19 Σεπτεμβρίου 2011

Ιδρυση νέου κόμματος αποστράτων αξιωματικών.

Το λάβαμε από τον Ταξίαρχο ε.α. κ. Στέργιο Σμυρλή και σας το παραθέτουμε:
Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα που ανέλαβε αυτήν την πρωτοβουλία.

Διαφέρει από κάθε άλλο κόμμα γιατί είναι ξεκάθαρα πατριωτικό, δεν σέρνει βαρίδια, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Ελληνικού Λαού, είναι ανοιχτό σε όλους τους πατριώτες και μπορεί να φέρει ένα Δημοκρατικό Σύνταγμα.

Διαβάστε προσεχτικά αυτά που είπε ο Πρόεδρος και αξιολογείστε την καθαρότητα της σκέψεως, την έλλειψη λαϊκισμού , την αγάπη του προς την Πατρίδα και την δημοκρατική αντίληψη του ανδρός

Σε παρατήρηση κάποιου συναδέλφου προς τον Πρόεδρο ότι το κόμμα σαν "κόμμα αποστράτων" δεν θα έχει τύχη, η απάντηση ήταν αυτή που όλοι περιμέναμε "Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα την Πατρίδα μου, αυτοί είμεθα και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τα πιστεύω μας για να γίνουμε αρεστοί. Το κόμμα που έρχεται είναι ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες πολίτες».

Το εκπληκτικό ήταν όταν ένας Έλληνας από τον Πόντο που υπηρέτησε στον Ρωσικό Στρατό και είναι Πρόεδρος των Ελλήνων Αξιωματικών του κόκκινου Στρατού, και ένας Έλληνας που είναι στον Αμερικανικό Στρατό και υπηρετεί στην Ελλάδα, αμφότεροι με πολύ συγκινητικά λόγια δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν το νέο κόμμα με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να ιδούν την Ελλάδα την κοιτίδα του μεγαλύτερου και αξεπέραστου Κλασσικού Πολιτισμού, να παίρνει την θέση που της αξίζει. Εδώ ήλθε και η δήλωση κάποιας κυρίας που ήλθε από τους αγανακτισμένους του Συντάγματος της πατριωτικής αριστεράς και είπε στον Πρόεδρο, "εχω ακούσει πολλούς , εδώ αισθάνομαι ότι βρήκα αυτό που ζητούσα, αργήσατε πολύ, σας περιμέναμε τόσο καιρό, θα έχετε την απεριόριστη βοήθεια μας"

Το Έθνος εκείνη τη στιγμή ήταν παρόν. Έλληνες που ζήσανε κάτω από διαφορετικά πολιτικά συστήματα και φιλοσοφίες ενώθηκαν για να σώσουν την Πατρίδα των Πατρίδων. Τo DNA τους λειτουργώντας σαν αισθητήρας τους οδήγησε την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο χώρο.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε διάφορες ενώσεις αποστράτων καθώς και σε άλλες πατριωτικές κινήσεις, που αμέσως δήλωσαν την υποστήριξη τους στο επερχόμενο κόμμα.

Προσωπικά πιστεύω ότι το κόμμα αυτό θα αποτελέσει την αιτία, ώστε οι σπουδαίοι Έλληνες, που το σύστημα τους είχε εξαφανίσει, να κάνουν την εμφάνιση τους και να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Ο χρησμός που δόθηκε από το Μαντείο στους Έλληνες πριν από τη ναυμαχία της Σαλαμίνος ήταν ότι η νίκη θα έλθει από τη θάλασσα. Με τα σημερινά δεδομένα η σωτηρία της Ελλάδος θα έλθει από την Μεγάλη Ελλάδα της Διασποράς και τους διανοουμένους και λάτρεις του αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος.

Καμία ξενόδουλη Κυβέρνηση, Τρόικα ή/και Ε.Ε έχει το δικαίωμα να υποδουλώνει ένα Λαό, να του ξεπουλά τα δακτυλίδια και να απειλή την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας του. ¨Όταν λειτουργήσει η Δημοκρατία θα βρεθούν ποίοι έκλεψαν τα χρήματα, ποίοι ήσαν οι τοκογλύφοι και ποίοι ήσαν οι προδότες.

Αυτή η χώρα που λέγεται Ελλάδα ανήκει στο Ελληνικό Έθνος, που περιλαμβάνει τις προηγούμενες ,την παρούσα και τις επόμενες γενεές των Ελλήνων εντός και εκτός της Ελλάδος καθώς επίσης τις χιλιάδες σοφών ανθρώπων που έγιναν κοινωνοί της Ελληνικής παιδείας. Για να εκποιηθεί οτιδήποτε στην Ελλάδα απαιτείται η συναίνεση του Ελληνικού Λαού και του Αποδήμου Ελληνισμού, δηλαδή χρειάζεται δημοψήφισμα.

Μόνο οι Γερμανικές Αποζημιώσεις του ΙΙ Παγκοσμίου Πολέμου που οφείλονται στην Ελλάδα είναι αρκετές για να μας απαλλάξουν από τα ανομήματα και τα χρέη που μας φόρτωσαν οι δοτές και προδοτικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

Παρακαλώ διαδώστε την είδηση σε όλο τον κόσμο και ενεργοποιείστε όλον τον Απόδημο Ελληνισμό.

Στέργιος Σμυρλής

Ταξχος(ΕΑ)

Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την πρωτοβουλία των αποστράτων αξιωματικών για την ίδρυση του νέου κόμματος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα τους.

http://apostratoi.blogspot.com/



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.