21 Μαΐου 2010

Αποκλειστικό: Η Ελλάδα προετοιμάζεται να αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, σύμφωνα με τον Ερντογάν!!!!

Πρίστινα-Ανταπόκριση Ειδικού συνεργάτη του THE INSIDER

Την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου από την Ελλάδα και την Συρία προωθεί η Τουρκία. Αυτό μεταδίδουν ΜΜΕ στην Πρίστινα σχολιάζοντας την χθεσινή συνάντηση, στην Άγκυρα, του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν με το Κοσοβάρο ομόλογό του Χασίμ Θάτσι.

Ο Ερντογάν φέρεται να έχει μεσολαβήσει σε Αθήνα και Δαμασκό, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Θάτσι με την ελληνική και την συριακή ηγεσία.

Ο Tούρκος πρωθυπουργός, όπως αναφέρει ο Τύπος στην Πρίστινα, στην κοινή συνέντευξη με τον πρωθυπουργό του Κοσσόβου αποκάλυψε ότι «ήδη η Ελλάδα και η Συρία κάλεσαν τον φίλο μου Θάτσι, για να συζητήσουν το ζήτημα της αναγνώρισης και πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα».

Ο Τύπος στην Πρίστινα αποκαλύπτει επίσης ότι ο Ερντογάν, λίγη ώρα πριν συναντηθεί με τον Θάτσι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους πολιτικούς ηγέτες του Αζερμπαϊτζάν, του Κατάρ, της Συρίας, της Λιβύης και της Ελλάδας ζητώντας να δεχτούν τον Θάτσι για να συζητήσουν το θέμα της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου. Το Αζερμπαιτζάν φέρεται να έχει απορρίψει το αίτημα ενώ επιφυλάξεις για μία τέτοια συζήτηση εξέφρασαν η Λιβύη και το Κατάρ.

Η επίσημη σημαία του Κοσόβου.

Σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ στην πρωτεύουσα του Κοσσόβου ο Ταγίπ Ερντογάν δεσμεύτηκε ότι θα πράξει ότι είναι δυνατό για να αναγνωρίσουν την ανεξαρτησία του Κοσσόβου όλο και περισσότερες χώρες. Μέχρι στιγμής το Κόσσοβο αναγνώρισαν, ως ανεξάρτητο κράτος, 69 χώρες.

πηγή THE INSIDER

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια προδοτική ενέργεια που σίγουρα θα πλήξει τις ιδιαίτερα φιλικές μας παραδοσιακές σχέσεις με τους Σέρβους. Εναν λαό που θεωρεί το Κοσσυφοπέδιο κοιτίδα του και ιερή γή (κάτι παρόμοιο με την δική μας Πόλη) και που ποτέ δεν είχε διεκδικήσεις απέναντι στην Ελλάδα. Απεναντίας βρεθήκαμε με τους Σέρβους πολλές φορές σύμμαχοι σε αγώνες τόσο κατά των Τούρκων και των Βουλγάρων όσο και κατά την διάρκεια και των δύο Παγκοσμίων Πολέμων.....
Παράλληλα η αναγνώριση του Κοσόβου είναι μια φιλοαλβανική πράξη που τονώνει το αίσθημα των εχθρικών προς την Ελλάδα, Αλβανών, για την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας η οποία σύμφωνα με τους ίδιους πρέπει να περιλαμβάνει, εκτός της κατεχόμενης Βορείου Ηπέιρου και την ελεύθερη Ελληνική Ηπειρο!!!!

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι οι Αλβανοί πάντα ήταν παραδοσιακοί εχθροί των Ελλήνων. Οι γνωστοί Τουρκαλβανοί πολέμησαν στο πλευρό των Τούρκων κατα των απελευθερωτικών αγώνων των Ελλήνων στην επανάσταση του 1821 αλλα και σε προηγούμενες επαναστάσεις. Συντάχθηκαν πάντα με τους Τούρκους σε όλους τους αγώνες του Γένους μας. Συντάχθηκαν με την Ιταλία κατά τον Β Παγκ. πόλεμο και μάλιστα αλβανικές μονάδες εισέβαλαν μαζί με τις ιταλικές μεραρχίες στο ελληνικό έδαφος το 1940!! Να θυμίσουμε ότι μέχρι προ λίγων δεκαετιών τα αδέρφια μας τις Βορείου Ηπείρου φυλακίζονταν μόνο και μόνο επειδή δήλωναν Ελληνες ή έκαναν δημόσια των Σταυρό τους!!!! Ενώ ακόμα και σήμερα δέχονται απειλές και πιέσεις να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους και τις πατρογονικές τους εστίες, την ίδια στιγμή που οι Αλβανοί έχουν κατακλύσει τον ελληνικό χώρο και αναπτύσσονται οικονομικώς!!!!!
Εν'ω παράλληλα με την ανοχή του προδοτικού "ελληνικού" κράτους αλλά και του μισελληνικού αλβανικού έχουν αναλάβει και τα ηνία της εγκληματικότητας και του υποκόσμου στην πατρίδα μας.

Χαρτης της Ελληνικής αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον οποίο εικονίζεται η χώρα Αλβανία στον Καύκασο.

Αν και οι ίδιοι οι Αλβανοί διατείνονται ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών έχει πλέον αποδείχτεί ιστορικώς ότι προέρχονται από βαρβαρικές φυλές του Καυκάσου που μεταφέρθηκαν στα εδάφη της αρχαίας Ιλλυρίας είτε κατά την περίοδο του Βυζαντίου είτε κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας.....

Η αναγνώριση αυτή φυσικά αποτελεί διακαή πόθο τόσο των Τούρκων όσο και των Αμερικανών και θέτει τις βάσεις για περαιτέρω συγκρούσεις στα Βαλκάνια, τις οποίες εκμεταλλευόμενες η Τουρκία επιχειρεί να παρουσιαστεί ως η νέα περιφερειακή δύναμη της περιοχής.

Εννοείται ότι μια τέτοια αναγνώριση θα φέρει και ψύχρα στις Ελληνορωσικές σχέσεις καθώς η Ρωσία έχει διακηρύξη ότι δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει ανεξάρτητο Κοσσυφοπέδιο αποσπώντας ένα μέρος της Σερβικής επικράτειας....

Η γνώμη μου είναι ότι η αναγνώριση ενός ανεξαρτήτου Κοσόβου από την Ελλάδα αποτελεί και μια έμμεση αναγνώριση του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους εφόσον η αντιστοιχία μεταξύ της κατεχομένης βόρειας Κύπρου και του κατεχομένου Κοσόβου είναι πασιφανής. Από την στιγμή που ξένες δυνάμεις εν προκειμένω οι αλβανικές και νατοϊκές στο Κόσοβο, όπως και οι τουρκικές στην Κύπρο έχουν καταλάβει με την βία εδάφη δύο ανεξαρτήτων κρατών, της Σερβίας και της Κύπρου μας καταλαβαίνετε ότι εμείς ως Ελληνες δεν μπορούμε επ' ουδενί να προχωρήσουμε σε μια τέτοια αναγνώριση.

Φυσικά όλα αυτά θα ήταν υπό συζήτηση αν είχαμε μια ελληνική πατριωτική κυβέρνηση κι όχι μια κυβέρνηση ανδρείκελων εντολοδόχων υπαλλήλων των ΗΠΑ και προσκυνημένων τουρκόφιλων........

Συνεπώς θεωρώ ότι το δημοσίευμα αλλά και οι δηλώσεις του Ερντογάν λένε την αλήθεια και απλά η ανθελληνική κυβέρνηση της 4ης Οκτωβρίου αναμένει την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει στην κατάπτυστη αναγνώριση....




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να σχολιάσω φίλε Θάνο? Τα είπες όλα. Απλά αναρωτιέμαι: Θα αφυπνιστούν ποτέ οι Έλληνες για να αντιληφθούν ποιους επέλεξαν για κυβερνώντες ;;; ΠΟΣΕΙΔΩΝ

pawlos είπε...

δεν νομιζω να αφυπνιστουν οι ελληνεσ .ειχα εννα φιλο (πεθανε )που ελεγε ,,......δεν με νοιαζει τιποτα ...πασοκ και ....παπαδοπουλοσ ....φανταστειτε το επιπεδο τουσ ....αστα ...κουκ...τρομερο αλλα ....πασοκ ...λαοσ εξουσια ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.