30 Ιουνίου 2011

”ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ!!”... ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ..

Γράφει η Χαρά Νικοπούλου

Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠ’ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΡΟΜΗΝΥΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ..ΜΙΑΟΥΛΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ..ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ..

ΜΑ ΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ , ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ:
ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ:

”ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ”ΕΛΛΗΝΕΣ”….ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ???
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΩ ΕΔΩ ΧΑΡΤΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ..

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΗΧΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ??…….

ΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ….ΤΕΡΜΑ!!!..ΩΣ ΕΔΩ!!…ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ..

ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΣΟ ΚΙΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ:

ΣΗΚΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕΑ..

ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΔΑΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΣΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ..

ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ….

ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΟΝΟΜΑΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ , ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..

”ΑΥΤΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!..

ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..

ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΔΑ…

ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΡΚΟ ΤΑΧΑ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!..

ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΑΙΜΑ ΠΟΤΙΖΕ ΠΑΛΙΑ, ΜΑ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ”..ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ”ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ”!!..

ΚΑΙ ΟΙ 300 ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ , ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!!..

ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΥΚΟΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….

ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ..ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ..

”ΠΟΥ ‘ΝΑΙ ΩΡΕ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ??..ΠΟΥ ‘ΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΘΡΕΨΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ??..”ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ…

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ…ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΜΜΟ…

ΚΑΙ ΝΑ…ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ..ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ…ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΞΕΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..!!!

ΣΤΟΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΠΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ..ΚΑΙ ΟΡΙΣΑΝ ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ!!.. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠ΄ΤΟ ΧΘΕΣ.. ΜΑ ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….
ΔΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗ ΣΑΡΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ..

Ο Χ Ι !!!…ΕΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ..ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΤΟ ΧΘΕΣ ,ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ..ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ:
ΣΕ Ε Σ Ε Ν Α Ν Ε Ο Ε Λ Λ Η Ν Α !!!

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ”ΕΛΛΗΝΑ” ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!..

ΕΣΥ ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ, ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..

ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΓΕΡΟΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ!!..

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!!….

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ…..ΔΑΚΡΥΣΑΝ ..ΣΑΝ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ , ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!…

Ε Ν Ο Χ Ο Σ !!…ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΩΣ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…!!!!

Ε Ν Ο Χ Ο Σ !!..ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ

Ε Ν Ο Χ Ο Σ !!..ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ…………..

ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ!!…

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??

ΠΩΣ ΞΕΓΙΕΛΙΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ..Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ??..

ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ,ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΚΙΑΠ΄ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΚΙΑΠΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ….:

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ”ΛΕΩΝΙΔΑΣ”!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΛΛΑΔΑΣ!!

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ!!..

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ..ΔΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ, ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΩΣ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ..ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!!!……………………………………..

ΜΑ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ..ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:

Ε Σ Σ Ε Τ Α Ι Η Μ Α Ρ !!…ΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΠΟΛΙΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΗΧΗΣΕΤΑΙ ΕΞ ΣΕΙΡΙΟΥ….ΤΟΤΕ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΙΣ ΟΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΟΣ………….

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ.. ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ…….

πηγή

το είδαμε στο Γένος Ελλήνων




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/MDkOaPp_6ug
Προταση πρωην αστυνομικου: οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα που οι ίδιοι πετάνε μαζι με τον κοσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστουμε κυρια Νικοπουλου για το αφθονο γελιο και τη χαρα που μας προσφερετε με τις γραφικοτητες σας χρονια τωρα, παρακληση να μην σταματησετε το γραψιμο τετοιων θουριων και στο μελλον, τουλαχιστον εως την στιγμη που θα επιστρεψετε την βραβευση της καταπτυστης και προδοτικης ακαδημιας Αθηνων (δικοι σας κυκλοι τετοια γραφουν χρονια). Ο τσιχλοπατριωτισμος το πολυ πολυ να γινει τσιχλοφουσκα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.