27 Ιουνίου 2010

"Πρέπει ο Χριστιανός να πάρει την Κάρτα Του Πολίτη;" . Ομιλία -απάντηση του Π.Σαράντη Σαράντου την Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Η κυβέρνηση εντός των επομένων 6 μηνών θα έχει επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο όλων μας μέσω της "ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ".

*Ειδικοί επιστήμονες μας βεβαιώνουν ότι το παγκόσμιο και εθνικό σύστημα "υποστήριξης" αυτής της μεθοδευμένης "ψηφιακής διακυβέρνησης" βασίζεται στην χρήση του αριθμού του Θηρίου (666).

*Η "Κάρτα του πελάτη" η οποία κατά πάσα βεβαιότητα θα διανεμηθεί πριν απο την "Κάρτα του Πολίτη" καταργεί το ανθρώπινο πρόσωπο σαν φυσική παρουσία (όνομα, διεύθυνση κλπ) και στην θέση του βάζει έναν bar-code ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιώντας το σύστημα ΕΑΝ 13 εισάγει στην προσωπική καθημερινή και ΑΝΑΓΚΑΙΑ χρήση τον δυσώνυμο αριθμό. Μετά λοιπόν την αριθμοποίηση του ανθρώπου μέσω του ΑΜΚΑ ήλθε η στιγμή για την καθαρά αντίχριστη "bar-codικωποίηση".

*Μπορούμε να θεωρήσουμε ως "ψηφιακή διευκόλυση" τον εξαναγασμό του πολίτη να αποδεχθεί έστω και με το "πιστόλι στον κρόταφο" τέτοιες "εξυπηρετήσεις";

*Ως βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος πως είναι δυνατόν να θεωρήσουμε "συμβατή " με την πίστη μας τη χρήση και επίκληση του ονόματος του Θηρίου;

*Μπορεί να εξακολουθεί να ονομάζεται Χριστιανός αυτός που θα επιλέξει την απεμπόληση των Θείων δώρων του αυτεξουσίου και της ελευθερίας, για χάρη των φτηνών και βραχύβιων "δώρων" - διευκολύνσεων της "Νέας Εποχής";

*Είναι εν τέλει πράξη αποστασίας και υποταγής στις αντίχριστες δυνάμεις η αποδοχή της κατοχής και της χρήσης μιας κάρτας που εισάγει στην ζωή μας τον 666 και που εκ του νόμου δεν θα μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα χωρίς αυτήν;

Αν λοιπόν ανησυχούμε ως πολίτες και αγωνιούμε ως πιστοί, τότε ας παραβρεθούμε την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 και ώρα 20.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου στην ομιλία του Π. Σαράντη Σαράντου για να ακούσουμε τις απαντήσεις του σε όλες τις απορίες γύρω απο αυτό το μείζον για τη σωτηρία μας ζήτημα.

πηγή Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
(ευχαριστώ τον φίλο Ποσειδώνα για την ενημέρωση)



Share

11 σχόλια:

ILIAS KETS NY είπε...

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την καρτα.
Πιστευω θα υπαρξει μεγαλη αναστατωση στον πολύ τον κοσμο που θα καταφυγει στους Ιεραρχες.
Ισως και μερικοι Ιεραρχες να μπερδεψουν περισσοτερο τον κοσμο.
Θα δειξει με τον καιρο.

ΑΔΗΣ είπε...

Μεθοδικά με διαβολική υπομονή-σχεδίαση βάζουν τους ανθρώπους σε ένα λούκι ευημερίας και μετά αναγκαιότητος των άλλαλων και μπάλλαλων, για να ζητά ο ίδιος ο άνθρωπος να αγοράσει και να
δεχθεί οτιδήποτε θα τον κάνει να
συνεχίσει να ζεί στα χαλάσματα της
δήθεν ασφάλειας της Κοινωνίας-Αγοράς
που οδεύει σε μιά ομαδική κατευθυνόμενη
παγκόσμια αυτοκτονία.

Προσωπικά δέν μπορώ να δεχθώ οτι αφορά στην μετατροπή μου απο ΟΝ σε ΠΡΑΓΜΑ.
Και το barcode αυτό εκφράζει και δηλώνει:
Αύξων αριθμός ΚΑΤΑ-ΠΑΡΑ-ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΛΩΣΗ. Αν και έχω τις αντιρρήσεις μου όσον αφορά τα τρία εξάρια λόγω της
σύγχισης που προκαλλούν οι ψευδοπροφήτες πανικομεταδότες (στο χξς το τελικό σίγμα δέν υπήρχε στην εποχή του Ιωάννου αρα και η αριθμητική αξία του ΣΤΙΓΜΑ είναι
άλλη) σκέφτομαι οτι στο κάτω-κάτω μόνον ο Ιησούς, οι Απόστολοί Του, οι Μαχητές Του και οι αληθινά πιστεύοντες σε Αυτόν έχουν την αρμοδιότητα και τον λόγο να τον
αποκαλύψουν και να τον πολεμήσουν.
Εμείς ο απλός κόσμος που στην ουσία το μόνο που κάνουμε τώρα με την στάση μας είναι να στρώνουμε το χαλί για να έρθει αυτό το βδέλυγμα να μας φορτωθεί.
Πόσοι απο εμάς (οι ψευδοπροφήτες) μας έχουν κάνει άβουλα όντα που τρέμουμε σαν ψάρια κάτω απο αυτά τα τρομερά τρία κινηματογραφικά εξάρια; Με την πλατη μας γυρισμένη Στον Θεό, καλά να πάθουνε!
Μόνοι τους αποφασίσανε οτι για το μέλλον θα έχουνε την μοναδική επιλογή ναί ή όχι. Όχι εγώ ούτε εσύ ούτε ο άλλος που κάνει ακόμη την Προσευχή του κάθε μέρα και ώρα.
Εν τουτοις μπορώ να σας πω τό όνομα του αντι-Χρίστου το οποίο αγγλιστι προφέρεται χικς.

Unknown είπε...

Το στίγμα:ς και όχι τελικό σίγμα αντικατέστησε το F (βαυ ή δίγαμμα)που αντιπροσώπευε τον αριθμό έξι (αναφέρεται και στην βικιπαίδεια)και έτσι ο αριθμός 666 είναι πράγματι ο χξς ή χξστ. Αλλως τε δεν είναι ανάγκη να ψάξει πολύ κανείς για να καταλάβει οτι το barcode είναι ακριβώς το 666. Ενα καλό βιβλίο για το θέμα είναι το:
"Στην δύση της ελευθερίας"

george είπε...

*Ειδικοί επιστήμονες μας βεβαιώνουν ότι το παγκόσμιο και εθνικό σύστημα "υποστήριξης" αυτής της μεθοδευμένης "ψηφιακής διακυβέρνησης" βασίζεται στην χρήση του αριθμού του Θηρίου (666).

Μπορώ να έχω μια επιστημονική πηγή για τη χρήση του 666 στο barcode; Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

pliz paizakia
grapste mas ti eipe o p.Sarantis
dioti den mporesame na pame logw astheneias.
eyxaristoyme............

"Ορθόδοξο Παρατηρητήριο" είπε...

Αγαπητέ συναναγνώστη και συνσχολιαστή george.Ακριβώς την ίδια ερώτηση μας έστειλε κάποιος φίλος στο e-mail του "Ο.Π" (με άλλα στοιχεία).Η απάντηση που του δώσαμε (απαντώντας με προσωπκό e-mail)θα επαναληφθεί και εδώ με κάποιες αναγκαίες προσθήκες.
Αν πραγματικά θέλετε να πληροφορηθείτε περί των επιστημονικών τεκμηρίων για την "πυρηνική" και "περιφερειακή" χρήση του αριθμού 666, δεν έχετε παρά να αγοράσετε το βιβλίο "Η ευθύνη της επιλογής μας" (Βιομετρικά διαβατήρια-ηλεκτρονικές ταυτότητες- 666- Bar code-smart cards-εμφυτευμένα μικροτσιπς) που εξέδωσε πρόσφατα το Ιερόν Κελλίον Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη (Άγιον Όρος) και στο οποίο εκτός της λεπτομερούς επιστημονικής περιγραφής των συστημάτων και του τρόπου λειτουργίας τους θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και την αληθινή άποψη της Ορθόδοξης Εκκλησίας για αυτό το θέμα. Φυσικά στο "Ο.Π" αλλά και σε πολλά άλλα ελληνικά και ξένα ιστολόγια και ιστοσελίδες θα διαβάσετε πλήθος αναφορών σε ομολογίες πολιτικών και δηλώσεις επιστημόνων για την χρήση του 666 στα συστήματα αποθήκευσης, ελέγχου και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.
Αν παραθέταμε όλα τα στοιχεία που έχουμε φυσικά στην διάθεσή μας θα χρειαζόμαστε όχι την φόρμα ενός σχολίου αλλά ολόκληρο τον χώρο του ιστολογίου.Σύντομα πάντως το "Ο.Π" θα αποπειραθεί να παρουσιάσει μια "σύνοψη" των επιχειρημάτων καιτων τεκμηριωμένων επιστημονικά απόψεων γύρω απο αυτό το μείζονος πνευματικής σημασίας ζήτημα.
Με τιμή
"Ο.Π"

ΑΔΗΣ είπε...

Κυνηγάμε τον αριθμό και αγνοούμε παντελλώς
τον αγώνα που έχουμε υποχρέωση ως Χριστιανοί
να κάνουμε. Και έτσι νομίζουμε οτι πρόκειται
να αγιάσουμε κι όλας; Δέν είμαστε καλά!
Η παρανόηση του ρόλου του αρνίου απο τους
σπουδαγμένους ευθύνεται για την σφαγή που
έρχεται.
Το να κάθεσαι σήμερα να φλυαρείς με απάθεια
και αποφεύγματα και να νομίζεις οτι εάν θα
σε σφάξουν θα αγιάσεις, κάνεις μέγα λάθος.
Τόσο σε τυφλώνει η διαβολική ΕΠΑΡΣΗ ωστε να
νομίζεις οτι δέν θα λογοδοτήσεις για την
απάθεια σου που εξ αιτίας της σφαγιάστηκε
η οικογένειά σου, τα ίδια σου τα παιδιά;
Με τέτοιο εγωϊσμό ονειρεύεσαι οτι θα σταθείς
ως Άγιος μπροστά Στον Θεό; Θα καείς μόνος σου!
Κύριοι, μόνον Ο Θεός
διορίζει τους Αγίους και τους Μάρτυρες Του
και κανείς δεν μπορεί να Του υπαγορεύει.
(Μόνον οι "εκλεκτοί" διατάσσουν τον "θεο").

nb, θές να πείς οτι στην εποχή του Ιωάννου
στην Ελληνική γραφή υπήρχε το τελικό σίγμα(ς);
Εάν ναί ψάξε λίγο για την αντικατάσταση των
γραμμάτων στον 3ο αιώνα και στο Βυζάντιο.
Όσο για την αριθμητική αξία του ΣΤίγμα,
δέν είναι έξι.
Στο βικι φίλε μου, είτε αλήθεια είτε ψέμμα
μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι θέλει.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Διάβασα στο παρελθόν το βιβλίο "Στη δύση της ελευθερίας".

Δεν αποκόμισα την εντύπωση ότι ΕΙΝΑΙ το "6" αυτό οι εναλλασόμενες γραμμές. Οι γραμμές είναι 4 αντί για 7, συνεπώς κάποιος μπορεί να πει ότι δεν υπάρχει ψηφίο με 4 γραμμές-τα ψηφία στο barcode παριστάνονται με 7 γραμμές.

Δηλαδή ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι τα 3 σύμβολα (στην αρχή στη μέση κ στο τέλος του barcode) αντιστοιχούν σε αριθμό.
Μπορεί να είναι απλά κάποιο σύμβολο -διαχωριστής των πεδίων.

Αν ήταν αριθμός τότε ναι, μοιάζει με το 6-σε σχέση με τους υπόλοιπους αριθμούς.
Αλλά όπως προείπα, λείπουν τα αρχικά bit-λευκές γραμμές.
Οπότε δεν είναι κατά τη γνώμη μου απόλυτα ξεκάθαρο.


Σίγουρα προσπαθούν να μας βάλουν στη λογική των καρτών.
Το έλεγε και ο π.Παϊσιος, ότι αφού μας κάνουν όλους να χρησιμοποιούμε τις κάρτες μία μέρα θα πούνε οι κάρτες κλέβονται, ας βρούμε έναν τρόπο να μην μπορεί να κλαπεί η κάρτα, και έτσι θα μας καλέσουν να εμφυτεύσουμε τσιπάκι (εμφύτευμα στο χέρι ή στο κεφάλι).
Πάμε προς τα εκεί.
Ας θυμηθούμε ότι μόλις 15 χρόνια πριν ελάχιστοι είχαμε πιστωτικές κάρτες.
Σήμερα;
Αύριο άραγε τι;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα του τι λένε η θα πούνε οι "Ιεράρχες", λίγο με νοιάζει για να μην πώ τίποτα χειρότερο.
Αυτό που με νοιάζει και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ είναι το ότι με κωδικοποιούν και περιορίζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ με κάθε τρόπο.
Εκεί θα αντισταθώ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Δεν μπορεί καμμία ΝΕΑ ΤΑΞΗ να με μαντρώσει. Προτιμώ να αγωνιστώ και ανα πεθάνω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Har είπε...

ο π. Σαράντης Σαράντος είναι ένας κληρικός δοκιμασμένος και με ιδιαίτερη σοφια και συννεση για όσους τον γνωρίζουν. Το να επιμένει σ'ενα τόσο σημαντικό θέμα πρέπει να μας προβληματίσει, να μας ξυπνήσει, επ'ουδενι όμως να μας φοβίσει και να μας κάνει αδύναμους και ανίσχυρους που αυτό επιδιώκει η νέα εποχή. Θρασύδειλοι είναι οι εμπνευστές του σχεδίου, όπως θρασύδειλο αποκαλούν και τον αρχεκακο κοσμοκράτορα οι γέροντες του Αγίου όρους.
Στο κάτω κάτω, αν έρθει η ώρα και χρειαστεί να δώσουμε το παρών ας το δώσουμε με όλη μας την ψυχή όπως οι φίλοι μα ς και τ' αδέλφια μας οι πρώτοι Χριστιανοί.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Στον/στην ανωνυμο 17:24
μπορεις να δεις τι είπε ο π. Σαραντης Σαραντος στα παρακατω λινκ (καντα αντιγραφη στην διευθυνση)

http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/06/28-2010.html

http://psigmataorthodoxias.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.