18 Ιουνίου 2010

Δελτίο Τύπου του Πατριωτικού Μετώπου. Στηρίξτε τις ελληνικές εταιρείες και τα προϊόντα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 17 Ιουνίου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο: Ας προετοιμασθούμε για την καταιγίδα που έρχεται, ξεκινώντας με την αγορά μόνον ελληνικών προϊόντων. Το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού μας, είναι μόνο στην εσωτερική παραγωγή. Όσο αγοράζουμε εισαγόμενα καταναλωτικά προϊόντα από τις πολυεθνικές τους, τόσο πιο βαθύς είναι ο λάκκος που ανοίγουμε για το μέλλον των νέων γενιών της Πατρίδας μας.

Σε μια κίνηση που στόχο έχει τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και φυσικά των ελληνικών εταιριών παραγωγής τους, προχωρά το Πατριωτικό Μέτωπο.

Φιλοξενώντας στην πρώτη του μάλιστα σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του το ΠΑΜ (www.pamet.gr) , σχετική με την προώθηση των ελληνικών προϊόντων ανάρτηση, καλεί τους Έλληνες «να σταματήσουν να αυτοκτονούν». Δεδομένου ότι στην καταιγίδα που έρχεται, της πλήρης διάλυσης δηλαδή του κοινωνικού ιστού από την κατοχική σημερινή συγκυβέρνηση, ο μόνος τρόπος για να προετοιμασθούμε απέναντί στα σχέδιά τους, είναι να ξεκινήσουμε από τώρα την κατανάλωση μόνο ελληνικών προϊόντων, παρασκευαζόμενων από ελληνικές εταιρίες.

Ο στόχος των πολυεθνικών σε μια Ελλάδα βουλιαγμένη στον εφιάλτη της αδυναμίας αποπληρωμής των τεράστιων δανείων των διεθνών τοκογλύφων, είναι ο πλήρης έλεγχος των διατροφικών σε πρώτη φάση αναγκών του Λαού μας. Μετατρέποντας έτσι το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας σε έναν εντελώς εξαρτώμενο αδύναμο να αντισταθεί σε οποιονδήποτε κίνδυνο, προτεκτοράτο. Και η μόνη απάντηση σε αυτό το άθλιο σχέδιό τους και σε αυτήν τουλάχιστον την φάση, είναι η συνειδητοποίηση του κάθε Έλληνα, πως πρέπει να στηρίξει το ελληνικό προϊόν. Όχι μόνο γιατί αποδεδειγμένα είναι ισάξιο και καλύτερο ποιοτικά από το εισαγόμενο, αλλά γιατί κυρίως πρέπει να αντιληφθούμε πως μια κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίζει να ζει στην «φαντασιακή καταναλωτική της ευπρέπεια», δανειζόμενη χωρίς όρια, αυτοκτονώντας δηλαδή ομαδικά. Μια κοινωνία που πρέπει να καταλάβει την πολύ βασική αρχή της κοινωνικής αλληλεγγύης ότι «για να περιμένεις να έλθει να πιεί καφέ στο μαγαζί σου ο Έλληνας, θα πρέπει και εσύ να αγοράσεις τα παπούτσια του». Ή ακόμη ότι «για να του κάνεις φροντιστήριο στο παιδί του, θα πρέπει εσύ να ψωνίσεις από το μπακάλικό του».

Αν θέλουμε να προετοιμασθούμε για την καταιγίδα που έρχεται, ιδού ο δρόμος: Ξεκινάμε από σήμερα να αγοράζουμε μόνο ελληνικά προϊόντα, κάνοντας τον κόπο να διαβάσουμε το περίφημο barcode πάνω σε αυτά και προσέχοντας το προϊόν να ξεκινά από το 520 που είναι ο εισαγωγικής αριθμός στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο που ήδη έχει προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγου ελληνικών προϊόντων, καλεί και παρακαλεί τους παραγωγούς, βιοτέχνες και βιομήχανους, να αποστείλουν στο pametopo@gmail.com τα στοιχεία της εταιρίας και των προϊόντων τους, έτσι ώστε να αναρτηθούν στο διαδίκτυο αλλά και όπου αλλού αυτό είναι δυνατόν. Φυσικά και χωρίς καμία απολύτως οικονομική τους υποχρέωση.

Την ίδια ώρα, καλεί τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, να πάψουν να κόβουν το κλαδί στο οποίο κάθονται. Με το να πνίγουν την φωνή ενός υπερκομματικού Κινήματος όπως το Πατριωτικό Μέτωπο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποθηκεύουν και τη δική τους υπόσταση και αξιοπιστία. Βαδίζοντας παράλληλα με την συνολική κατηφόρα που έχει πάρει ο τόπος, από τις εγκληματικές συμπεριφορές και παραλείψεις της πολιτικής τάξης, που αποφάσισε να εκχωρήσει την τύχη της Πατρίδας μας σε υπαλλήλους των διεθνών τοκογλυφικών εταιριών.

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή:

6980292626

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com




Share

4 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Χαίρομαι που το θέμα εξελίσσεται.

(Προσέχοντας την ημερομηνία της παρακάτω αναρτήσεως καταλλήγω στο οτι εμείς οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε σοβαρά τα γεγονότα με καθυστέρηση ενός μηνός. Και αυτό γιατι δέν είμαστε ακόμη καλά ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ. Πρέπει να εκπαιδευτούμε ωστε να κινούμαστε γρηγορότερα.)
http://seegreek.blogspot.com/2010/05/blog-post_09.html

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φίλε ΑΔΗ μην νομίζεις ότι δεν ειχα αντιληφθεί την ανάρτησή σου απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν θα μας πουν ότι κάνουμε καμια συγκεκριμένη διαφήμιση προϊόντων.....

Το δελτίο τύπου του ΠΑ.ΜΕ ειναι ο πιο γενικόλογο κι ετσι αποφάσισα να το αναρτησω....

Πάντως γενικά συμφωνω ότι πρέπει να είμαστε γρηγορότεροι και προπάντος ενωμενοι.

ΑΔΗΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Θάνο.

Οι Βουλευτές ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,
αρκούνται σε τετελεσμένο
δημόσιο θρήνο επερωτήσεων
εκτός χρόνου!
Όχι εσύ φίλε μου!
ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ποσο δικιο εχεις...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.