17 Σεπτεμβρίου 2010

Καλές εμφανίσεις από τις ελληνικές ομάδες στο Europa League. Σπουδαία νίκη ο Αρης κόντρα στην περσινή κάτοχο Ατλέτικο Μαδρίτης!

ΑΡΗΣ -ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. 1-0

Ο Ισπανός εξτρέμ κάρφωσε την κάτοχο του Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) και υπέγραψε μία από τις ενδοξότερες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας του Αρη. "Τρελάθηκα στο γκολ", δήλωσε ο Χαβίτο. Κούπερ: "Χαρά μας, η χαρά του κόσμου". Διθυραμβικά τα σχόλια του ισπανικού Τύπου για τους Θεσσαλονικείς.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το ξεκίνημα του αγώνα ανήκε στον Άρη. Η διπλή ζώνη άμυνας που εφήρμοσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπλόκαρε τα ατού της Ατλέτικο και, κυρίως, έκανε παίκτες τύπου Φορλάν και Σιμάο να μοιάζουν ανήμποροι για να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο Άρης πάλεψε έχοντας πρώτο στόχο το πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή και κάθε φορά που είχε την ευκαιρία προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Ο Χαβίτο με σουτ στο 3' έδειξε τις διαθέσεις των «κιτρίνων», η μεγάλη απόσταση μεταξύ της μεσαίας και τις επιθετικής γραμμής ωστόσο, δεν επέτρεψε να μετουσιωθεί ο έλεγχος της μπάλας σε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 18' ο Λαζαρίδης είχε κεφαλιά που ανησύχησε τον Ντε Χέα, στο 25' όμως, ο Ρουίς ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από κόντρα σε σουτ του Μίσελ στρώθηκε μπροστά του η μπάλα, από το ύψος του πέναλτι και χωρίς αντίπαλο όμως έχασε το κοντρόλ.

Η Ατλέτικο μετά το εικοσιπεντάλεπτο άρχισε να κερδίζει μέτρα, ο Φορλάν όμως σε δύο περιπτώσεις (24', 40') δεν βρήκε στόχο. Οι Μαδριλένοι έμοιαζαν ασυντόνιστοι, δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό χάρη στην καλή δουλειά του Πρίττα στο κέντρο, αλλά και στην απουσία του Αγκουέρο, καθώς ο Τιάγκο ήταν αργός και δεν μπορούσε να βοηθήσει τον Ουρουγουανό.

Στο δεύτερο τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν, καθώς οι Ισπανοί μπήκαν με διάθεση να πιέσουν, έτσι όμως, άφησαν χώρους στην άμυνά τους. Με τον Ντιέγκο Κόστα στην ενδεκάδα, ο Κίκε Φλόρες θέλησε να χτυπήσει από δεξιά, μετά την ευκαιρία του 48' όμως, οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που κυριάρχησαν. Με τον Χαβίτο σε μεγάλο βράδυ και τον Φατί να ανεβάζει στροφές, ο Άρης έγινε επικίνδυνος. Στο 52' ο Γάλλος που ντεμπουτάρισε στη μεσαία γραμμή είχε σουτ που πέρασε λίγο άουτ, στο 59' όμως, ο Χαβίτο στόπαρε και με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0. Το γκολ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού και στο 70' ο Κόκε έπειτα από αμυντικό λάθος σούταρε στο δοκάρι της Ατλέτικο για να κοντράρει η μπάλα στο σουτ του Ρουίς που πήρε το ριμπάουντ και απείλησε με δεύτερο γκολ!

Ο Φλόρες έκανε αλλαγές και ο Κόστα είχε διπλή εκπληκτική ευκαιρία στο 79', όμως ο Σηφάκης απέκρουσε αρχικά την προβολή του και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος έχασε κεφαλιά μόνος του προ της ελληνικής εστίας... Στο 82', όμως, και πάλι ο Άρης ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Κόκε στόπαρε από δεξιά και ανάγκασε τον Ντε Χέα στην απόκρουση του αγώνα, καθώς εκτινάχτηκε στο παραθυράκι του για να αποκρούσει το βολέ του συμπατριώτη του. Οι Ισπανοί με τον Φορλάν δραστήριο προσπάθησαν να πιέσουν στο τέλος, όμως ο Σηφάκης σταμάτησε σουτ του Σιμάο στις καθυστερήσεις κι έτσι, κράτησε το μηδέν που επιβραβεύει τις προσπάθειες της «κίτρινης» άμυνας, γραμμή στην οποία δέσποσε για μια ακόμη φορά ο Ρονάλντο Γκιάρο.

Στη γραμμή των διακριθέντων, βέβαια, πέρασαν όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που απέδειξαν τις δυνατότητες της ομάδας. Ο Άρης αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, κατάφερε όμως, να γράψει μια από τις λαμπρές σελίδες στην ιστορία του. Και, βέβαια να παραμείνει αήττητος σε ευρωπαϊκό αγώνα για μια ακόμη φορά. Τα 42 χρόνια με το κεφάλι να μένει ψηλά, κρατούν γερά στο Χαριλάου...

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το στήσιμο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν αριστοτεχνικό. Ο Αργεντινός είχε υποσχεθεί εκπλήξεις και απέδειξε πως γνωρίζει τον τρόπο για να σταματήσει την περίφημη Ατλέτικο Μαδρίτης. Δίχως ποτέ να κλειστεί ο Άρης, έδωσε την αίσθηση της ομάδας που δεν κινδύνεψε παρά σε σπάνιες περιπτώσεις, ενώ δημιούργησε τις περιπτώσεις για να πετύχει γκολ. Όχι μόνο ένα, αλλά και περισσότερα απέναντι στους Κυπελλούχους Ευρώπης που θα θυμούνται για καιρό αυτό τον αγώνα. Ήταν, άλλωστε, η πρώτη φετινή ήττα τους...

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Οι εμπνεύσεις του Κίκε Φλόρες. Προτίμησε να προφυλάξει κάποιους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, όταν είδε να ζορίζουν τα πράγματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν πρόλαβε να αλλάξει παρά ελάχιστα την εικόνα της ομάδας του με τις όποιες παρεμβάσεις έκανε.

MVP

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο μοιάζει σαν το καλό κρασί. Όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ωριμάζει και μετά από το αξέχαστο γκολ στη Σαραγόσα, φιλοδώρησε άλλη μια ομάδα της πατρίδας του με γκολ – ποίημα. Μόνον που αυτή τη φορά, είχε απέναντί του ένα σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος, μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τη δεδομένη στιγμή.

Οι συνθέσεις:


Άρης: Σηφάκης, Γκιάρο, Κόκε, Ρουίς (92' Καζναφέρης), Φατί, Μίτσελ, Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Βαλέρα, Αντόνιο Λόπεθ, Τιάγκο, Καμάτσο (77' Σουάρεζ), Φορλάν, Ραούλ Γκαρθία (46' Ντιέγκο), Μέριδα (60' Ρέγες), Γκοντίν, Αλβάρο Ντομίνγκεθ, Σιμάο.

ΑΕΚ - ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ 3-1

Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της έφτασε στη νίκη με 3-1 σκορ απέναντι στη Χάιντουκ Σπλιτ, φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τζιμπούρ άνοιξε το σκορ στο 12' με τους Κροάτες να ισοφαρίζουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Λυμπερόπουλος (65') και Σκόκο (89') τα άλλα γκολ της Ένωσης. Στο 47' έχασε πέναλτι ο Τζιμπούρ.

Η εικόνα του αγώνα

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να δείξει από το ξεκίνημα ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Και το κατάφερε τουλάχιστον για το πρώτο τέταρτο. Ήταν το μοναδικό διάστημα του πρώτου 45λέπτου που έδειξε τις αρετές της.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ έστειλε το πρώτο μήνυμα στο 5ο λεπτό υποχρεώνοντας τον Σούμπασιτς σε δύσκολη απόκρουση, ωστόσο το μήνυμα δεν ελήφθη από τους Κροάτες αμυντικούς που στο 13ο λεπτό είδαν τον Αλγερινό να αλωνίζει από την αριστερή πλευρά και να «εκτελεί» από τα δυο μέτρα με ένα άπιαστο πλασέ τον Σούμπασιτς στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ανάλογη συνέχεια είδαν την Χάιντουκ να βάζει την μπάλα κάτω και να παραδίδει μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου. Οι Κροάτες είχαν ένα εκρηκτικό δωδεκάλεπτο που κορυφώθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ίμπριτσιτς, πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπούμπα Ντιόπ στο 28ο λεπτό.

Είχαν προηγηθεί ωστόσο τρείς κλασσικές ευκαιρίες που χάθηκαν από την ομάδα του Σπλιτ στο 16 , το 18 και το 19΄εξαιτίας των εκπληκτικών αποκρούσεων του Γιάννη Αραμπατζή ο οποίος κυριολεκτικά μετατράπηκε σε κυματοθραύστη των καταιγιστικών κροατικών επιθέσεων.

Σε όλο αυτό το διάστημα αλλά και ως το τέλος του ημιχρόνου οπι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πελαγοδρομούσαν πάνω στο ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ υποχρεώνοντας τους περίπου είκοσι χιλιάδες οπαδούς τους να αποδοκιμάσουν στο 24ο λεπτό αλλά και προς το τέλος.

Η ΑΕΚ ήταν κομμένη αν όχι στα τρία , σίγουρα στα δυο. Το κέντρο είχε χαθεί από τους ταχύτατους και τεχνίτες Κροάτες, ο επιφορτισμένος με το ρόλο του δημιουργού Σκόκο άφηνε συνεχώς ημιτελές του έργο του και οι Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ ήταν καλά κλεισμένοι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα αλλά το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τζιμπούρ το απέκρουσε ο Σούμπασιτς. Ο Τομάσοφ προσπάθησε να απαντήσει στο 48 αλλά ο Αραμπατζής ήταν και πάλι στη σωστή θέση.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο σε αυτό το δεύτερο η ΑΕΚ έβαλε την μπάλα κάτω και με καλή κυκλοφορία άρχισαν να έρχονται και οι ευκαιρίες. Το σούτ του Λυμπερόπουλου στο 54 αλλά και η απανωτές κεφαλιές του Καλαματιανού και του Δέλλα στο 56 ήταν ο προάγγελος του 2-1 στο 65. Τότε που ο Σκόκο επιχείρησε το σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Σούμπασίτς δεν συγκράτησε τη μπάλα κι ο Λυμπερόπουλος που καιροφυλακτούσε την έστειλε στα δίχτυα ξεσηκώνοντας το ΟΑΚΑ.

Οι Κροάτες φάνηκε να αιφνιδιάζονται απο την φρέσκια ΑΕΚ και μόνο με ατομικές ενέργειες προσπάθησαν να φτάσουν κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ. Αντίθετα οι κιτρινόμαυροι έχασαν τουλάχιστον δυο κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν το 3-1 με τον Σκόκο στο 73' και τον Τζιμπούρ στο 76.

Το 31 που ήρθε τελικά στο 89' όταν ο Λεονάρντο έβγαλε εκπληκτική πάσα στον Σκοκο κι αυτός από οριακή θέση οφσάιντ πέτυχε το 3-1.

Από εκεί και πέρα οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να διευρύνουν το σκόρ παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο και λίγο έλειψε να το πετύχουν στο 90' αλλά ο Λεονάρντο σημάδεψε λάθος.

Τα τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους κιτρινόμαυρους οπαδούς να χειροκροτούν την ομάδα τους κι αυτοί να ανταποδίδουν το χειροκρότημα.

Το κλειδί του αγώνα

Η μετάλλαξη που παρουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Έχοντας φυσική κατάσταση που εξέπληξε ευχάριστα τους οπαδούς της έβαλε την μπάλα κάτω και πήρε αυτό που ήθελε.

Ο MVP

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος για μια ακόμη φορά έδειξε το δρόμο στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ο Καλαματιανός τράβηξε όλη την ομάδα του μπροστά και με τ ο γκολ που πέτυχε.

Ο αδύναμος κρίκος

Το «Μάυρο 12λεπτﻨαπό το 16 ως το 28 όπου η ΑΕΚ έμοιαζε υπνωτισμένη και χαμένη δίνοντας την ευκαιρία στους Κροάτες να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο.

Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ:
Αραμπατζής, Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Καφές (74' Λεονάρντο), Ντιόπ, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (92' Μπλάνκο), Μπέρνς (69' Πατσατζόγλου), Τζιμπούρ.

Χάιντουκ: Σούμπασιτς, Λιούμπισιτς, Μπούλιατ, Βέλιτς, Ίμπριτσιτς, Βούκουσιτς, Τομάσοφ (67' Ορέμους), Στρίνιτς, Μαλότσα, Μπούλκου (81' Τρέμποτιτς), Σαρμπίνι (61' Κοπ).

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ 1-1

Ο Μαλεζάς έκανε του... κεφαλιού του και ο ΠΑΟΚ έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από το Βέλγιο. Ο διεθνής αμυντικός ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1) το γκολ του Κουεμάχα και ο δικέφαλος του Βορρά άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ξεχάστε όσα είδαμε για περίπου 70 λεπτά. Ο πραγματικός ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είδαμε μετά. Σεβάστηκε περισσότερο από ότι θα έπρεπε την βελγική ομάδα και όταν κατάλαβε ότι δεν είναι το φόβητρο, τότε όχι μόνο έφτασε στην ισοφάριση, αλλά απείλησε με μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει και το μεγάλο διπλό.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν το φοβήθηκε το ματς, απλώς οι παίκτες δεν είχαν μέσα τους την επιθετική νοοτροπία. Εριχναν περισσότερο το βάρος στη μεσαία γραμμή με σκοπό να καταστρέψουν το παιχνίδι των γηπεδούχων και δεν δημιουργούσαν. Και να πει κανείς ότι δεν είχαν τις προϋποθέσεις. Και Ιβιτς μέσα και Βιτόλο και Γκαρσία και Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια και Παπάζογλου. Ολα τα όπλα στη φαρέτρα για το αποτέλεσμα.

Μόνο που έπρεπε να σκοράρει ο Κουεμάχα (διαβολεμένη σύμπτωση, έβαλε το γκολ την ώρα που ο Χαβίτο σκόραρε κόντρα στην Ατλέτικο) για να ξυπνήσουν οι φιλοξενούμενοι. Ευτυχώς που η Μπριζ έμεινε μόνο στο γκολ του πρώην παίκτη του Αρη, αφού είχε ευκαιρίες να βάλει κι άλλα (με κορυφαία φάση αυτή του δοκαριού) κι αυτό γιατί υπήρχαν στιγμές που η άμυνα του Δικεφάλου είχε κενά, αδικαιολόγητα για τέτοιο επίπεδο. Ευτυχώς η ζημιά δεν έγινε.

Ετσι, φτάσαμε στο 78ο λεπτό όπου ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε την υπεροχή των τελευταίων λεπτών σε γκολ. Βιεϊρίνια το κόρνερ, ο Μαλεζάς την κεφαλιά και η μπάλα αναπαύθηκε στα δίχτυα των Βέλγων. Γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να θεωρηθεί άδικο βάσει της εικόνας του τελευταίου εικοσάλεπτο. Ο Δερμιτζάκης πέρασε τον Ελ Ζαρ αντί του Παπάζογλου, ο ΠΑΟΚ πίεσε, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε την Μπριζ μια μπουκιά.

Οι γηπεδούχοι τα έχασαν (αν και περίμεναν ότι ο ΠΑΟΚ θα πίεζε για την ισοφάριση) και έδειξαν τις αδυναμίες τους. Μετά το 1-1 μάλιστα ο Βιεϊρίνια και ο Φωτάκης ακούμπησαν το δεύτερο γκολ για το σπουδαίο διπλό, αλλά δεν ευτύχησαν να πανηγυρίσουν. Δεν πειράζει. Οπως λέει ο θυμόσοφος λαός: από το ολότελα...

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε για να πάρει το ματς, αλλά στη συνέχεια έριξε το βάρος στην άμυνα και άλλαξε τους στόχους του πηγαίνοντας για την ισοπαλία. Ευτυχώς το γκολ του Κουεμάχα επανέφερε την τάξη, ο δικέφαλος ξύπνησε και πήρε εύκολα την ισοπαλία. Τόσο εύκολα που μπορεί πολλοί να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο για την λάθος αντιμετώπιση του αντιπάλου μέχρι το 70'.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Οσα γράψαμε ακριβώς από πάνω μπορούν να γραφούν και εδώ.

MVP:

Ο ΠΑΟΚ από το 70' και μετά και φυσικά ο Στέλιος Μαλεζάς που έβαλε το γκολ της ισοφάρισης.

ΜΠΡΙΖ: Στίνεν, Χέφκενς, Νταλμά (80' Βάργκας), Ντιράρ, Ντονκ, Βερμάλεν (24' λ.τ. Σίμεϊς), Γκέρετς, Ντίαζ, Οτζίτζα, Κουεμάχα, Πέρισιτς

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουτσνερ, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (89' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (90' Φιλομένο), Παπάζογλου (73' Ελ Ζαρ)

πηγή contra.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.