16 Μαρτίου 2010

Γιατί κ. Πρωθυπουργέ πούλησες την πατρίδα μας στους ξένους;

Φίλοι μου ο πρωθυπουργός και το κυβερνητικό επιτελείο δήλωσαν σε ολόκληρη την υφήλιο ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο χρεωκοπίας και έθεσαν την χώρα σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας. Αυτό ήταν φυσικό επόμενο, καθώς όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις υπονομεύεις την ανεξαρτησία της χώρας επιτρέποντας στις ξένες δυνάμεις να "σε σώσουν". Οδηγηθήκαμε λοιπόν σήμερα σε μια οικονομική κατοχή που ίσως αποδειχθεί πολύ χειρότερη από την στρατιωτική!!!!

Ναι δέχομαι ότι η δουλειά ήταν στημένη από ξένες δυνάμεις και με όπλο τους μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οίκους.
Ναι δέχομαι ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει έκτακτα μέτρα να σώσει την χώρα. (το προς ποιά κατέυθυνση θα το δούμε).

Κατά την γνώμη μου 2 ήταν οι επιλογές και μια από τις δύο έπρεπε να επιλέξει η κυβέρνηση ώστε να διασφαλίσει την εθνική ανεξαρτησία και να μην "αναγκαστεί" να ξεπουλήσει Αιγαίο, Μακεδονία, Κύπρο, Θράκη και ότι άλλο........

1η Επιλογή. Θα έπρεπε να ληφθούν οικονομικά και φορολογικά μέτρα ΜΟΝΟ για τους έχοντες και κατέχοντες οι οποίοι είναι ανάμεσα στους ενόχους για την οικονομική εξαθλίωση του τόπου μας. Παράλληλα να ξεκινήσουν τα δικαστήρια να ασχολούνται με τους πραγματικούς ενόχους, πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας μας τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια. Αυτό φυσικά θα είχε άμεση επίπτωση στην ανάπτυξη της χώρας καθώς σίγουρα το κεφάλαιο (το οποίο όπως γνωρίζουμε δεν εχει καμια πατριωτική ευαισθησία) θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να καταστρέψει την προσπάθεια της κυβέρνησης. Επαφίεται όμως στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης η εφαρμογή και σίγουρα θα είχε την αμέριστη στήριξη όλων των Ελλήνων.

2η Επιλογή. Θα έπρεπε να βγεί ο πρωθυπουργος σε διάγγελμα προς τον λαό και να ζητήσει συγνώμη από όλους μας για την κατάσταση που περιήλθε το κράτος και για την οποία εν μέρει ευθύνεται κι ο ίδιος καθώς διατέλεσε για πολλά χρόνια κυβερνητικό στέλεχος σε διάφορους κυβερνητικούς σχηματισμούς. Κατόπιν θα μας ενημέρωνε για την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας και για τους κινδύνους που ελοχεύονται για την εθνική μας ανεξαρτησία.

Αφού μας δήλωνε και μας αποδείκνυε εμπράκτως ότι την επομένη το πρωί θα ξεκινήσουν ποινικές διώξεις για όλους τους πρωήν κυβερνητικούς παράγοντες που ευθύνονται για τα σημερινά μας προβλήματα και οι καταδίκες με συνοπτικές διαδικασίες, θα ζητούσε από όλους μας να προσφέρουμε ο καθένας από το υστέρημα του και σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες βοήθεια προς το κράτος ώστε να διασφαλίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια και να μην γίνουμε υποχείρια των ξένων δυνάμεων.

Μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα δεχόταν ο Ελληνας να βοηθήσει την κυβέρνησή του η οποία πλέον θα είχε αποδείξει ότι πράττει πατριωτικά.

Φυσικά εξυπακούεται ότι το ποσό που θα συγκεντρωνόταν θα πήγαινε για απευθείας αποπληρωμή του χρέους της χώρας κι όχι για άλλες περίεργες "πληρωμές".

Θα μου πείτε πολύ απλοϊκά και ουτοπικά ακούγονται όλα αυτά. Το θέμα όμως φίλοι μου δεν είναι πως ακούγονται όλα αυτά ή πως θα γίνονταν στα χέρια εμπειρότατων οικονομικών παραγόντων (αν και πλέον σε αυτόν τον τόπο δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη) αλλά στο ότι αν επρόκειτο για πατριώτες πολιτικούς σίγουρα η λύσεις θα ήταν για το καλό της χώρας μας.

Κι όσο κι αν σας φαίνονται φανταστικά αυτά τα σενάρια πρέπει να γνωρίζουμε ότι το σημερινό ξεπούλημα της εθνικής μας ανεξαρτησίας που ακολούθησε την πρωτοφανή κυβερνητική επαιτία, δεν είναι καθόλου φανταστική κατάσταση και αργά η γρήγορα εν μέσω οικονομικής κρίσης και φτώχειας ο Ελληνας θα διδάσκει στο παιδί του, ότι στα βόρεια η χώρα μας συνορεύει με την "Μακεδονία"!!!!!

Κι αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα............

ΘΑΝΟΣ



Share

8 σχόλια:

Είδα φώς και μπήκα είπε...

Ο μεγάλος μας ποιητής Κωστής Παλαμάς είπε πως οι Έλληνες δεν μπορούν να αυτοδιοικηθούν και γι' αυτό έχουν πάντα κάποιους πάνω από το κεφάλι τους.
Μετά την ανεξαρτησία του 1821 στην Ελλάδα υπήρχαν 3 κόμματα. Το Γαλλικό, το Ρωσσικό και το Εγγλέζικο. Ελληνικό δεν υπήρχε!
Σήμερα η κατάσταση δεν απέχει και πολύ από εκείνη την εποχή, με μόνη την διαφορά ότι έχουν προστεθεί και οι ΗΠΑ.
Κοντολογίς οι αποφάσεις λαμβάνονται πάντα έξω από την Ελλάδα. ΗΠΑ - ΕΕ κτλ.
Τώρα έχουμε κάνει εισαγωγή και άλλους "Έλληνες" εκ Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ινδουϊστάν και άλλα "..στάν" για να μας διοικήσουν στο όχι μακρινό μέλλον...
Και διηγώντας τα να κλαίς...
Σύνδεσμος71 http://syndesmos71.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

δΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η εΛΛΑΔΑ
πΕΡΝΑ ΚΡΙΣΗ..ΓΕΝΙΚΑ...
ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΩς ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΖΩΜΕΝΕς ΡΙΖΕς ΠΙΣΤΗς ΚΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ
ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑς ΔΕ ΧΑΘΗΚΑΝ!!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

Unknown είπε...

Αγαπητέ Θάνο,
Εάν παρατήρησες κάτι πού λέγετε σύμπνοια από όλα μηδενός εξαιρουμένου κόμματα και που συμμετέχουν στην άλωση της χώρας μας??
Τι μπορεί να σημαίνει??

Ότι δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν,

1ον) Χρηματισμός!! που τα χρήματα πρέπει να είναι πάρα πολλά και μεταφράζονται για να μπορούν να εξαγοράσουν όλα τα κόμματα σε μερικές δεκάδες Τρις!!

2ον) Απειλή από τις εξωτερικές δυνάμεις τού τύπου (προσέξτε μην γίνεται δεύτερο Κόσσοβο εάν δεν συμβιβαστείται, και πού κανείς από αυτούς δεν φέρεται σαν πατριώτης ώστε να ανακοίνωση στον λαό το τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει), ώστε εκείνος να αποφασίσει για τα περεταίρω.

Βέβαια για τον σημερινό κυβερνήτη ούτε λόγος! γιατί ίσως αυτός δεν είναι Έλληνας, και ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος της σπουδής για την παροχή Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.(όλα τα άλλα περι προγραμματικών δηλώσεων είνα κουραφέξαλα,Βάσει του συντάγματος απαγορεύεται σε μη Έλληνα να γίνει αυτός είτε κλητήρας είτε έως πρόεδρος του κράτους)
Καί ετσι να πουλάν εν αγνοία μου την πατρίδα μου παραχωρώντας πράγματα που ούτε ο πατέρας του αλλά ούτε και ο Παππούς του ο οποίος με έστειλε να φυλάξω σε ακριτικό νησί την εποχή πού γινόταν η απέλαση των Ελλήνων από την πόλη!
(Στρατικοποίηση των Νήσων και της Κύπρου!!)
Αυτά όλα τσάμπα!! Αντε λεβέντες!!!

paideia-gr είπε...

Δεν την πούλησε στους ξένους! Στους συμπατριώτες του την πούλησε! Πότε θα καταλάβετε επιτέλους πως ο άνθρωπος είναι αμερικανός; Και δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα να τον χαρακτηρίσει απατεώνα ή υποκριτή! Ο ΓΑΠ ποτέ δεν έκρυψε την καταγωγή του και την εθνική του ταυτότητα. Τώρα αν εμείς επιλέξαμε έναν ξένο για πρωθυπουργό μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Unknown είπε...

Χαίρω φιλε,,

Υπήρξα μαααααλακας.
Thanks in victory to george!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Παιδια ξέρω ότι απλά η αναρτηση εκφράζει έναν πόθο για το πως ισως θα ενεργουσε ενας πατριώτης (έστω και ελαχιστα) κυβερνητης.

Ολοι εχετε δικιο.
Κι επειδη ξέρω ότι κι ο Συνδεσμος κι ο Πειραιώτης αλλά κι ο Παιδεία είναι φίλοι μου, θα απαντησω μονο στον άνωνυμο φίλο μας.
Ναι φίλε μου είναι πολυ σωστό να είμαστε αισιόδοξοι κι οχι απελπισμένοι.
Αλλά για να συμβει αυτό πρεπει να ισχύσουν και οι παρακάτω στιχοι (μετα τους συγκεκριμενους) του Εθνικου μας υμνου....

Ναι, αλλά τώρα αντιπαλεύει
κάθε τέκνο σου με ορμή,
πού ακατάπαυστα γυρεύει
ή τη νίκη ή τη θανή.

ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...

ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Ο ΓΑΠ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ) ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΖΩΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕΡΙΑ.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Ο ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΜΕ !!!! ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ???? ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ..Ε !!!…ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ !!!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ !!!!!

ΝΟΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑ 3 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΒΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΕ ΑΥΤΗ Η ΕΡΗΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΣΠΥΡΟΣ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.