19 Σεπτεμβρίου 2010

Η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη εντολοδόχος των (ντόπιων και ξένων) ανθελληνικών κέντρων.

Φίλος που βρέθηκε τις προάλλες στα δικαστήρια για υπόθεση που είχε με ασφαλιστική εταιρεία, μου διηγήθηκε την εξής ιστορία:

Διαβάστε να δείτε πως δικάζονται οι κλέφτες λαθρομετανάστες.

Είχα πάει στα δικαστήρια για μια προσωπική μου αντιδικία με ασφαλιστική εταιρεία και επειδή το νούμερο που είχαμε (για να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση μετά από 2 αναβολές και μια έφεση) περιμέναμε στα σκαλάκια, ώσπου είδαμε να φέρνουν οι αστυνομικοί στο ίδιο κτίριο 4 αλλοδαπούς (μάλλον Αλγερινούς) με χειροπέδες.

Λέω στη γυναίκα μου,δεν πάμε στην αίθουσα να δούμε τι έκαναν.

Μου απαντάει καταφατικά και ελέω περιέργειας μπήκαμε μέσα.

Αρχίζει η δίκη.

Πρώτα απαγγέλλονται οι κατηγορίες..

Για 3 παραβιασμένα αυτοκίνητα και μερικές ληστείες του δρόμου δηλ. επιθέσεις σε γυναίκες για αλυσίδες. Και ψευδή στοιχεία. Είχαν πλαστά διαβατήρια Παλαιστινίων.

Ακούγονται οι 2 μάρτυρες μπλα μπλα μπλα..και ένας αστυνομικός..μπλα μπλα...μπλα..

Μιλάει η δικηγόρος των μεταναστών (γνωστή και για τους αγώνες της υπέρ των "κακόμοιρων") και σειρά παίρνει ο εισαγγελέας.

(Λέω στη γυναίκα μου.. Τώρα την γ.......ε..όλα είναι εις βάρος τους. Θα τους σκίσει. Μου λέει αυτή: Με όλα αυτά σίγουρα θα τους απελάσουν.)

Αρχίζει ο εισαγγελέας.. να τους ρωτάει... (ούτε να είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους δεν θα τα έλεγε αυτά):
Εισ: Πεινούσατε για αυτό κλέβατε;

Αλλοδαποί: (μετέφραζε η δικηγόρος)..Ναι..

Εισ: Δεν έχετε που να μείνετε; Είστε άστεγοι;

Αλλοδαποί: (μετέφραζε η δικηγόρος) ...Ναι

Εισ: Τα κάνατε όλα αυτά για μπορέσετε να επιβιώσετε;

Αλλοδαποί: (μετέφραζε η δικηγόρος) ...Ναι

Γυρνάω κοιτάω την γυναίκα μου, είχαμε μείνει μαλάκες και οι 2... Και βάζουμε τα γέλια δυνατά..
Γυρνάει ο απίθανος που εκτελεί χρέη νομοφύλακα και υποτίθεται πως προστατεύει τα θύματα των ξυλοδαρμών και των σπασμένων αυτοκινήτων..και μας λέει..

ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ;

Γυρνάω τον κοιτάω στα μάτια ειρωνικά του γύρισα την πλάτη επιδεικτικά εγώ και η γυναίκα μου και φύγαμε.

Τι άλλο θα έπρεπε να ακούσουμε για να καταλάβουμε την δίκη παρωδία;

Βγαίνοντας έξω μας πλησίασε ένας αστυνομικός που παρακολουθούσε την δίκη και μας λέει..

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Εμείς τους πιάνουμε κι αυτοί τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Τώρα θα φάνε 1-3 μήνες με αναστολή, θα πάρουν ένα χαρτί για να φύγουν από την Ελλάδα και αυτή ήταν η τιμωρία τους.

Τα παλικάρια αυτά, θα πάνε να αγοράσουν νέα πλαστά διαβατήρια και θα συνεχίσουν να είναι είτε Παλαιστίνιοι ή ακόμα και Ιρακινοί.

Πιο εύκολα θα τιμωρούσε εσάς που γελάσατε, παρά αυτούς.

Μετά από λίγο βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου. Ήταν ακριβώς όπως μας είπε ο αστυνομικός.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

από το Εγκληματικότητα

(Ευχαριστώ τον φίλο Krateros Pap)

ΣΧΟΛΙΟ

Φίλοι μου το θέμα είναι να μην πέσετε θύματα αλλοδαπών κακοποιών γιατί αν περιμένετε να δικαιωθείτε θα περιμένετε πολύ.....

Η σήψη και η προδοσία έχουν φτάσει σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης.

Που να βρούν στήριγμα τα αδέρφια μας οι Ελληνες;

Οι πολιτικοί μας έχουν ξεπουλήσει προ πολλού. Τα χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ στηρίζουν τους εφιάλτες και κοιμίζουν τον λαό. Η ΕΛ.ΑΣ έχει χωριστεί σε 2 παρατάξεις (κάποιοι κυρίως χαμηλόβαθμοι) προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπατριώτες μας ενώ κάποιοι άλλοι (κυρίως υψηλόβαθμοι) εντολοδόχοι της ανθελληνικής κυβέρνησης ψάχνουν να εξοντώσουν κυρίως τους προηγούμενους συναδέλφους τους!!!

Ο Ελληνικός στρατός αποδυναμώνεται και οι δεκάδες αξιωματικοί του που παραιτούνται αηδιασμένοι, αναπληρώνονται από κομματικούς εγκάθετους που έχουν σκοπό την οριστική διάλυση του στρατεύματος. Οι αναχαιτίσεις στο Αιγαίο σταμάτησαν (όταν τα τουρκικά μαχητικά είναι "άοπλα") και τα τουρκικά αεροσκάφη "χαιρετούν" τους Ελληνες κατοίκους των νησιών μας. Τα τουρκικά πολεμικά πλοία αλωνίζουν το Αιγαίο μέχρι το Σούνιο ενώ τα πλοία μας απλά τα παρακολουθούν!!! Ο τουρκικός στρατός κάνει συνέχεια ασκήσεις αποβάσεων (για που άραγε;) και ζεύξεις υδάτινων κωλυμμάτων (ποταμών....σας θυμιζει κάτι;), την στιγμή που στον ελληνικό ψάχνουν ποιός φώναξε πατριωτικά συνθήματα στην παρέλαση ή στην εκπαίδευση για να τον τιμωρήσουν!!!!!!

Μας απολύουν από τις δουλειές. Μας μειώνουν τους μισθούς (όσων ακόμα εργαζόμαστε). Κλείνουν καταστήματα και εταιρείες παντού. Εξαθλιώνουν τα "περήφανα" γηρατειά με μείωση συντάξεων.....

Τώρα και οι δικαστές και οι εισαγγελείς στηρίζουν το ανθελληνικό καθεστώς που έχει γεμίσει όλη την χώρα με στρατιές αλλοδαπών που έχουν στραφεί λόγω ανέχειας ή και λόγω πεποιθήσεως στο έγκλημα......και τους βγάζουν πάλι έξω...

Γιατί οι φυλακές έχουν γεμίσει αλλοδαπούς και δεν χωράνε άλλους......

Πόσο ακόμα θα αντέξουμε;

Ενα μόνο θα πώ ότι όσο διαρκεί περισσότερο η ταλαιπωρία του λαού μας αλλά και η υπομονή του, τόσο πιο άγρια θα είναι η εξεγερσή του....

Κάθε μέρα που περνά το τέλος όλου αυτού του άισχους έρχεται πιο κοντά να είστε σίγουροι.

ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.




Share

5 σχόλια:

Πιπερατος είπε...

Ολα προσχεδιασμενα παιδια.Θα φερουν παρα πολλους ακομη να το ξερετε....
Μονο ο ξεσηκωμος μας σωνει

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ.ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ.Ο ΡΟΖΕΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΟΔΙΚΑΣΤΗΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ!Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ..ΑΥΤΗ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΒΙΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αν τυχον οργανωθουν τιποτε ταγματα ασφαλειας,σαν αυτα που ειχε ο ναζισμος,θα φταινε αυτοι που θα αναλαβουν δραση η αυτοι που τους εσπρωξαν για αυτο δηλαδη και οι κομμουνιστες στη Σοβιετικη ένωση πηραν με ειρηνικο τρόπο την εξουσια της πατριδος τους η ειχαν και αυτοι λαθρομεταναστες και τους χαιδευαν τα αυτια

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΜΟΥ ΔΊΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΊ ΑΡΜΌΔΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ..{ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ};...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Οι αλλοδαποί δικαιώνονται,και ο Έλληνας πάσχει από το φαινόμενο αρνησηδικίας!Δηλαδή επαναλαμβανόμενη μετάθεση της δίκης σου.Γι΄αυτό και ο Έλληνας στρέφεται στο δικαστήριο του Στρασβούργου.Εξελληνισμός μέσα στο ίδιο μας το κράτος.Ότι δεν κατάφερε ο Τούρκος,το προσπαθούν οι κυβερνήτες της Ελλάδος.Δημοτικές εκλογές σε δύο μήνες και κάτι!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.