι μερικών ψωροευρώ.... που μας δίνει και καλά για να τους συντηρούμε!!!)

Επί 10 και βάλε χρόνια η Νέα Τάξη πραγμάτων οργίασε στην πατρίδα μας με κάθε είδους σκάνδαλα οικονομικά ή μη και σήμερα έχει πλέον φτάσει σε σημείο να ασκεί ωμή και απροκάλυπτη επέμβασή στα εσωτερικά μας με διορισμό πρωθυπουργού-μαριονέττας και κυβέρνησης που αποτελείται κατά πλειοψηφία από ανδρείκελα εντολοδόχους της προηγουμένης προδοτικής σπείρας που πρέπει να στηθεί στο απόσπασμα...

Με την έλευση της δραχμής αποκαθίσταται ένα σημαντικό μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας.

Καταρχήν αυτομάτως θα απαγορευθεί η ανεξέλεγκτη εκροή του εθνικού μας νομίσματος προς το εξωτερικό... Δεν θα παρουσιάζεται το αισχρό φαινόμενο του να βγαίνει από την χώρα με κάθε πιθανό τρόπο (κι όλοι είναι σήμερα νόμιμοι!!!) το ρευστό-ζεστό ελληνικό χρήμα.
Ξένες πολυεθνικές εταιρείες, πλούσιοι, τραπεζίτες, πολιτικοί, λαθρομετανάστες, απλοί ανεγκέφαλοι πολίτες μεταφέρουν σωρυδόν τα Ευρώ στο εξωτερικό και δεν έχει μείνει στην χώρα... σάλιο.

Στην έλλειψη ρευστού οφείλονται εν μέρει
1. η μη χορήγηση τραπεζικών δανείων,
2. η απαγόρευση (!) συναλλαγών με μετρητά άνω των 1500 ευρω και
3. η μη αποδοχή από την εφορία της πληρωμής χρεών προς το δημόσιο με μετρητά παρά μόνο με τραπεζική επιταγή-για να πας τα χρήματα στην τράπεζα!!!! (επιτρέπονται μόνο μέχρι 200 ευρώ για φυσικά πρόσωπα και 500 για νομικά)....


Με την δραχμή η αγορά δεν θα στεγνώνει....
Η δραχμή θα είναι πάμφθηνη για τους ξένους που θα έρχονται κατά εκατομμύρια για διακοπές.
Η δραχμή θα είναι ελεγχόμενη πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση που θα τυπώνει νέες δραχμές και θα την υποτιμά ή ανατιμά όποτε το έχει ανάγκη....

Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι κερατάδες θα πρέπει να ξεχάσουν τις εντολές και τις διαταγές...
Ναι θα τους χρωστάμε αλλά αν θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους θα πρέπει να μας κάνουν τεμενάδες....

Θα ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την επαναφορά της θανατικής ποινής και για τα ειδικά δικαστήρια που με τόσο σθένος δεν μας επιτρέπουν οι ξένοι προστατεύοντας με νύχια και με δόντια το προδοτικό συνάφι που τους υπηρέτησε και μας κατέστρεψε....

Είμαι διατεθειμένος να πεινάσω φτάνει να δω τους προδότες στο απόσπασμα και την εθνική μας ανεξαρτησία εξασφαλισμένη.

Φέρτε την δραχμή.... ΤΩΡΑ.


ΘΑΝΟΣ



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που "τα πήρες κρανίο".
Ετσι, γερά, δυνατά...δεν υπάρχει άλλος δρόμος!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ....ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Tα "πήρες" Captain και μου αρέσεις πάρα πολύ.
Βάρα στο ψαχνό, εγω πάντως δηλώνω δημόσια οτι ειμαι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ..."ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ" ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΜΠΡΟ ΠΕΔΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΕΣ "ΠΑΛΕΥΟΥΝ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ (Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ) ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ.

ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ "ΟΥΔΕΤΕΡΟ" ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
http://isxys.blogspot.com/2010/07/blog-post_30.html

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
http://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_9324.html

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
http://isxys.blogspot.com/2011/05/blog-post_7763.html

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΑΣ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή διόρθωση: τις δραχμές (όπως και τα ευρω) θα τις κόβει η ΤτΕ που είναι ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα. Φυσικά, για να βγάλει το κέρδος του, τις δανείζει στο Δημόσιο με επιτόκιο! Αφού όλες τις δραχμές που κυκλοφορούν τις τυπώνει η ΤτΕ, για να ξεπληρωσει το δάνειο με τους τόκους, το Δημόσιο πρέπει να ξαναδανειστεί! Αν θέλουμε πλήρη απεξάρτηση και να ανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία μας, πρέπει επιπρόσθετα να ιδιωτικοποιηθεί η ΤτΕ.

cummulus είπε...

Θάνο,
τό εὐρώ δέν βοήθησε τήν πατρίδα μας. Τό ζήτημα εἶναι, πῶς θά χρησιμοποιήσουνε τήν δραχμή οϊ πολιτικάντηδες. Ἄν τυπώνουν ἀνεξέλεγκτα χρῆμα γιά ἱκανοποίηση μικροπολιτικῶν ἐπιδιώξεων, τό χρῆμα θά κυκλοφόρήσει ἀσύστολα καί ὁ πληθωρισμός θά τρώει μισθούς καί συντάξεις. Θά μοῦ πεῖς, καί τώρα πού δέν ἔχουμε πληθωρισμό μεγάλο,τά λεφτά δέν φθάνουν οὔτε γιά..."ζήτω".
Ἄρα, ψηφίζουμε δραχμή, ἀρκεῖ ὅμως νά ἔχουμε πατριωτικές κυβερνήσεις, γιά συνετή χρήση τοῦ ὄγκου κυκλοφορίας της.
Λένε κάποιοι πῶς μέ δραχμή θά μᾶς λείψουντ τά φάρμακα. Ε, λοιπόν τούς πληροφορῶ, πῶς μέ τό εὐρώ, ὁ ΟΓΑ ἔκοψε ἤδη κάποια φάρμακα, τό δέ ΙΚΑ πρόκειται νά κόψει τίς μαγνητικές.
Τί θά χάσουμε λοιπόν; Αὐτά πού ἤδη χάνουμε;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κουρητη φιλε μου γενικα με το σχολιο σου και την κεντρικη του ιδεα που ειναι όπως και του φιλου μου Cummulus οτι η επιστροφή στην δραχμη θα ειναι ωφελιμη μόνο με πατριωτική κυβέρνηση συμφωνω απόλυτα.

Νομιζω οτι αυτο εξυπακούεται αν και ακομα και με μη πατριωτικη κυβένρηση και μονο η υπαρη της δραχμης θα δρομολογήσει τετοιες εξελίξεις που πολυ συντομα πιστευω θα εχουμε και πατριωτική κυβέρνηση...

Δεν αποδίδω μεταφυσικες ιδιοτητες στην δραχμη....
Αποδίδω μόνο μερικά σωτήρια χαρακτηριστικά για την πατρίδα...
Οπως αποδίδω καταστροφικά χαρακτηριστικά για το ευρώ...

Νομιζω οτι μια πατριωτικη κυβέρνηση (αν μπορει να υπαρξει( με ευρω σύντομα θα αναγκασθεί ή να συμβιβαστεί και να προδόσει ή να το εγκαταλείψει οριστικα....

Ανωνυμε φιλε μου 12.34 νομιζω οτι εχεις ενα ορθογραφικο λαθος...
Η ΤτΕ προφανως εννοείς οτι πρέπει να εθνικοποιηθεί κι οχι να ιδιωτικοποιηθεί... ειναι τωρα ιδιωτικη.

Cummulus καλε μου φιλε οσα προειπα στο Κουρητη ισχυουν και για το δικο σου σχολιο....

Η παραμονη της χωρας μας στην ευρωζωνη μονο καταστροφή μπορει να φέρει...

Πιστευω ακραδαντα πως η επιστροφή στην δραχμη με οποιοδήποτε τιμημα θα βαλει το νερό στο αυλάκι...
Και συντομα οι ακραίες καταστασεις που θα ζησουμε θα μας υποχρεωσουν να φερουμε στην εξουσια πατριωτικές κυβερνησεις...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.