25 Ιουνίου 2010

Σχέδιο "Καλλικράτης". Ομοσπονδοποίηση της Ελλάδας και διαμελισμός....Εσχάτη προδοσία...

Χωρίζοντας διοικητικά την Ελλάδα σε 13 αυτοδιοικούμενα τμήματα αυξάνεται η ισχύς των εκλογικών ποσοστών των μειονοτήτων εκεί όπου αυτές υπάρχουν. Αν θεωρήσουμε δηλαδή ότι στη Θράκη έχουμε χ αριθμό αυτοαποκαλούμενων Τούρκων, αυτή η ποσότητα μεταφράζεται σε ένα μικρό ποσοστό επί του συνολικού Ελληνικού πληθυσμού με το παρόν σύστημα. Απομονώνοντας όμως διοικητικά τη Θράκη αυτό το ποσοστό γιγαντώνεται.

Βάσει της απογραφής του 2001 στη Θράκη έχουμε 86.000 Μουσουλμάνους τους οποίους η Ελληνική πολιτεία κάνει το άπαν για να τους χαρίσει στην Τουρκία. Επίσης κατά το 2001 έχουν απογραφεί 363.479 κάτοικοι στη Θράκη (αναλογία 1/4).

Αυτά όμως αφορούν τους αριθμούς του 2001. Μην ξεχνάμε ότι το 2011 είναι έτος απογραφής. Τι έχει μεσολαβήσει;

Έχουν Ελληνοποιηθεί χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τους οποίους και κατευθύνει το κράτος του Κολωνακίου μαζικά στις μουφτίες της Θράκης ασχέτως αν διαμένουν στην Αθήνα. Αυτά σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων θα οδηγήσουν σε μεγάλες και δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την απογραφή του 2011.

Αντίστοιχες άτυπες μειονότητες έχουν δημιουργηθεί κατά τα τελευταία χρόνια τόσο στην Μακεδονία όσο και στην Ήπειρο με τις μετακινήσεις και τις Ελληνοποιήσεις Αλβανών που “ντεμέκ” έχουν ενσωματωθεί στην Ελλάδα θαρρείς και είναι από την Αυστραλία και έχουν κόψει επαφή με την πραγματική τους πατρίδα.

Έτσι οδηγούμαστε σε διάσπαρτες μειονότητες αλλοεθνών σε όλη την Ελλάδα που σε συνδυασμό με το σχέδιο Καλλικράτης θα μπορούν να εκλέξουν τον επαυξημένων αρμοδιοτήτων νέου τύπου περιφερειάρχη.

Εδώ έρχεται η Θεωρία της αυτοδιάθεσης των λαών που ως δούρειος ίππος θα λειτουργήσει στα Καλλικρατικά κρατίδια. Μπορεί ποτέ μια Ελληνοποιημένη Αλβανική μειονοτική κοινωνία να μην μπορέσει να εκλέξει Αλβανό περιφερειάρχη, μπορεί ποτέ μια Ελληνοποιημένη Τουρκοποιημένη μουσουλμανική μειονοτική κοινωνία να μην μπορέσει να εκλέξει περιφερειάρχη στην Θράκη.

Δεν έχει όμως καμία σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει η καταγραφή του ποσοστού των επιθυμούντων την ανεξαρτητοποίηση οι οποίοι θα αυξάνονται τεχνηέντως διαρκώς και θα προβάλουν την καταπίεση τους από την Ελληνική πολιτεία. Ενός μάλιστα ποσοστού που όπως είπαμε ενώ πανελλαδικά θα φαίνεται μικρό, Καλλικρατικά θα είναι ισχυρό.

Τα ποσοστά αυτά θα αυξάνονται και από τις αντιδράσεις κάποιων θερμοκέφαλων Ελλήνων που καταπιεσμένοι από την αδικία του Αθηνοκεντρισμού θα πιστέψουν στην ανάγκη αυτονόμησης της περιοχής τους. Σε αυτό το αποτέλεσμα θα οδηγήσουν αδικίες σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής αλλά κυρίως στον αθλητισμό όπου μπορεί να καλλιεργηθεί συμπεριφορά όχλου. Έτσι λοιπόν η άδικη σφυρίχτρα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν είναι απλά άδικη αλλά και αντεθνική αφού ενισχύει αυτό το συναίσθημα της καταπίεσης.

Εξάλλου πάντα θα βρίσκονται καλοθελητές που διασπείρουν το διχασμό, καλοθελητές είτε αριστεροί είτε δεξιοί.

Μπορεί επομένως η ομοσπονδοποίηση της Ελλάδας να είναι ένα ωραίο όνειρο για κάποιους αλλά στην ουσία είναι ο δούρειος ίππος του διαμελισμού της πατρίδας αφού δεν συμβαίνει μόνη της αλλά ακολουθεί μια σειρά από γεγονότα που νομοτελειακά ενισχύουν τα αποσχιστικά ρεύματα. Φυσικά οι ενέργειες ενίσχυσης αυτών των ρευμάτων δεν έχουν ολοκληρωθεί από την μεριά της κυβέρνησης. Ενισχύει διαρκώς τη δημιουργία πολυεθνικού μωσαϊκού στην Ελλάδα με κινήσεις προς χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Σε όλους αυτούς τους κινδύνους η κυβέρνηση απαντά με ένα συγκεντρωτισμό στην άσκηση της εξουσίας που κορυφώνεται με την ανάληψη του ρόλου του Υπουργού Εξωτερικών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Γιατί; Τι φοβάται ο κος Παπανδρέου και δεν δίνει το υπουργείο σε κάποιον συνεργάτη του;

Όταν βέβαια το σχέδιο ολοκληρωθεί, το παγκόσμιο σύστημα ξαφνικά θα ενισχύσει τις ακροδεξιές οργανώσεις και κόμματα ώστε να ενισχύονται οι προστριβές των πληθυσμών και άρα και τα αποσχιστηκά ρεύματα. Όλοι στο παιχνίδι και ο Ελληνικός λαός στην άγνοια.

Με λίγα λόγια, καληνύχτα…τελειώσαμε.

πηγή Στράβων Αμασεύς

ΣΧΟΛΙΟ

Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και την μείωση των δαπανών για την αυτοδιοίκηση η ανθελληνική κυβέρνηση οδηγεί την χώρα μας σε διαμελισμό.....

Οι υπεραυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες των περιφερειαρχών που είναι αντίγραφα των κυβερνητών των πολιτειών των ΗΠΑ θα δημιουργήσουν μικρά φεόυδα εντός της πατρίδας μας...

Μπας και νομίζει ο αμερικανοθρεμμένος πρωθυπουργός ότι όπως και οι Αμερικανικές πολιτείες έτσι και οι ελληνικές περιφέρειες θα υπάρχουν απλά χωρίς προβλήματα;

Εδώ είναι Βαλκάνια....δεν είναι Λας Βέγκας.

Και ξέρει πολύ καλά ο Αμερικανός πρωθυπουργός ότι η αντιγραφή του αμερικανικού προτύπου μόνο καταστροφή θα φέρει στην Ελλάδα. Και ειδικά στην Θράκη....

Αλλά μάλλον την έχει δώσει στον Ερντογάν σύμφωνα με τις εντολές που έχει λάβει....

Αρα πρόκειται για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

Και όσοι βουλευτές ψηφίσουν τον Καλλικράτη το κρίμα στον λαιμό τους....




Share

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Αγαπητέ Θάνο.

Οι ΗΠΑτελειώνουν, δέν τις χρειάζονται άλλο.
Πράγματι συμφωνώ με την σκέψη σου και θέλω να την επεκτείνω μέχρι το Ναύπλιο.
Η δική μου πρόταση για τον Καλλλικράτη και
για όποιο άλλο σχέδιο είναι η ΕΝΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.