15 Φεβρουαρίου 2011

«Μάζεψε το πανί και φύγε τώρα!»...


Το μεταφέρω όπως το γράφει το blog eglimatikotita:

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ!!!

"ΣΗΜΕΡΑ 12/2/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 4 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ "DIODIA-STOP"! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΕΙΧΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!! ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙ...ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΦΩΤΟ)!!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΤΑΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΩΣ ''Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ! ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ:: --ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!!!

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΕΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:

--ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΡΕ??--ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??--ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ??

ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΡΙΣΤΕ???

ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ...

--ΦΥΓΕ ΦΑΣΙΣΤΑ....ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΕΕ

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ:

--ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!! ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ:: ΚΑΠΕΛΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ??? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ!! ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕ?? ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΡΕΕΕ??

ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ......!!!

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ??? ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ?? ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ??? ΓΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ??? ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ??? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ??? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ε??......

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ!! Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ!!! ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ....ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ!! ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΙΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ.... ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, 'H ΑΥΤΟΙ!!

'H ΕΜΕΙΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ

(ευχαριστώ τον φιλο Ποσειδώνα)

ΣΧΟΛΙΟ

Ναι είμαστε όλοι με το κίνημα "Δεν πληρώνω"......

Ομως τελικά ποιοί είναι όλοι αυτοί που προσπαθούν να καπελώσουν το κίνημα;

Είναι κίνημα Ελλήνων πολιτών ή αποκλειστικά και μόνο Συριζαίων και ΚΚΕδων....

Αυτή η σιχαμένη ανθελληνική παράνοια προκαλεί αηδία....

Πρέπει να απαλλαγούμε κι από την κυβέρνηση κι από την αντιπολίτευση...

Πως θα γίνει αυτό κανείς δεν ξέρει.....




Share

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τελικά βρήκαν τον τρόπο για να περάσουν την ηλεκτρονική παρακολούθηση στα Διόδια (Βλέπε την προμήθεια εν μέσω κρίσης ηλεκτρονικών μηχανημάτων ελέγχου)

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον.

george είπε...

Ασχετο: μιας και ειστε ευαίσθητος με τα αντιχριστιανικά, αναρωτιώμουν αν το έχετε πάρει χαμπάρι :

http://attikanea.blogspot.com/2011/02/blog-post_5853.html

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο φίλε ανώνυμε 10:14
Πιστεύω ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. - ΠΟΣΕΙΔΩΝ

bilsot είπε...

Το καπέλωμα του λαϊκού αγώνα
είναι η γελοιώτερη μορφή πολιτικής κίνησης.
Να ξαναθυμίσω που κατέληξε η λεγόμενη "γεννιά του Πολυτεχνείου",
όχι βέβαια οι αγνοί αγωνιστές,
αλλά τα κομματόσκυλα ένθεν και ένθεν....

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

1ον: Μπορείς να δεις ποιος ηταν ο επίσημος διοργανωτής της συγκέντρωσης στα Διόδια;

Ήταν το ΠΑΜΕ (του ΚΚΕ) ή κάποια "επιτροπή" (υποτίθεται πολιτών).


2ον:

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/10/blog-post_2918.html
θα δεις συνδέσμους στο "Πολιτικό Καφενείο" (κάτι αντίστοιχο του Indymedia αλλά με πιο Συριζαίϊκες θέσεις)
στο ΣΤΕΚει Ελευσίνας (ακόμη ένα "Στέκι" αναρχοάπλυτων
στην εφημερίδα "Ο ΕΡΓΑΤΗΣ"
στο ΚΙΝΗΜΑΤΟRAMA
στο Μικρόπολις Θεσσαλονίκης
στο "ΑΝΑΤΡΟΠΗ"
βίντεο "Η παράνομη σύλληψη του Δημήτρη Αγγελή- Δημάκη 29-6-10" και αντίστοιχη σελίδα στο facebook

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/10/blog-post_2918.html
"Όλοι στους δρόμους για την ελευθερία αλλά καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας".

Αυτό είναι το "ακομμάτιστο"(...) κίνημα "Δεν πληρώνω" ...

Ανώνυμος είπε...

Συριζαίοι είναι ρε μάγκα , που ζεις ;
Με ενα καπέλο Ναααααααααα , ημιψηλο , να καπελώνει κάθε αντίδραση .
Χαμπάρι δεν έχεις πάρει ακόμα;

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ το Κίνημα ΔΙΟΔΙΑ-STOP: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

http://antiparakmi.blogspot.com/2011/02/stop.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ούτε στις αφίσες τους αλλά ούτε και στις συγκεντώσεις τους φέρουν την Ελληνική Σημαία και μάλιστα στο site τους αναφέρουν ότι μια από τις αρχές τους είναι ότι επιτρέπονται όλοι εκτός από τους Ρατσιστές και τους Φασίστες. Ποιους Θεωρούν Ρατσιστές και Φασίστες;;;;;; Απο τον συμβολισμό τους καταλαβαίνω ότι και εμείς εδώ που συζητάμε για τη σημαία άνήκουμε στις παραπάνω κατηγορίες. Εύχομαι πάντως να βγω ψεύτης!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Παιδια εχετε απολυτο δικιο...
Τοσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι που ένα κίνημα που θα μπορούσε να έχει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, χωρις κομματικές ταυτότητες, πάνε να το καταστρέψουν....
Αντί να ενώσουν τον κόσμο άρχισαν τις ετικέττες..οι ηλίθιοι για να αποτρέψουν τους πολίτες...
τελικά παιδια μάλλον στημένοι έιναι από το σύστημα να διαλύσουν την προσπάθεια..
Εκει καταλήγω.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είπε...

Κύριε Θάνο,
Ἒχω τήν ἲδια ἂποψι μ'ἐσᾶς ὃτι οἱ ὁπαδοί τοῦ ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν γιά να αποτρέψουν τόν κόσμο ἀπό τό κίνημα κατά τῶν διοδίων.
Ἐπειδή το κείμενο εἶναι πολύ σοβαρό, μπορεῖτε να το στείλετε καί σε ἂλλα μεγάλα ἱστολόγια ;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Εγω φιλτατε Παναγιώτη θα το στειλω οπως κι ολα τα παιδια bloggers αλλα πρέπει να βοηθήσετε κι εσεις λιγο..να το στελνεται όπου μπορείτε..μέσω εμαιλ.. ή και σαν αναρτηση.

Σε ευχαριστω και να εισαι καλα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.