13 Αυγούστου 2010

Αλβανοί δολοφόνησαν Ελληνα Βορειοηπειρώτη νέο διότι μιλούσε ελληνικά! Η είδηση κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Αποτροπιασμό προκαλεί ο ακραίος και βίαιος ανθελληνισμός που εκδηλώθηκε στη Χιμάρα. Πριν από δύο ώρες περίπου, εχθροί της Ειρήνης και της Φιλίας εκδηλώθηκαν. Στο Καμπί του Κάστρου της Χιμάρας, περίπου τα μεσάνυχτα - ώρα Ελλάδος – ομάδα Αλβανών σοβινιστών, μη μπορώντας να αντέξουν την ωμή πραγματικότητα στη Χιμάρα, ζήτησαν το λόγο από ντόπιο που μιλούσε στην εθνική του γλώσσα – την ελληνική.

Τις τελευταίες μέρες ο ο αλβανός πρωθυπουργός Σαλή Μπερίσα εγκαινιάζει συνεχώς δρόμους στην Επαρχία της Χιμάρας. Στην περιοδεία του συνοδεύεται από μεταφερόμενους οπαδούς του που τον επευφημούν και κουνάνε αλβανικές σημαίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση ανέλαβαν δράση και οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας. Μέλη αυτών των ομάδων δημιούργησαν αλλεπάλληλα επεισόδια από την περασμένη Δευτέρα. Αντιμετώπιζαν με άσχημο τρόπο τους ντόπιους, ήρθαν στα χέρια με αρκετούς και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησαν με μαχαίρια. Αφορμή ήταν η ελληνική γλώσσα που άκουγαν να μιλούν οι Χιμαραίοι.

Ένα από αυτά τα βίαια επεισόδια εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Στο Καμπί της παλαιάς Χιμάρας και ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος ακόμα έξω, έβρισαν και τον άτυχο Αριστoτέλη Γκούμα του Ηλία. Ο τελευταίος δεν άντεξε τις διαρκείς προβοκάτσιες και τον μακροχρόνιο εξευτελισμό. Κινούμενος από φιλότιμο, αντέδρασε και προσπάθησε να τους απομακρύνει από τον πολύ κόσμο, καλώντας τους να λύσουν το «ζήτημα» λίγο μακρύτερα. Η αποκοπή του Αριστοτέλη από τους συντοπίτες του, θεωρήθηκε ως ευκαιρία για τους δράστες. Αυτοί επιβιβάστηκαν σε Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικό Αυτοκίνητο και όρμησαν εναντίον του άτυχου νέου.

Ο σεβασμός μας προς τη μνήμη του νεκρού δεν μας επιτρέπει να δημοσιεύσουμε λεπτομέρειες της αισχρής δολοφονίας του.

Ο Αριστοτέλης Γκούμας ήταν μόλις 37 ετών.

Αιωνία του η μνήμη.

πηγή ΝΕΝΑ News

από το ΑΕΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ

Πάντα θρασύδειλοι οι Αλβανοί...και χωρίς μπέσα... Το έλεγαν οι παπούδες μας και είχαν απόλυτο δίκιο. Τα ξαδερφάκια των Τούρκων στην τουρκοκρατία, τα τσιράκια των Ιταλογερμανών το 1940 και οι σημερινοί σύμμαχοι των Τούρκων, παραμένουν ανθέλληνες και βάρβαροι....

Το αστείο είναι ότι θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους των αρχαίων Ιλλυριών!!!!

Και η περιοχή Αλβανία στον Καύκασο τι είναι απλή συνωνυμία;.......

Ξαναγυρίζουμε λοιπόν στο καθεστώς του Χότζα που όποιον άκουγαν να μιλά ελληνικά ή να κάνει τον Σταυρό του τον βασάνιζαν και τον φυλάκιζαν με σύντομες διαδικασίες....

Εσεις πάντως είδατε πουθενά να "παίξει" το θέμα στα κατάπτυστα προδοτικά "ελληνικά" ΜΜΕ;

Εμείς οι Ελληνες έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε ρατσιστές και υποδεχθήκαμε τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που έφεραν οι πουλημένοι πολιτικοί μας από το 1990 και μετά στην πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν. Ακούμε αδιαμαρτύρητα τα Αλβανικά παντού γύρω μας...και τελευταία κάποιοι θέλουν να τα βάλουν επίσημα και στα σχολεία μας!!!!!

Οι Αλβανοί δεν ανέχονται τα ελληνικά να ομιλούνται από Ελληνες στην Βόρειο Ηπειρο που προϋπήρχαν από αυτούς εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά δεν φταίει κανείς ας όψεται το ξεπούλημα της Ελλάδας μετά τον Β Παγκ. Πόλεμο, από τους σημερινούς μας εταίρους στην Ε.Ε. που μας έχουν καθήσει στον σβέρκο ως τοκογλύφοι, με το κάλεσμα από την ανθελληνική κυβέρνηση...

Ας ξυπνήσουμε έστω κι αργά αδέρφια μου....




Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ Η'' ΜΕ ΤΗΝ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΟΥΣ Η'' ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ!!!!!!!!!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου ανωνυμε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....

Γραφεας Πεζικου είπε...

Άλλο πάλι και τούτο...και έχουμε συνέχεια,έτσι που μας έχουν καταντήσει οι ηγέτες μας.Γίναμε κλοτσοσκούφι των Βαλκανίων,κινδυνεύοντας να χάσουμε και την γλώσσα μας από τους γύφτους-γείτονές μας που περιθάλπτουμε και ευεργετούμε στη χώρα μας...
Κρίμα!Υπάρχει κανείς να σηκώσει το ανάστημά του,να μας υπολογίζουν τουλάχιστον οι ευεργετηθέντες-αχάριστοι!!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Σε φασιστομουτράκια-καθαρματάκια εξελίσσονται οι Shqiptarοι..

Πόλεμος και αγώνας για την απελευθέρωση της κατεχόμενης Ηπείρου!

αναδεικνύεται η πραγματική φύση ύπαρξης και χαρακτήρα των λεγόμενων ''Αλβανών'',που προβάλλουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο τον βαθύτερο ανθελληνισμό (δηλαδή κομπλεξισμό,συμπλεγματικότητα) και σκοταδισμό των προκειμένου και αυτοί να έχουν μια ψευτοπατρίδα,ένα ψευδώνυμο κρατίδιο..


ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΣΚΥΠΕΤΑΡΩΝ!
ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΤΙΦΗ!
Η ΦΟΒΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ''ΕΘΝΙΚΟΥ'' ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ!
ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ!!
ΧΙΜΑΡΙΩΤΕΣ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ:ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΙΡΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ;
ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΕΧΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

''Aναδεικνύεται και πάλι....''.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.