28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΜΕΛΑΜΨΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.

Ο φίλος μου ο Μπαρμπανίκος είναι αθυρόστομος....
Αλλά κι ο Καραϊσκάκης ήταν.
Θα μου πείτε "μα έχουμε βάλει έναν όρο ευπρέπειας" στο ιστολογιο...
Με τα τόσα στημένα και αισχρά πυ γίνονται εις βάρος του λαού μας και της ιστορίας μας ίσως τελικά να πρέπει να ξεφεύγουμε κι εμείς πότε πότε....
Θεώρησα λοιπόν σωστό να αναδημοσίευσω την ανάρτηση του Μπαρμπανίκου και να μου συγχωρέσετε εκ των προτέρων την αθυροστομία που στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα του για το δικό του αποκαλυπτικό ιστολόγιο tsoutsouneros.

Πρέπει επίσης να τονίσω ότι συμφωνώ μαζί του για το προβοκατόρικο στήσιμο των "διαμαρτυριών" κατά του Πάγκαλου και καλά για την νομιμοποίηση των 300 (και όχι μόνο) λαθρομεταναστών
αφού είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι οι 300 απεργοί λαθρομετανάστες ήρθαν στην Αθήνα από την Κρήτη με έξοδα του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή αυτών που διαμαρτύρονταν κατά του Πάγκαλου στο Παρίσι) και με την ανοχή και παρακολούθηση της κυβέρνησης (δηλαδή του Πάγκαλου) η οποία ήταν πλήρως ενημερωμένη για τις κινήσεις τους, την επιβίβαση, το ταξίδι, την αποβίβαση και την κατάληψη της Νομικής, αλλά δεν έκανε τίποτα να τους σταματήσει....

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι ο λόγος του εκτός από αποκαλυπτικός είναι ενίοτε και απολαυστικός...

Η παράσταση του θεάτρου σκιών στο Παρίσι, δεν παίχθηκε για να συναιτιστεί η κυβέρνηση της ληστοσυμμορίας Παπανδρέου-Πάγκαλου, και των συνοδοιπόρων τους, ξενόδουλων Σαμαρά-Μπακογιάννη-Καρατζαφέρη και Σία. Η παράσταση στήθηκε, για να “κατανοήσουμε” όσοι μπήκαμε στο 95% του υπόδουλου Ελληνικού λαού, που έχουμε μπουχτίσει από τη καταπίεση, της οποίας (καταπίεσης) το πιο δολοφονικό όργανο είναι η λαθρομετανάστευση, πως “πρέπει” να υποταχθούμε στη κατασκευασμένη απ’ τη κυβέρνηση, από τον ΣΕΒ, από τους εργολάβους κι’ από τους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες, ψευδοανάγκη νομιμοποίησης της απάτης τους και να αποδεχθούμε τη φυσική μας εξόντωση.

Αυτό το πρόστυχο σκηνικό, της πιο απαίσιας εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, με το ψευτοδίλημμα ενός αόριστου ψευδοανθρωπισμού της πλουτοκρατίας των εβραιομασόνων, δεν μπορούσε να στηθεί εδώ στην Ελλάδα. Το φασιστικό καθεστώς δεν αντέχει άλλες δημόσιες σφαλιάρες και βγήκε να κάνει παιχνίδι εκτός έδρας, στο Παρίσι!!!! Το επόμενο βήμα είναι η υλοποίηση της κατασκευασμένης ανάγκης, σαν το νομοσχέδιο νομιμοποίησης των Ισραηλιτών εισβολέων και των κατοχικών τους δυνάμεων και των μισθοφόρων τους.


Χθες Σάββατο, 26-2-2011, στην “Ελληνική Εστία Παρισιού”, σε εκδήλωση του Ισραηλίτη “Κώστα Γαβρά” με θέμα τη λαθρομετανάστευση, ήταν καλεσμένος και παραβρέθηκε ο Γαλλοεβραίος (και ποτέ Αρβανίτης) νεοναζιστής-σιωνιστής Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος του σιωνιστή Τζέφρι Παπανδρέου.

Στη μικρή σχετικά αίθουσα υπήρχαν περίπου 30-35 άτομα, εκ των οποίων μια ομαδούλα 15 ατόμων, που προσδιορίσθηκε σαν ….”πρωτοβουλία υποστήριξης των 300 λαθρομεταναστών” (ενώ υπάρχουν 2.000.000), έκανε μερικές νερόβραστες, 1000% κατευθυνόμενες ερωτήσεις, παριστάνοντας την ευπρεπή αντιπολίτευση του εξωτερικού. Οι ηλίθιες ερωτήσεις θα μπορούσαν άνετα να ήταν γραμμένες από το προεδρείο του ΣΕΒ, ή από τους εβραιοτραπεζίτες, ή από τον Καρατζαφέρη που νομιμοποιεί οτιδήποτε είναι φτηνό και μαύρο, γιατί τα συμφέροντα μόνον αυτών εξυπηρετούσαν, για να διευκολύνουν τη συνέχιση της λαθραίας εισαγωγής λαθρομεταναστών, ώστε να συμπιέζονται εκβιαστικά τα μεροκάματα στην Ελλάδα του Γκαγκά και του παμφάγου Πάγκαλου. Ούτε μισή λέξη δεν υπήρχε στη “διαμαρτυρία”, για τα βάσανα του Ελληνικού λαού. Ούτε μισή!!! Μισό δράμι υποκρισίας, έστω, για ένδειξη συμπαράστασης!!!… Έτσι, ρε αδελφέ, για …ιδεολογικό πλουραλισμό!


Ούτε μισό γιαούρτι δεν είχαν “οι κάλπικοι αγωνιστές” του κώλου. Ούτε 1/4 τεμαχίου σάπιας ντομάτας…. Ένθεν κακείθεν διάλογος, αιτήματα και σκατά στα μούτρα των διαλεγομένων του Παρισιού!!! Για τέτοιο ξεσηκωμό μιλάμε… Στο Παρίσι…. Και μάλιστα όταν αυτό το συγκεκριμένο κατακάθι, έχει προπηλακιστεί άγρια, δύο φορές τελευταία, από Έλληνες πολίτες και τον έσωσαν οι μισθοφόροι του…. Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε-γέλασε….

Όταν το 95% του Ελληνικού λαού, έχει καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι της ξενόδουλης πλουτοκρατίας και εκφράζεται σε όλες τις μετρήσεις απολύτως αρνητικά και εναντίον της λαθρομετανάστευσης και εναντίον της νομιμοποίησής της, είναι γελοίο να επιτρέπουμε σε μια χούφτα υπηρέτες της πλουτοκρατίας και των λαθροεισαγωγέων μελαψού φτηνού κρέατος, να μας χαρακτηρίζουν ως δήθεν ρατσιστές, ως δήθεν πάσχοντες από ξενοφοβία, ως δήθεν αντισημίτες, ως δήθεν…. Ρε κοπρίτες, 5.000.000 τουρίστες ετησίως ο Πάγκαλος κι’ ο Γερουλάνος κι’ ο Σαμαράς με τον Γκαγκά τους εξυπηρετεί???


Μόνο ως τυχόν άνευ ανθρωπίνων δικαιωμάτων δικαιούμενους δεν μας βλέπουν οι λαθροεισαγωγείς φτηνού μεροκάματου και της ανεργίας….
Πιστεύω ότι πολλά μπλογκ βιάστηκαν. Σε μια τέτοια αίθουσα, με τους συγκεκριμένους διοργανωτές και τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…. ΓΙΑΤΙ????


Αν το θέμα είχε για έναν λαθρομετανάστη (ο οποίος το ξαναλέω, μπορεί και ξοδεύει άνετα πάνω από 10.000€ -το κεφάλι- για να λαθρομεταναστεύσει, ενώ εγώ και εκατομμύρια Έλληνες είμαστε άφραγκοι και μέρα με τη μέρα μας χειροτερεύουν) έχει ενδιαφέρον το θέμα για Χ μονάδες, για μένα, για τον κάθε Έλληνα, το σταμάτημα της λαθρομετανάστευσης είναι μονάδες 1000Χ, γιατί για μας πλέον είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, τώρα πλέον μιλάμε για τη φυσική ύπαρξη του καθενός μας.

Γιατί ποτέ, κανένας από αυτούς, τους στη κυριολεξία καριόληδες του κατευθυνόμενου και κρατικοδίαιτου ψευδοακτιβισμού, δεν καταδέχονται, έστω μια φορά, έστω και υποκριτικά, να καμωθούν πως νοιάζονται για τη κατάντια του Ελληνικού λαού, να δείξουν με έναν οποιονδήποτε τρόπο προτιμούν, να βγουν δημόσια και επώνυμα και να προτείνουν λύσεις για την απελευθέρωσή μου από τη χειρότερη σκλαβιά, την οποία με τη λαθρομετανάστευση τη μετατρέπουν κάποιοι Πάγκαλοι σε δολοφονία μου???? Θέλω λύσεις στα προβλήματά μου, με την ίδια απλότητα που προωθούν τις νομιμοποιήσεις των ανομιών τους…. Πολλά ζωτώ και αν μ’ ακούσουν δεν θα μπορούν να ασχοληθούν με τις τρέχουσες λαθροεισαγωγές….


Εντάξει, φώναξαν εξήμισι (6,5) φορές “αίσχος”….. ΚΑΙ?????
Όσο αυθόρμητο ήταν το οργανωμένο ταξιδάκι (αυτών έστω των 300) λαθρομεταναστών από Τυνισία και Λιβύη για Κρήτη και από Κρήτη μέχρι Νομική Αθηνών, άλλο τόσο αυθόρμητη ήταν η …”διαφωνία” των Παριζιάνων με τον Πάγκαλο.

Σε τι διαφώνησαν και διαφωνούν με τον κλανιάρη αντιπρόεδρο του Τζέφρι???? Και αυτοί και αυτός δεν στοχεύουν στη νομιμοποίηση της διαρκούς επιβάρυνσης ΚΑΙ ευτελισμού της ζωής των ντόπιων εργατοϋπαλλήλων???? Την ίδια δουλειά δεν κάνει και ο ξεφτίλας ιδιοκτήτης της ΥΠΑΤΙΑΣ???? με το πρόσφατο μαγαζάκι για λαθρομετανάστες, που ακόμα δεν πρόλαβε ν’ απλώσει ταμπέλες???? Σε τι και με ποιους διαφωνούν και από το πουθενά έλαμψε το άστρο του ακτιβισμού εν Παρισίοις???? Λίγος ακτιβισμός για μένα δεν περισσεύει???? Πως και αντέχουν τόσο ευαίσθητες υπάρξεις, να τους ουρλιάζω ότι εξαφανίζομαι, ότι χάνομαι, ότι δεν αντέχω άλλο, και αντί να μου απλώσουν το χέρι με αποκαλούν με μίσος ρατσιστή?????


ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΚΟΤΕΙΝΙΛΕΣ????? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ????


Μισή αίθουσα οι διαμαρτυρόμενοι του γλυκού νερού, που στο κάτω-κάτω, δεν διαφωνούν σε τίποτα, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, με τον λαθροεισαγωγέα συνάδελφο (και “συνέταιρό”) τους, στις λαθροεισαγωγές Πάγκαλο… 12 φορές είδα το βίντεο κι’ αρνούμαι να το προβάλω. ΟΧΙ ρε, δεν μιλάω συνέχεια για προβοκάτσιες, αλλά μόνο γι’ αυτές που παίρνω χαμπάρι από τη δυσοδεία τους. Κι’ αυτή η οβραιοσύναξη βρομοκοπά προβοκάτσια και υπονόμευση της συνοχής του Ελληνικού λαού…. Με τους κατασκευαστές της σύναξης και παραγωγούς του βίντεο, ποτέ δεν θα συναντηθούμε στην ίδια διαδήλωση, γιατί αυτοί είναι οι αισχροί ρατσιστές, εναντίον του 95% του Ελληνικού λαού και γιατί πρεσβεύουν απόλυτα, ότι και ο κλανιάρης φασίστας αντιπρόεδρος.–


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ — ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...οι γνωστοί φασίστες του σύριζα
κόπτονται δια τους λάθρο και δια τους αναρχοταλιμπάν...μουτζαχεντιν της υπατίας!

εχουμε πλέον αηδιάσει με το θράσσος τους,όλα αυτα τα φασιστοειδή συνασπιστήρια καινε και σκοτωνουν...ασυστολῶς.

και υποτιμανε και την νοημοσυνη μας.

καληνυχτα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.