29 Ιουνίου 2010

Ξένες δυνάμεις καταστολής κατά του εξεγερμένου ελληνικού λαού ετοιμάζει η κυβέρνηση!


Σας το παραθέτω από το Ρουφιάνος:

Άκουσα καλά; Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα φέρει αλλοδαπούς αστυνομικούς, υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα;

Ρε Έλληνες ξεσηκωθείτε ρεεεεεεεεεε....


Θα φέρουν του Γερμαναράδες - Ιταλούς - Ολλανδούς αστυνομικούς εδώ;
Θα έχουμε νέα δικτατορία; Γιατί αυτό; Μήπως φοβούνται, ότι σε λίγο καιρό (και όταν λέω λίγο, εννοώ ΛΙΓΟ) θα βγούνε στους δρόμους ΚΑΙ οι αστυνομικοί και δεν θα έχουν κάποιο σώμα ασφαλείας να τους προστατεύει;

Απευθύνομαι προς ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες:


ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ...


ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ...

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...


ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ, ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!


Ακολουθεί απόσπασμα απο την συνέντευξη:


".....σήμερα στο ραδιόφωνο. Στο ραδιόφωνο «Θέμα» στις 11 το πρωί ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με την «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της ευρωχωροφυλακής, όπως την κατονόμασε ο εκπρόσωπος, αποτελούμενη από Ισπανούς, Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της».


Κατά τα λεγόμενα η εν λόγω δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ.
Ο χαριτωμένος αντιπρόσωπος μετά από την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα διερωτήθηκε, «πώς θα αισθανθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι όταν τους ξυλοκοπούν ξένοι αστυνομικοί»;

Εκτός από την κατά 20% περικοπή των επιδομάτων των 700.000 δημόσιων υπάλληλων οι οποίοι ευθύνονται λόγω των αγώνων τους για το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων που απολαμβάνουν το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων, το υπουργείο «προστασίας του πολίτη» ανακοίνωσε ότι ως το τέλος του χρόνου θα μειώσει κατά 20% και το ποσοστό εγκληματικότητας.
Για να το πετύχει αυτό από την επόμενη εβδομάδα θα διοχετευτούν στους δρόμους 15.000 καινούργιοι αστυμομικοί.

Προφάσεις και εικόνες χούντας.
Αυτές οι ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής θα είναι στην ουσία ένας στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμιγνύουν το δικό τους στρατό, αλλά ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης. Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη.

από το Ρουφιάνος

ΣΧΟΛΙΟ
Την δυνατότητα αυτή (τις επέμβασης ξένων κατασταλτικών δυνάμεων) την παρέχει η πρόσφατα υπογραφείσα Συνθήκη της Λισαβώνας....είναι στα ψηλά γράμματα...
Οπως και το ότι ενδεχόμενη εξέγερση που θα κινδυνεύσει να ανατρέψει το καθεστώς μπορεί να κατασταλεί ακόμα και με στρατιωτική επέμβαση ευρωπαϊκών δυνάμεων!!!

Εγώ μονο ένα έχω να δηλώσω.
Αν ξεσηκωθούμε τελικά οι Ελληνες κατά του αντισυνταγματικού καθεστώτος της 4ης Οκτωβρίου που μας καταληστεύει με πρόσχημα την οικονομική κρίση που δημιούργησαν πολιτικοί, πλούσιοι και τραπεζίτες και έρθουν ξένοι αστυνομικοί να μας σταματήσουν θα έχουμε νεκρούς.....

Οταν ξέρω ότι ο αστυνομικός απέναντί μου είναι Ελληνας αδερφός μου, συγκρατούμαι και θέλω να τον προσπεράσω ....άντε αν είναι κανένας φανατικός βλάκας που πληρώνεται 700 ευρώ και θέλει να σταματήσει με μπουνιές και γκλοπιές τον διαδηλωτή που παλεύει και για τον δικό του μισθό...τότε μπορεί να του σπάσω το κεφάλι.....

Οταν όμως δω Γερμανό, Ιταλό ή Εγγλέζο εισβολέα (με την άδεια της προδοτικής κυβέρνησης) να θέλει να με σταματήσει μέσα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ τότε μάλλον θα αποκτήσω πολύ πιο δολοφονικές διαθέσεις.......

Κι όποιον πάρει ο χάρος......

Στα Αγια τούτα χώματα που οι πρόγονοί μας και οι παπούδες μας έχυσαν το αίμα τους κανένας ξένος δεν θα έρθει να μου επιβάλλει οτιδήποτε.....

Κι αυτό το λέω και για κάτι άλλα ξένα παιδάκια με γραβάτες που κυκλοφορούν πλέον ανάμεσα μας σαν τοκογλύφοι και μας λένε πως θα ζούμε.....



Share

6 σχόλια:

cummulus είπε...

Αν αληθεύει Θάνο κάτι τέτοιο, θά είναι τρομερό. Πάντως η αίσθηση που αποκομίζει κανείς με όσα ακούει, βλέπει και διαβάζει, είναι ότι την πατρίδα μας την χάνουμε μέσα από τα χέρια μας. Αυτό νομίζω.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Και καθε μερα που περναει φιλε μου με κατοχή της εξουσίας από το συρφετό των ανθελλήνων τα πραγματα χειροτερεύουν.....

ΑΔΗΣ είπε...

Αγαπητέ μου Θάνο.
Όχι Ευρωπαίοι αστυνομικοί.
Ευρωπαίοι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ αλλα
με "οικονομικούς μετανάστες" αστυ-νομικούς{;}.

Unknown είπε...

Δυστυχώς Φίλε και αδελφέ θάνο, έχει δίκιο ο φίλος ο ΑΔΗΣ,
Καλησπέρα φίλε Κώστα,
Φαντασθείτε τώρα ένα πακιστανό η ένα εγχρωμο να σού ζητά ταυτότητα!!
Κρεμάς η όχι όλους τους Προδότες της Ελλάδας μας και του λαού της στήν Πλατεία συντάγματος??
Οχι τίποτα άλλο με την προδοσία κόπτωνται ότι έσωσαν τήν χώρα μας!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου Αδη αυτο είναι μια διαφορετική παράμετρος.
Ναι η ΕΛΑΣ προβλέπεται πλέον να εχει και αλλοδαπους αστυφύλακες ή τελοσπάντων υπαλλήλους.....και καλα να συνεννοούνται με τους λαθρομεταναστες....

Οι ξενες δυναμεις (ευρωπαικες) καταστολής είναι μια ρύθμιση της Συνθηκης της Λισαβωνας, κατα την οποία όλα τα ευρωπαικά καθεστώτα θα αλληλουποστηρίζονται ωστε να παραμενουν στην εξουσία....

pawlos είπε...

kalla na pathume pasok thelame (alla ti fteme i ipolipi)...thelame proodeftikus ....as tus lustume ...kalla bania is ollous.o pattakos ....diktatoras ochi ndt.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.