16 Φεβρουαρίου 2011

Μηνυτήρια αναφορά για το Γένος των Ελλήνων με μπροστάρη την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ. ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ - ΔΗΛΩΣΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ

1 .Χαρίκλειας Νικοπούλου, του Βασιλείου, δασκάλας,
2. Μιχαήλ Δανίκα, καθηγητού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, .
3.Κωνσταντίνου Καραϊσκου του Πέτρου, εκπαιδευτικού- Διευθυντού Εφημερίδος ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,
4.Ιωάννη Κουριαννίδη του Χαρ. Τραπεζικός,
5. Αθανασίου Τσακνάκη του Αναστασίου, εκπαιδευτικός,
6. Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη του Γεωργίου, επιχειρηματία, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Παλλινοστούντων Ν. Εβρου, .
7. Σπυρίδωνος Σταματόπουλου του Αθανασίου, Συνταγ/ρχη ε.α.
8.Αγλαϊας Συμεωνίδου του Γεράσιμου, λογοθεραπεύτριας,
9. Χριστίνας Τσαμπάζη, Δικηγόρου,

Π Ρ Ο Σ
1. Τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
2. Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α.
3. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού
4. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού
5. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 2, 3 του Συντάγματος όπως δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 102 Α΄/2.6.2008, ‘' Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία''. 3. ‘' Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα''. Η παρ. 2 του άρθρου 1 του Συντάγματος, τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν αρκεί να τηρούνται τυπικά, οι διαδικαστικοί μηχανισμοί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, εάν και εφ όσον η αληθινή πραγμάτωση, καθημερινά, της λαΪκής κυριαρχίας, υπονομεύεται, νοθεύεται, ή χειραγωγείται, με διάφορες αυταρχικές μεθοδεύσεις, ούτε αρκεί ακόμα η τυπική, ή μεταφυσική αναγωγή όλων των εξουσιών στο Λαό ως πηγή τους, κατά τους ορισμούς της παρ. 3, εάν ο Λαός δεν είναι πραγματικά κυρίαρχος. Είναι χαρακτηριστική η διατύπωση της παρ. 3 του άρθρου 120 του Σ, κατά την οποία ‘'ο σφετερισμός, με οποιοδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Ο τονισμός στην παρ. 3 του άρθρου 1 του Σ. Ότι όλες οι εξουσίες υπάρχουν όχι μόνον υπέρ του Λαού, αλλά και του Εθνους, είναι σαφές ότι ως Λαό μεν εννοεί τους Ελληνες πολίτες, ως Εθνος δε εννοεί, όλους τους Ελληνες κατά το γένος. (ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Βελισσάριος Καράκωστας, Επ. Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ. ).

Σύμφωνα με το άρθρο 45 εδ. α΄ του Συντάγματος, ‘'ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, που τη διοίκηση τους ασκεί η Κυβέρνηση, όπως ο νόμος ορίζει.‘'

Σύμφωνα με τις ως άνω συνταγματικά κατοχυρωμένες, και θεσμοθετημένες αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, επισημαίνουμε προς όλους τους συναρμόδιους και υπευθύνους τα εξής:
Ενώ στις έως τώρα εγκυκλίους που καθορίζουν τις προϋποθέσεις δια την εισαγωγή μαθητών στα ανώτατα στρατιωτικά ιδρύματα, υπήρχε η προϋπόθεσις του ελληνικού γένους, εν τούτοις από το 2011, η προϋπόθεσις η οποία αποτελεί αναγκαία συνθήκη, δια την πλήρωση του άρθρου 1 του Γενικού Κανονισμού Υπηρεσίας στο Στρατό, ήτοι την εξασφάλιση της άμυνας της Χώρας, την υπεράσπιση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, κατόπιν απαράδεκτων παρεμβάσεων, καινοφανών σε μας τους Έλληνες και δη τους από ημάς στρατιωτικούς έπαυσε να υπάρχει. Η κατάργηση της προϋποθέσεως αυτής, θα οδηγήσει στην ελεύθερη είσοδο ατόμων που δεν είναι Έλληνες στο γένος, που έλαβαν για γνωστούς παλαιοπολιτικούς λόγους την ελληνική υπη-κοότητα, και μάλιστα προσωρινά, δεδομένου ότι ο νόμος 3838/2010, (ΦΕΚ Α, 49), που στηρίζει την αντεθνική αυτή μεθόδευση, και η οποία αντιβαίνει προς την παρ. 2 του άρθρου 1 του Συντάγματος, με την υπ αριθ. 350/2011 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, κρίθηκε ότι οι διατάξεις των άρθρων 1Α παρ. 1-3 και 24 του ως άνω Ν. 3838/2010 αντίκεινται στις ως άνω διατάξεις του Συντάγματος, γεγονός το οποίον συνάδει προς την κατά πλειοψηφία βούληση του Ελληνικού λαού.

Επιπλέον, είναι γνωστό σε όλους ότι η προϋπόθεσις του ελληνικού γένους για την κατάληψη ευαίσθητων θέσεων στην ελληνική (ακόμα) Επικράτεια, προβλέπεται από το Σύνταγμα, αρχής γενομένης από το άρθρο 31 του Συντάγματος, το οποίον ορίζει τα εξής: "Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκλεγεί όποιος είναι Έλληνας πολίτης πριν από πέντε τουλάχιστον έτη, έχει από πατέρα ή μητέρα ελληνική καταγωγή.............''.

Σύμφωνα δε με την διάταξη του άρθρου 49 παρ. 1 του Συντάγματος, η οποία ορίζει ότι: ‘'Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για εσχάτη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος''.
Σύμφωνα με την ελληνική μας συνείδηση, το άρθρο 120 του Συντάγματος, αλλά και το άρθρο 3 του Στρατιωτικού Κανονισμού 20-1 (όρκος Στρατιωτικών), σας ενημερώνουμε ότι, οποιαδήποτε υπογραφή σας επιτρέψει την αντισυνταγματική, εθνομηδενιστική και αντεθνική είσοδο μη Ελλήνων στο γένος στα στρατιωτικά ιδρύματα, θα επιφέρει κάθε νόμιμη και δίκαιη πράξη ,που θα έχει σαν στόχο να λογοδοτήσετε, στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, για πράξεις που αφορούν μείωση, περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας του γένους των Ελλήνων, καθώς και γιατί, η εν λόγω πράξη μελλοντικά οδηγεί με ακρίβεια στην απώλεια εδαφικής κυριαρχίας, και στοιχειοθετεί την πράξη της εσχάτης προδοσίας. Είμεθα σίγουροι, ότι πράττοντας κατά συνείδηση θα τιμήσετε τον όρκο σας, και θα διαφυλάξετε το γένος των Ελλήνων από οποιανδήποτε ύπουλη νομικίστικη μεθόδευση, η οποία ως στόχο έχει την μείωση του από τους προαιωνίους εχθρούς του.

Επειδή κατ άρθρο 50 του Συντάγματος, ‘'Ο Πρόεδρος της Δη-μοκρατίας, δεν έχει άλλες αρμοδιότητες παρά μόνον όσες του απονέμουν ρητά το Σύνταγμα και οι νόμοι που είναι σύμφωνοι με αυτό''.
Επειδή Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, γνωρίζετε ότι η εισαγωγή αλλοδαπών αγνώστου, απροσδιορίστου εθνικότητος και φυλής, είναι αντίθετη προς την λαϊκή κυριαρχία, και την εκπεφρασμένη ποικιλοτρόπως βούληση του Ελληνικού λαού,

Σας καλούμε να υπερασπιστείτε τις Ενοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας, των οποίων κατ' επιταγή του Συντάγματος προϊστασθε καθώς και το ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και πιστεύουμε ότι θα το πράξετε.
Προς διασαφήνιση των όρων σας επισημαίνω ότι το γένος είναι φυσική πραγματικότης και δεν ταυτίζεται με την υπηκοότητα που είναι κάτι που αλλάζει.

Επισημαίνω προς τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, ότι η υπογραφή τους δεν αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, αλλά απόδειξη της αποδοχής και της συμφωνίας των, προς το ανοσιούργημα της εισόδου αλλογενών εις τις στρατιωτικές σχολές.

Επειδή σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 120 παρ. 2 του Συντάγματος, ορίζονται τα κάτωθι: ‘' Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων'', ως επίσης κατά την παρ. 3 του ιδίου άρθρου 120 του Συντάγματος, ορίζεται ότι : ‘' Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος''.

Επιπλέον σύμφωνα με τον ΣΚ 20-2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΑΡΘΡΟ 5: "Ο διοικητής είναι υπεύθυνος για παν ότι πράττει ή παραλείπει να πράξει"

Κατόπιν των ως άνω ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, η εφαρμογή της οποία συνεπιφέρει την ενεργοποίηση του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία ‘' Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία ‘'.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, να επιδώσει νόμιμα, προς τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατοικοεδρεύοντα εις Αθήνα, και επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου αριθ. 7, προς ον αυτή απευθύνεται, προς γνώση των, και δια τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας την ολόκληρη εις την έκθεση επιδόσεως του.

Επικολλάται ένσημο ΤΠΔΑ 2,30 στον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2011

Οι Δηλούντες & Προσκαλούντες

Σπυρίδων Σταματόπουλος
Η Πληρεξουσία Δικηγόρος

Πηγή
από το Λόγιος Ερμής
(εικόνα από το Army Alert)



Share

2 σχόλια:

Ηρακλής είπε...

Ρε παιδιά είμαστε μαζί σας και να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε. Πρέπει όμως να οργανωθούμε. Ολοι είμαστε υπ' ατμόν αλλά τίποτα δεν γίνεται. Ρίξτε ιδέες για το πως θα γίνουμε ένα σύνολο.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Ηρακλή εχεις απολυτο δικιο.
Εμεις τουλαχιστον σαν bloggers οργανωνόμαστε. Ηδη εχει συσταθεί η ομάδα των Ακομματιστων Ελλήνων Ιστολόγων στην οποία ανήκουν πάνω από 80 blogs και συνεχως αυξανονται με σκοπο να κάνουμε εκδηλωσεις διαμαρτυρίες και να συνεργαστουμε με άλλες ομάδες του διαδικτυου..οπως π.χ. οι Ελληνες Youtubers....

Θα βρεις τεραστιο banner των Ακομμάτιστων στο ιστολογιό μας και μπορεις να το επισκεφθείς.

Να ξερεις φιλε μου ότι όσο βρισκεσαι δικτυομένος μεσα στην blogoσφαιρα θα μπορεις να ενημερωνεσαι αλλα και να συμμετεχεις όπου κι όταν κρινεις εσυ ότι μια εκδήλωση σε εκφραζει.

Τα προδοτικά ΜΜΕ προσπαθουν να μας κλείσουν την φωνη αλλα δεν μπορουν....
Καποια στιγμη η οργανωση θα φτασει σε τετοιο βαθμό που θα γίνει εδώ "της Αιγύπτου".....

Μεχρι τοτε μπορεις και να δυναμωνεις την φωνη μας σχολιαζοντας σε αναρτησεις οπου θέλεις....αν δεν εχεις δικο σου ιστολογιο.

Σε ευχαριστω

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.