23 Ιανουαρίου 2011

Προς Αλβανούς κατσαπλιάδες: Τρεις μοίρες Ελλήνων Καταδρομέων αρκούν για σας. Εξ άλλου οι Ηπειρώτες (βόρειοι και νότιοι) είναι εδώ και έτοιμοι!

Επειδή τελευταία παρουσιάστηκαν κάποιοι "περίεργοι" Αλβανοί επισκέπτες στο ιστολόγιό μας αναδημοσιεύω ανάρτηση του Ηπειρος, η Πατρίδα μας σαν προειδοποίηση....

Διαβάζω στα διάφορα ιστολόγια την ανησυχία των Ελλήνων για την επιθετική στάση ορισμένων ανεγκέφαλων Αλβανών οι οποίοι εξοπλίζονται και συγκροτούν, δήθεν, στρατό με σκοπό την απελευθέρωση "αλβανικών εδαφών υπό ξένη κατοχή" και την δημιουργία της "μεγάλης Αλβανίας". Ξέρω από προσωπική πείρα (Ηπειρώτης γαρ) ότι δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά δηλώσεις Αλβανών "καπεταναίων" τύπου Kushtrim Tirovica που μάλλον πρόκειται περί νέου "πολεμιστή" τύπου μαφιόζου Thachi αλλά για να μην περνούν ιδέες από τα μυαλά μερικών των εδώ φιλοξενουμένων Αλβανών έχω να σας πω ότι το 1977 ο τότε διοικητής της 1ης Στρατιάς στρατηγός Κόρκας, εδώ στα Γιάννινα και κατά την εξέλιξη άσκησης είπε, και πιστεύω να το θυμάται ο στρατηγός, το εξής: "Δώστε μου έναν λόχο καταδρομών και σε μια εβδομάδα θα είμαι στα Τίρανα".

Όσο και να φαίνεται αστείο θέλω να σας πω ότι ο στρατηγός το πίστευε ακράδαντα. Αλλά και αν ακόμη το θεωρήσουμε υπερβολή για την 10ετία του '70, σήμερα είμαι βέβαιος ότι τρεις μοίρες Ελλήνων καταδρομέων σε μια εβδομάδα θα βρίσκονται στα Τίρανα και θέλω να ακούσω αντίθετες απόψεις επί του θέματος.

Έχετε την εντύπωση ότι ο αλβανικός στρατός είναι καλύτερος από εκείνον της εποχής του Χότζα; Ότι είναι πιο εκπαιδευμένος και καλύτερα εξοπλισμένος;

Έχετε την εντύπωση ότι η εξέλιξη του Κοσόβου είναι αποτέλεσμα απελευθερωτικών αγώνων και της παλικαριάς των Αλβανών του Θάτσι; Το μόνο που κάνανε ήταν το εμπόριο ναρκωτικών, ανθρωπίνων οργάνων και ίσως και λευκής σαρκός. Ας μην ήταν η βρωμερή Μαντλίν Ωλμπράιτ και η αμερικάνικη αεροπορία και θα βλέπανε τα θρασίμια του κερατά ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα απέναντι στους Σέρβους πατριώτες.

Έχετε την εντύπωση ότι επειδή φιλήσυχοι Έλληνες, κυρίως γεροντάκια των παραμεθόριων περιοχών και των αφύλακτων γειτονιών της Αθήνας, τρέμουν την ληστρική εγκληματική δράση αδίστακτων Αλβανών κακοποιών σε συνδυασμό με την εγκληματική απουσία της ελληνικής πολιτείας, υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να τους παίρνει στα σοβαρά ή να τους φοβάται;

Αγαπητοί γείτονες. Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να σας φιλοξενούμε, και μάλιστα υπό όρους, στην χώρα μας αλλά μην το παρατραβάτε. Επειδή βρίσκονται μερικοί
Τριανταφυλλόπουλοι ή Καμίνηδες (χαμένα κορμιά) να σας στηρίζουν, ακόμη και στις ηλιθιότητές σας, νομίζετε ότι ο Έλληνας θα αργήσει να πάρει ανάποδες στροφές;

Φαίνεται ότι το μόνο που σας έμεινε από το παρελθόν είναι η ανάμνηση των
κατσαπλιάδων του κομμουνιστικού "δήθεν δημοκρατικού στρατού" που έντρομοι μπαινόβγαιναν τα ελληνο-αλβανικά σύνορα για να σωθούν τότε, την περίοδο 1946-49 που πολεμούσαν την Ελλάδα και νομίζετε ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν τα "παλικάρια" εκείνα. Θέλετε σκόπιμα να ξεχνάτε τον Έλληνα φαντάρο του 1940, του 1912-13 και τον επαναστάτη του 1821. Θέλετε επίσης σκόπιμα να ξεχνάτε την παλικαριά των Χειμαριωτών Ελλήνων που μόνοι μέσα σε όλη την Αλβανία είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια του Εμβέρ Χότζα και των σοβιετικών τότε με την αποχώρηση των Ιταλογερμανών και ότι ο Χότζα, κατά την μακρά "δημοκρατικιά θητεία του" τους μόνους που υπολόγιζε ήταν οι Έλληνες Χειμαριώτες.

Αγαπητοί συν-Έλληνες, με το παρόν δεν κάνω "στρατιωτική εκτίμηση" αλλά θέλω να ξέρετε ότι πράγματι οι Αλβανοί αντιμετωπίζονται σε χρόνο μηδέν και το ξέρουν. Τώρα αν θελήσουν οι "σύμμαχοι Αμερικάνοι" το "πράγμα" διαφέρει αλλά και τότε.....δεν έχουν παρά..... να δοκιμάσουν.

Φίδι κολοβό που τους έφαγε!

Αλήθεια πώς λέγεται το" κολοβό φίδι" στα αλβανικά;

από το Ηπειρος, η Πατρίδα μας

ΣΧΟΛΙΟ

Ενας περίεργος επισκέπτης μας άφησε στο τσατάκι ένα λινκ για κάποιο ιστολόγιο που προσπαθεί με ψέματα να βγάλει τους Αλβανούς....Ελληνες!!!!!!!
Φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε.
Μάλιστα στο εν λόγω ιστολόγιο σε μια προσπάθεια αδελφοποίησης του ενδόξου γένους των Ελληνων με τους Καυκάσιους κατσαπλιάδες Αλβανούς, αναφέρεται ότι οι Ελληνες Αρβανίτες έιναι Αλβανοί!!!!!

Νομίζω ότι με πάμπολλες αναφορές έχω ολοκληρώσει αυτό το θέμα. Θα βρείτε πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο όσοι θέλετε να ψάξετε...(π.χ. Για όσους θέλουν να γνωρίσουν ποιοί ήταν και είναι οι Αρβανίτες μπορούν να δούν ΕΔΩ καθώς και σε παλιότερες αναρτήσεις μας ΕΔΩ κι ΕΔΩ.)

Δεν μπορεί κανείς να μπερδεύει τους Ελληνες Αρβανίτες και Βορειοηπειρώτες που είχαν ανέκαθεν ελληνική εθνική συνείδηση ήταν και είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και πολέμησαν σε όλους τους αγώνες του Γένους μας πλάι με τους υπόλοιπους Ελληνες δίνοντας το αίμα τους και αναδεικνύοντας πλήθος ηρώων, με τους Αλβανούς (Σκιπτάρους). Εναν βαρβαρικό λαό που κανείς δεν ξέρει από που κρατά η σκούφια τους (κατά μια θεωρία κουβαλήθηκαν από τους Οθωμανούς ή τους Βυζαντινούς από τον Καύκασο όπου υπάρχει και περιοχή μέχρι σήμερα που αποκαλείται Αλβανία) και φυσικά δεν έχουν ουδεμίαν σχέση με τους αρχαίους Ιλλυριούς ή οποιονδήποτε άλλο Βαλκανικό λαό....

Οι Αλβανοί εξισλαμίσθηκαν από τους Τούρκους και πολέμησαν σε όλους τους πολέμους κατά των Ελλήνων. Στην ιστορία της τουρκοκρατίας και της Επανάστασης του 1821 θα τους βρείτε με το όνομα "Τουρκαλβανοί" και χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον από όλες τις τουρκικές στρατιές που προσπάθησαν να καταπνίξουν την επανάσταση. Αλλά και κατά την διάρκεια του Β΄Παγκ. Πολέμου τάχθηκαν με το μέρος αρχικά των Ιταλών (εισβάλοντας μαζί τους 2 Αλβανικές μεραρχίες) και αργότερα των Γερμανών ενώ μια φάρα από αυτούς οι γνωστοί Τσάμηδες (οι οποίοι ζούσαν ως μια απειροελάχιστη μειονότητα στην ελληνική ελεύθερη Ηπειρο, συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς προσπάθησαν να εξοντώσουν και την ελληνική αντίσταση!!! Ετσι εκδιώχθηκαν και οι περιουσίες τους δημεύθηκαν.... Οι Αλβανοί μέχρι σήμερα είναι μουσουλμάνοι αν και ένα μεγάλο πλέον ποσοστό από αυτούς μέτα την εποχή του άθεου κομμουνιστικού καθεστώτος του Χότζα έγιναν άθεοι....

Οι Ελληνες Αρβανίτες βρέθηκαν στα πεδία των μαχών να συγκρούωνται με τους Αλβανούς σε κάθε αγώνα του Γένους μας και οι αδερφοί μας Βορειοηπειρώτες αφού τράβηξαν τα πάνδεινα από το κομμουνιστικό καθεστώς του Χότζα με εκτοπίσεις, βασανιστήρια και πολύχρονες φυλακίσεις, κλείσιμο των εκκλησιών και δήμευση περιουσιών, υποφέρουν μέχρι και σήμερα από τους Αλβανούς!!!!! Την ίδια ώρα που εκατομμύρια Αλβανοί πέρασαν εδώ και 20 χρόνια τα σύνορα και έκαναν στην πατρίδα μας περιουσίες κάποιοι με τίμιο τρόπο και χιλιάδες άλλοι με την εγκληματική τους φυσιογνωμία.....

Το ότι οι Ελληνες Βορειοηπειρώτες και Αρβανίτες γνωρίζουν αλβανικά μετά την επί εκατονταετίες συνύπαρξή τους με τους Αλβανούς με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να αποτελέσει εθνολογικό στοιχείο οποιασδήποτε συγγένειας....
Επίσης εθνολογικό στοιχείο συγγένειας δεν μπορεί να αποτελέσει ούτε το γεγονός ότι οι Αλβανοί έχουν κλέψει τον βυζαντινό δικέφαλο στην σημαία τους (το ίδιο άλλωστε έκαναν κι οι Βαρδαροσκοπιανοί με τον Ηλιο της Βεργίνας) ούτε και το γεγονός ότι έχουν σαν εθνικό τους ήρωα έναν Ελληνα των Γεώργιο Καστριώτη, ο οποίος πρώτος σήκωσε το κόκκινο βυζαντινό λάβαρο με τον δικέφαλο των Παλαιολόγων στον αγώνα του κατα των Τούρκων που τον αποκαλούσαν Σκεντέρμπεη, λόγω της ομοιότητός του μέ έναν άλλο Μεγάλο Ελληνα τον Αλέξανδρο!!! .....

Επειδή θέλω να προλάβω τους Αλβανούς και τους φίλους τους από το να αρχίσουν να βγάζουν "τσιρίδες" σας παραθέτω τα λόγια του Καστριώτη προς κάποιον Ιταλό άρχοντα του Τάραντα:
"Οι προπάτορες Ημών ήσαν Ηπειρώται, εκ των οποίων ηγέρθη εκείνος ο Πύρρος, του οποίου την ορμήν μόλις οι Ρωμαίοι ηδυνήθησαν να αντικρούσουν, εκείνος όστις δια των όπλων εκατέκτησε το Τάραντον και άλλας χώρας της Ιταλίας...."

Ο Καστριώτης θεωρούσε τον εαυτό του Ηπειρώτη απόγονο του αδιαμφισβητήτως Ελληνα Ηπειρώτη Πύρρου (ο οποίος ήταν και μακρινός συγγενής του μ. Αλεξάνδρου) και καταγόταν από Ελληνα πατέρα και Σερβίδα μητέρα. Ηταν φυσικά Χριστιανός Ορθόδοξος και μιλούσε κι εγραφε ελληνικά!!!! Ο μοναδικός του βιογράφος ένας σύγχρονός του Αλβανός ή Ιταλός καθολικός κληρικός ονόματι Marinus Barletius, που έγραψε την βιογραφία του με μεγάλη ακρίβεια δεν αναφέρει λέξη για Αλβανία ή Αλβανική καταγωγή ενώ αντιθέτως τον αναφέρει πάντου ως Πρίγκηπα των Ηπειρωτών. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την βιογραφία στα λατινικά ΕΔΩ.
Προσωπικά δεν γνωρίζω λατινικά εκτός από λίγες μνήμες του σχολείου αλλά νομίζω ότι όλοι μας λίγο πολύ μπορούμε να καταλάβουμε την φράση με την οποία ξεκινά η βιογραφία του:

HISTORIA DE VITA ET GESTIS SCANDERBEGI EPIROTARUM PRINCIPIS
(Ιστορία της ζωής και του έργου του Σκεντέρμπεη πρίγκηπα των Ηπειρωτών...)



Share

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα σας!!!!!

ΙΩΝ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ είπε...

Φίλτατε Θάνο,

Κατ' αρχάς Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε εσένα και στην οικογενειά σου.

Το ακανθώδες ζήτημα των αλβανοκατσαπλιάδων θα μας απασχολήσει έντονα στο εγγύς μέλλον. Είναι αλήθεια ότι κάνουν προσπάθειες για τον προσεταιρισμό των Αρβανιτών, αλλά έως τώρα έχουν αποβεί άκαρπες.

Σε γενικές γραμμές οι Τόσκες (εκ των οποίων προέρχονται οι Δωριείς Αρβανίτες) είναι συγγενείς με τους Έλληνες και εχθρικά διακείμενοι προς τους Γκέγκες, και, κυρίως προς τους Κοσσοβάρους. Οι τελευταίοι έχουν τις καταβολές των από τον Καύκασο.

Θα λέγαμε ότι οι Αρβανίτες, ζώντες μεταξύ αλλογενών φύλλων είχαν εν μέρει υιοθετήσει πολλά στοιχεία αυτών. Αλλά με τη μαζική κάθοδό των κατά τους 13ο και 14ο αιώνες απεκατέστησαν την επαφή των μετά των υπολοίπων Ελλήνων. Άλλωστε, ο απολύτως ομαλός εγκλιματισμός αυτών με τους πληθυσμούς στις περιοχές που μετοίκησαν συνηγορεί απολύτως σε αυτό.

Κατά συνέπεια, θα ήταν πιο δόκιμο να μιλάμε για Επανελληνισμό αυτών και όχι για Εξελληνισμό. Επιπρόσθετα δε, θα μπορούσαμε να εξελληνίσουμε σταδιακά τις άλλες αλβανικές φάρες, αλλά η πολιτική του Βατικανού, αρχικώς, και της Ιταλίας και Αυστρίας αργότερα δεν το επέτρεψε. Φυσικά κάναμε και εμείς λάθη.

Στην ουσία, οι πληθυσμοί -εκτός της Βορείου Ηπείρου, όπου ο Ελληνισμός δήλωνε διαρκή παρουσία τουλάχιστον έως τον ποταμό Γενούσο που χωρίζει τη σημερινή Αλβανία στα δύο- της Βορείου Μακεδονίας (εντός των σκοπίων), της Ανατολικής Ρωμυλίας και των Μικρασιατικών παραλίων, είναι κατά βάσιν ελληνογενείς. Αυτοί θα αποτελέσουν την μαγιά για την αποκατάσταση της Ελλάδος η οποία επίκειται.

Μόσχος Εμμανουήλ Λαγκουβάρδος είπε...

Το ιστολόγιό σας αξίζει το θαυμασμό του καλοπροαίρετου αναγνώστη.

Η εποχή μας είναι αποκαλυπτική όχι μόνο γιατί η ανθρωπότητα για πρώτη φορά στην ιστορία της απέκτησε τα όπλα με τα οποία μπορεί να καταστραφεί.

Είναι αποκαλυπτική γιατί το Κακό δρα πλέον απροκάλυπτα και το μόνο που φοβάται είναι η αποκάλυψη της αλήθειας.

Θαυμάζω την νοητική σας ψυχραιμία με την οποία αντικρούετε τους πονηρούς.

Ο Θεός να σας δίνει δύναμη.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΜΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΣΚΙΠΠΕΤΑΡΡΗΔΕΣ.ΘΑ Π Ρ Α Ξ Ο Υ Μ Ε,ΑΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΟΙ Ε Π Ι Β Ο Υ Λ Ε Σ ΤΩΝ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ KAI ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.

ΑΓΑΠΗΤΑ ΤΙΡΑΝΑ,KΡΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΩ:NUK ESHTE EVROPE PER SHQIPTARET TERRORISTET-FASHISTET!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ως προς την εθνολογική συνιστώσα της έρευνάς σας περί των Αλβανοσκιππετάρρηδων και της χοτζικής των προπαγάνδας,της σχετικής με τον (παν)ιλλυρισμό,κ.Αθανάσιε,θα σας συμβούλευα και παρακινούσα,συνιστούσα ολοθέρμως να μελετήσετε την άποψη του κ.Δημήτρη Ευαγγελίδη 'στο επιστημονικό ιστολόγιό του ethnologic.blogspot.com.


Σε ό,τι,τώρα,αφορά το ''Φίδι κολοβό που τους έφαγε!


Αλήθεια πώς λέγεται το" κολοβό φίδι" στα αλβανικά; '' του αδελφού Ηπειρώτη,'βρήκα τα ακόλουθα(γράφοντας ''fjalor shqip greqisht'' ή,εναλλακτικά,με την αμεσότατη μεταφραστική συνδρομή της μηχανής αναζήτησης Google):
-φίδι κολοβό>snake (i) cunguar
-Φίδι κολοβό που τους έφαγε!>Cunguar gjarpër hanin ato!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.