25 Αυγούστου 2011

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ.

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Στον καιρό της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και των γεωπολιτικών συγκρούσεων σε επίπεδο ενεργειακού ενδιαφέροντος, στο επίκεντρο των συζητήσεων και των πολιτικών διεργασιών έχουν έρθει η φτωχοποίηση των μαζών, οι λαϊκές εξεγέρσεις και η μορφή των κατασταλτικών μέσων βίας.

Ενώ λοιπόν το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και ο χρυσός μοσχοπουλιούνται και οι τράπεζες ενθυλακώνουν εθνικούς πόρους και εργατικά μεροκάματα, οι διορισμένες κυβερνήσεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης στα δήθεν κυρίαρχα έθνη ανησυχούν για την θύελλα που σηκώνουν οι άγριοι άνεμοι που οι ίδιοι φέρανε στις κοινωνίες.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε καθεστώτα και λαϊκές μάζες σαν αυτές που έχουμε γνωρίσει εδώ στην Αθήνα πολύ καλά έχουν φτάσει τώρα ίσα με το Λονδίνο και αρκετές ακόμη βρετανικές πόλεις, ενώ άπαντες φοβούνται ανάλογες συγκρούσεις σε άλλες χώρες και συζητούν για το ενδεχόμενο επέμβασης στρατιωτικών δυνάμεων.

Ο ρόλος του εθνικού στρατού εντάσσεται σαφώς στα πλαίσια του εθνικού κράτους και δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και τις επιδιώξεις διορισμένων κυβερνήσεων και πλουτοκρατών. Οι γινόμενες συζητήσεις για τον βαθμό της στρατιωτικής επέμβασης με αφορμή τη Βρετανία και οι καλλιεργούμενες ονειρώξεις περί
ακροδεξιάς τάχα βίας μετά την περίπτωση της Νορβηγίας με τις αναφορές για ταύτιση σβάστικας και μαιάνδρου από τα ελληνικά ΜΜΕ, δεν μοιάζουν με συμπτώσεις.

Στο ζήτημα του στρατού που αναφέρθηκε ως απευκταία περίπτωση η χρήση αυτού στα γεγονότα της Βρετανίας, μας δίνει την αφορμή να δούμε την θέση του εθνικού στρατού στην εθνική κοινότητα και την αληθινή του αποστολή όπως προδιαγράφεται από τη φυσική αναγκαιότητα που υπηρετεί αυτός και υπερασπίζεται η ιδεολογία του Εθνικοκοινωνισμού.

Ο Εθνικός Στρατός προασπίζεται την κυριαρχία και την ανεξαρτησία του Εθνικού Λαϊκού Κράτους από την επίθεση εχθρικού στρατού. Σκοπός του είναι η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδος με την καλλιέργεια της αποτρεπτικής ισχύος σε βαθμό που να προκαλεί τον φόβο και τον σεβασμό κάθε επίδοξου εισβολέα. Ο Εθνικός Στρατός έχει
επιπλέον το καθήκον της απελευθέρωσης των σκλαβωμένων εθνικών πληθυσμών και εδαφών που βρίσκονται σε ξένο και βάρβαρο ζυγό, καθώς επίσης και την κάλυψη της ενισχυμένης γεωπολιτικής παρουσίας του Έθνους με την εδραίωση και την απόδοση ζωτικών χώρων επιρροής στην διάθεση της εθνικής κοινότητος. Η διπλωματία και η πολιτική οφείλουν
να υποτάσσονται στην Πατρίδα και τον Στρατό που έχουν ταχθεί να υπηρετούν το Έθνος και τον Λαό.

Ο Ελληνικός Στρατός με την πλέον μακροχρόνια παρουσία και την πρωτογενή δομή που προσέφερε τη βάση δημιουργίας και των υπολοίπων εθνικών στρατών έχει επιδείξει άριστη προσήλωση στις Αξίες και τα Ιδανικά της Φυλής μας για Ελευθερία και Ηγεμονική Κυριαρχία. Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος έφερε πολλούς βάρβαρους στο διάβα μας και άλλες τόσες κατοχές. Σκοτάδια που πάντοτε είχαν το στίγμα μισερών πολιτικών αλλά και την θαυμαστή αντίσταση και θέληση για ζωή και αξιοπρέπεια από τον στρατό και το λαό μας που πάντοτε φέρνανε νέες δόξες και νέα ξεκινήματα.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το κοινό σημείο ενέργειας που συνδέει τους δύο κύριους άξονες του Έθνους. Η αποστολή του Εθνικού Στρατού δεν περιορίζεται μόνο στην αντιμετώπιση του εξωτερικού εχθρού, αλλά επεκτείνεται στην διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και ομαλότητας. Η διασάλευση της εννόμου τάξεως που δυναμιτίζει τα θεμέλια του Έθνους
και η πρόκληση διχασμών μεταξύ των πολιτών της εθνοφυλετικής κοινότητας είναι καταστάσεις που τιθασεύονται και πατάσσονται από τον Στρατό προκειμένου να διαφυλαχτεί η επιβίωση της φυλής. Η πρόκληση εσωτερικών συγκρούσεων από ξένους εγκάθετους και ελληνόφωνους δωσίλογους για την κατάληψη και την απεθνικοποίηση της εξουσίας, καθώς
επίσης και η παραχώρηση εξουσιών σε αλλοεθνείς ακόμη και με πολιτικές διεργασίες δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο το Στράτευμα.

Οι εμπειρίες της Ελλάδος είναι αρκετές και οδυνηρές. Η κομμουνιστική ανταρσία μετά τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο και οι προκλήσεις χυσίματος ελληνικού αίματος από την μια πλευρά με τις προκλήσεις τοκογλύφων, επικίνδυνων ηγετίσκων και βάρβαρων «γειτόνων» δείχνουν τον δρόμο του Εθνικού Στρατού μας. Και η θέση του Ελληνικού Στρατού είναι στο πλευρό
του Ελληνικού Λαού και της Μεγάλης Ελλάδος. Στην οδό που βαδίζει και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Στην οδό που χαράζει η Ιστορία του Ελληνικού Στρατού.

πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.