27 Οκτωβρίου 2011

Μην απελπίζεστε αδέρφια μου, όσο πιο πολύ νυχτώνει τόσο πλησιάζει το ξημέρωμα.

Αδέρφια μου Ελληνες αύριο ξημερώνει η εθνική μας επέτειος του ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ που είπαν οι παπούδες μας στις ιταλικές και γερμανικές ορδές που απειλούσαν την πατρίδα μας τον Οκτώβριο του 1940.
Κι αυτό το ΟΧΙ έμεινε στα χείλη των Ελλήνων μέχρι την τελική απελευθέρωση τον Οκτώβριο του 1944.
Κράτησε δηλαδή 4 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα καλούμαστε να συνεχίσουμε το ΟΧΙ που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2009 και σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις και ανακοινώσεις της προδοτικής κυβέρνησης πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το 2020 ή και ακόμα παρά πέρα!!!!!

Μπαίνουμε σε μια σκλαβιά που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την γερμανική κατοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι μοιάζει περισσότερο με τα 400 χρόνια σκλαβιάς της Τουρκοκρατίας.
Θα είναι μια σκλαβιά χωρίς τέλος.
Μια σκλαβιά πολύ πιο επικίνδυνη.
Μια σκλαβιά όπου θεωρητικά θα συνεχίσει να κυματίζει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η γαλανόλευκη, αλλά κατ' ουσίαν ο Ελληνας δεν θα έχει πλέον κάνενα λόγο στην διακυβέρνηση της πατρίδας του.

Μην αυταπατάσθε όσοι πιστεύετε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μετά τις εκλογές. Δεν θα αλλάξει τίποτα. Η σημερινή προδοτική κυβέρνηση έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Πρέπει να υπογράψει συνθήκες και συμφωνίες οι οποίες θα δεσμεύουν την Ελλάδα και τις εκάστοτε κυβερνήσεις της για τα επόμενα δεκάδες χρόνια. Το μέλλον των παιδιών μας και πολύ πιθανώς και των εγγονών μας καταστράφηκε. Και η σημερινή ανάξια και αισχρή γενιά που μέσα σε ένα παραλήρημα προδοσίας και πολιτικής απάτης, έδωσε την εξουσία, στην χειρότερη από καταβολής του νεοελληνικού κράτους, κυβέρνηση με 43%, οδήγησε με τα δικά της ψηφοδέλτια στην καταστροφή τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων.

Είναι περιττό να λέμε κάθε φόρα, ότι σήμερα είναι η αποφράδα ημέρα ή αύριο ή προχθές... Η σύγχρονη αποφράδα ημέρα για το Γένος μας ήταν η 4η Οκτωβρίου 2009. Η ημέρα που ο ελληνικός λαός, σύμφωνα με το απατηλό και αισχρό εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, έδωσε την εξουσία στα ανδρείκελα και τους εντολοδόχους των ξένων κατακτητών.
Ενα εκλογικό σύστημα που σύμφωνα με τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών, μας χάριζε πολιτική σταθερότητα αφού ασχετα αν ένα κόμμα ψηφιζόταν από 4 στους 10 Ελληνες, μπορούσε να κυβερνά με άνεση και με κοινοβουλευτική αυτοδυναμία που του εξασφάλιζε το νά κάνει ότι θέλει.....

Ποτέ κανένα από τα 2 κυρίαρχα κόμματα εξουσίας δεν απαίτησε και δεν θέλησε την δικαιότερη απλή αναλογική που θα εξασφάλιζε τουλάχιστον ότι η πραγματική πλειοψηφία των Ελλήνων θα ήταν με την κυβέρνηση.

Αλλά και τα μικρότερα κόμματα σπάνια αναφέρθηκαν στο θέμα αυτό. Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η απλή αναλογική δεν θα έφερνε ποτέ στην εξουσία ένα μόνο κόμμα και η κουτάλα θα μοιραζόταν με αποτέλεσμα να είναι επισφαλής η μάσα των 2 μεγάλων κομμάτων εξουσίας αφού θα έπρεπε υποχρεωτικά για να κυβερνήσουν να συνεργαστούν και με κάποιο μικρότερο....
Ομως αυτή θα ήταν η επιλογή του Ελληνικού λαού και θα όφειλαν να την σεβαστούν. Το εκλογικό σύστημα πρέπει να στηρίζεται και να περιγράφεται αναλυτικώς στο Σύνταγμά μας κι όχι να είναι κάθε φορά προϊόν κομματικής διαπραγμάτευσης και πολιτικού μαγειρέματος.

Ας γυρίσουμε όμως πάλι στην σημερινή τραγική κατάσταση.
Η απαισιοδοξία έχει καταλάβει και καταβάλει τους Ελληνες. Τα αλλεπάλληλα ανθελληνικά, αντικοινωνικά και προδοτικά μέτρα που οδηγούν τον λαό μας στην εξαθλίωση φαίνονται να έχουν κάμψει το ηθικό μας. Αυτό που δεν κατάφεραν οι Γερμανοί κατακτητές του Γ Ράιχ το 1941 κατάφεραν οι απόγονοί τους του Δ Ράιχ το 2011.
Η κατήφεια και η δυστυχία είναι διάχυτη γύρω μας. Στον δρόμο, στην δουλειά μας, στα μέσα μεταφοράς, στις συζητήσεις στα καφενεία και στις παρέες, παντού.

Οι άνθρωποι αυτοί που ψήφισαν αυτά τα μέτρα, το λέω μετά πλήρους συνειδήσεως, ότι δεν πρέπει να θεωρούνται Ελληνες. Είναι ελληνόφωνοι ξένοι. Το μέγεθος της προδοσίας τους είναι τέτοιο που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας.

Ομως αδέρφια μου, το Γένος μας έχει τις προϋποθέσεις να πεί ένα ακόμα ΟΧΙ. Εχει την ενδοξότερη ιστορία του κόσμου, έχει τις ψυχικές δυνάμεις να ξαφνιάσει για πάλι τους ξένους εισβολείς που παρουσιάζονται για μια ακόμα φορά σαν σωτήρες μας.

Μην λησμονούμε ότι και το 1941 η πατρίδα μας ύστερα από άνισο και ηρωικό αγώνα κατελήφθει από τους παπούδες της Μέρκελ, οι οποίοι διατείνονταν ότι ήρθαν να μας σώσουν και να μας εντάξουν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων του Γ Ράιχ. Κατελήφθει αλλά δεν νικήθηκε. Το φρόνιμα των Ελλήνων και η πίστη στην Ελευθερία έμειναν ζωντανά στις ελληνικές ψυχές.

Και σήμερα καλούμαστε να αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια κατά της Ευρωπαϊκής Ενωσης που πολτοποιεί τους λαούς. Κατά του ξένου συναλλαγματικού Ευρώ που μας το παρουσίασαν σε όμορφο περιτύλιγμα αλλά αποδείχθηκε το κατακτητικό όπλο των Γερμανών που ξεπέρασε κατά πολύ τα άρματα μάχης του Χίτλερ.

Πρέπει να αγωνιστούμε κατά της πολυπολιτισμικής "προοδευτικής" υποκουλτούρας που οδήγησε τους Ελληνες να κλειστούν έντρομοι στα σπίτια τους και τα παιδιά μας στο να διδάσκονται ανθελληνικές ιδεολογίες τις οποίες το προδοτικό Υπουργείο (Μη Εθνικής) Παιδείας βαφτίζει αντιρατσιστικές.
Πρέπει να αγωνιστούμε για την επαναφορά της οικονομικής αυτάρκειας της Πατρίδας μας που θυσιάστηκε από τους προδότες πολιτικούς στο βωμό του προσωπικού και κομματικού τους συμφέροντος.
Πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια σε κάθετι που αποδομεί το Ελληνικό Πατριωτικό Εθνικό Κράτος.

Κάποιοι θα πουν οτι με τις ακραίες αυτές προτάσεις θα οδηγηθούμε στην διεθνή απομόνωση. Είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ενα ψέμα που προσπαθεί να μας αφήσει να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Πόσες χώρες μας πρότειναν οικονομική βοήθεια με ελάχιστα και μόνο οικονομικά ανταλλάγματα; Κίνα, Ρωσία και άλλες. Για ποιά απομόνωση μιλούν οι οπαδοί της Δυτικής Εβραιοαμερικανικής Ευρώπης; Γιατί και ποιός δεν μας επέτρεψε να διαπραγματευτούμε και με άλλους πλην Τρόϊκας, τα απαιτούμενα δάνεια;
Οδηγήθηκε σε απομόνωση η ελληνική Κύπρος μας που πήρε δάνειο από την Ρωσία δίνοντας μας ένα μάθημα άσκησης εξωτερικής πολιτικής;

Ας παραδειγματιστούμε, λοιπόν αδέρφια μου Ελληνες, από τα παλικάρια που πολέμησαν κι άφησαν την ζωή τους πάνω στα βουνά της Βορείου Ηπειρου. Από τους απλούς αληθινούς Ελληνες πατριώτες-στρατιώτες όπως αυτόν που βλέπετε στην φωτογραφία, που με τον αγώνα τους νίκησαν έναν υπέρτερο εχθρό. Με τα χαμόγελο στα χείλη....
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ομοψυχία και να αναστήσουμε την προαιώνια αγάπη του Γένους μας για την Ελευθερία.
Την Ελευθερία στην οποία αναφέρεται και ο Εθνικός μας Υμνος.
Η τελική νίκη θα είναι δική μας.

ΘΑΝΟΣ



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα λόγια τα μεγάλα.Έχει καταντήσει η Ελλάδα ένα έθνος κουραμπιέδων με μπόλικη ζάχαρη άχνη.Όταν ένας παλαιστής σταματήσει να γυμνάζεται και το ρίξει στο τσιγάρο στα ποτά και στα ξενύχτια μετά δεν μπορεί να κερδίσει αγώνες όσο και να μαλλιάσει το στόμα του εξιστορώντας για τα βραβεία που κέρδισε κάποτε.Τέλος πάντων για να μη τραβάω μακρυά τη βαλίτσα.Δεν μπορείς να αναγέννησης ένα έθνος που έχει περάσει τα τελευταία 40 χρονια στη ξαπλώστρα με το φραπέ στο χέρι.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

Χρόνια Πολλά συνέλληνες!

Ας εμπνευστούμε και ας οπλιστούμε με θάρρος και δύναμη για αγώνα ενάντια σε όλα όσα μας απομυζούν όχι μόνο τους πόρους μας αλλά κυρίως την περηφάνιά μας.

Η λευτεριά, όσο κι αν αργήσει, θα 'ρθεί...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου Ανωνυμε θα σου πω κατι που ισως δεν το ξερεις. Τα ιδια έλεγαν και οι προπαπουδες μας που πολεμησαν στους Βαλκανικους και στην Μ. Ασία όταν κληθηκαν το 1940 τα παιδια τους (οι παπουδες μας δηλαδη) να πανε στο μετωπο στην Αλβανία.
Ελεγαν αυτη η γενια των φλώρων και των μαλθακων που συχναζουν σε πλατειες και καφενεια αποκλειεται να πολεμησουν....
Την συνεχεια νομιζω την ξέρεις....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.