31 Μαρτίου 2010

Αντίσταση στην κατοχή που μας έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες, ανθέλληνες πολιτικοί. Κακοποίηση Ελληνίδων στο Σύνταγμα από τους νέους Ιθαγενείς!

Θυμάστε τον κακομοίρη τον Δήμαρχο Αθηναίων τον Νικήτα Κακλαμάνη που μετρούσε 6,5,4,3,2,1......Καλή Χρονιά..; Είχαμε κάνει τότε μια ανάρτηση (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ) για την πολυπολιτισμική εκδήλωση αυτή, στην Νέα Αθήνα όπως την οραματίζονται ο Ραγκούσης, η Διαμαντοπούλου, η Τζάκρη, η Δραγώνα, η Ρεπούση, ο Δήμου, ο Βαλλιανάτος, ο Τσίπρας κι ο Αλαβάνος, η Αλ Σαλέχ και όλοι οι άλλοι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, της απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και στον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό των σχολείων και της παιδείας των ελληνόπουλων.......

Το παρακάτω βίντεο είναι "αφιερωμένο" σε όλους αυτούς αλλά και στον πρωθυπουργό και ολόκληρη την κυβέρνηση της 4ης Οκτωβρίου 2009.



Αδέρφια μου Ελληνες,
Η πατρίδα κινδυνεύει. Βρισκόμαστε κάτω από μια ιδιότυπη κατοχή. Εκτός από την οικονομική κατοχή που μας έχουν επιβάλλει οι τοκογλύφοι με την ανοχή επί δεκαετιών προδοτών πολιτικών, τα τελευταία 10 (ή και περισσότερα) χρόνια τα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και η ελληνική επαρχία (ειδικά Ηπειρος, Μακεδονία, Θεσσαλία και Θράκη) βρίσκονται κυριολεκτικά υπό ξένο ζυγό.
Το κέντρο μάλιστα της πρωτεύουσας της πατρίδας μας, Ομόνοια και Σύνταγμα είναι απροσπέλαστα για τους Ελληνες και κυρίως για τις Ελληνίδες.
Μην κάνετε ποτέ το λάθος να αφήσετε τις γυναίκες σας, τις μανάδες, τις κόρες ή τις αδερφές σας να πάνε στο κέντρο απροστάτευτες.......
Ο Υπουργός Προστασίας του (Αλλοδαπού, Αλβανού, Αφγανού, Αναρχικού κλπ) Πολίτη παραλαμβάνοντας το χάος από τους προκατόχους του, επέφερε πλέον τον ολοκληρωτικό όλεθρο. Το κέντρο της Αθήνας επί των ημερών του θυμίζει τα Σόδομα και τα Γόμορρα.

Πορνεία, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βρωμιά και δυσωδία έχουν καταστήσει την ζωή ανυπόφορη. Βιασμοί, ληστείες, τρομοκρατία είναι καθημερινά φαινόμενα για τους λιγοστούς κατοίκους και τους Ελληνες περαστικούς του κέντρου και των γύρω περιοχών. Οι μόνοι που προσπάθησαν και προσπαθούν να σηκώσουν το κεφάλι είναι οι ηρωϊκοί κάτοικοι του Αγίου Παντελήμωνα Αχαρνών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται με διαταγές του Χρυσοχοϊδη ως φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές και ξενοφοβικοί!!!! Συλλαμβάνονται την στιγμή που προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Ξυλοκοπούνται από αναρχικούς, Συριζαίους και αλλοδαπούς όταν προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους. Κι όταν τρέχουν να προστατευτούν στην Ελληνική Αστυνομία, εκείνη εφαρμόζντας τις προδοτικές , αντισυνταγματικές και ανθελληνικές διαταγές του Υπουργού Προ-Πο (όπως τον απόκαλούν πολλοί) τους ξαναξυλοφορτώνει και τους απειλεί με συλλήψεις και προσαγωγές!!!!

Οσο κι αν σας φαίνεται παράξενο αυτά που είδατε στο βίντεο είναι καθημερινό φαινόμενο (και σε πολύ χειρότερο βαθμό) σε όλες τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Εκεί που άλλοτε περνούσε η λατέρνα, οι άνθρωποι χαιίρονταν την καθημερινή επαφή τους και το αίσθημα ασφάλειάς τους αντικατοπτριζόταν στις ανοιχτές πόρτες και στις αυλές τους, σήμερα βασιλεύει ο τρόμος, και ο αλλοδαπός εγκληματίας. Ο αυριανός "Ελληνας" ιθαγενής του Ραγκούση έχει επιβάλλει τον πολυπολιτισμικό τρόπο ζωής που κουβάλησε από την χώρα του. Ο Αλβανός μαφιόζος ουτσεκάς, ο Αφγανός Ταλιμπάν, ο Πακιστανός ισλαμιστής τρομοκράτης, ο Νιγηριανός μαστρωπός με τις αφρικανές πόρνες του, ο Γεωργιανός έμπορος ναρκωτικών, ο Ρουμάνος κλέφτης....όλα τα καλά παιδιά έχουν μαζευτεί σε μια περιοχή 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων!!!

Πολλές φορές έχουμε πεί στο ιστολόγιό μας ότι δεν είμαστε απο αυτούς που θέλουν να κλειστούν σε γκέτο οι αλλοδαποί στην πατρίδα μας. Δεν θέλουμε να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί μετανάστες που ζούν στην χώρα μας.
Ζητούμε να μπεί επιτέλους ένα ποσοστό όπως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Να ξέρουμε πόσους μπορεί να εξυπηρετήσει η χώρα μας. 200.000 αντε 300.000 το πολύ.
Να επαναπροωθηθούν οι λαθρομετανάστες στις χώρες προέλευσής τους, ή σε άλλες χώρες της Ευρώπης που επιθυμούν. Να φύγουν όλοι οι μετανάστες νόμιμοι ή παράνομοι που δεν έχουν μόνιμη δουλειά. Να φύγουν όσοι δεν έχουν οικογένειες να θρέψουν. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι όποιος έχει οικογένεια και νόμιμη δουλειά δύσκολα θα πέσει στο έγκλημα και στην παρανομία γενικότερα.

Κι αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό οι εναπομείναντες οικονομικοί μετανάστες να αποκτήσουν τα νόμιμα έγγραφα για εργασία. Τα παιδιά τους να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία και σε βάθος χρόνου και κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις (γνώση ελληνικής γλώσσας, ελληνικού τρόπου ζωής, ελληνικών νόμων, υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις και γενικά έμπρακτη αγάπη για την Ελλάδα) να μπορέσουν οι επόμενες γενιές όσων τελικώς θελήσουν να μείνουν για πάντα στην πατρίδα μας, να πάρουν αν τόσο πολύ το επιθυμούν, την Ελληνική υπηκοότητα. Κι όχι φυσικά την Ελληνική Ιθαγένεια!!!!! (εδώ την ελληνική ιθαγένεια δεν την έδωσαν οι παπούδες μας στους φιλέλληνες το 1821 που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την ελευθερία μας, κι όχι ότι την απάιτησαν οι άνθρωποι, κάθε άλλο. Ακόμα και το ύψιστο αγαθό -την ζωή μου- να δωσω για το Αφγανιστάν, ας πούμε, γιατί ξέρω 'γω αγάπησα τους Αφγανούς που ήταν σκλαβωμένοι κλπ κλπ, αυτό σημαίνει ότι από Ελληνας θα γίνω Αφγανός; Μην τρελαθούμε ρε παιδιά.....)

Αυτά φυσικά με την σημερινή κυβέρνηση είναι απλά όνειρα εαρινής νυκτός.....
Ετσι επαφίεται πλεον σε μας τους Ελληνες η προστασία της πατρίδας μας όπως όριζει άλλωστε και το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Εύχομαι λοιπόν Αγιες μέρες που είναι, να έρθει σύντομα η Ανάσταση για όλους μας και πάνω από όλα για την αγαπημένη μας πατρίδα.
Ας είναι σύντομη η νύκτα "όπου τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβια".......



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν ηταν αριστερες αυτες που χουφτωθηκαν και ξεφτιλιστηκαν απτους ξενους εισβολεις, τοτε δεν ειναι ελληνιδες και καλα να παθουν.
αν ειναι ΜΗ αριστερες τοτε θεωρουνται ελληνιδες και θα πρεπει να εχουν γινει ηδη μελη στη χρυση αυγη.
αλλιως ειναι αξιες τις τυχης τους οπως και ολοι μας.
εχουμε πολεμο και ο καθενας ας αναλαβει πλεον τις ευθυνες του.
νεροβραστοι πατριωτισμοι, και γκρινιες και διαμαρτυριες απτο ιντερνετ δε λενε απολυτως τιποτα.
οργανωθειτε και ετοιμαστειτε για τον νεο εμφυλιο που ερχεται μεταξυ αριστερων και ξενων λαθροεποικιστων απο τη μια, και του ελληνικου λαου απο την αλλη, και ξεκοληστε απο δεξιουλικες πουστοδημοκρατικες νοοτροπιες και αντιληψεις....

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προβολή του βίντεο και την ανάδειξη του θέματος.

Πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουνε να οργανωθούνε και να αντιδράσουνε.

Για τους περισσότερους όμως η Χρ.Αυγή είναι "καμμένο χαρτί":

1ον: έχει τη ρετσινιά του νεοναζισμού
2ον: έχει κατηγορηθεί από αναρχικούς ως παρακρατική-προσωπικά δεν το πιστεύω
3ον: μοιάζει "περιθωριακή" και δεν δείχνει ανοιχτή για το μέσο Έλληνα να ενταχθεί σε αυτή
4ον: αμφιλλεγόμενη σχέση με Ορθοδοξία- ενώ οι εθνικοί μας αγώνες (1821, Αυτονομία Β.Ηπείρου,απελευθέρωση Μακεδονίας, ΕΟΚΑ κλπ) γινόταν πάντοτε από άτομα που αψηφούσανε το θάνατο γιατί είχανε πλημμυρίσει απ΄πο Χριστό στην καρδιά τους.

Ίσως η λύση είναι η δημιουργία ολιγομελών ομάδων "περιφρούρησης" σε κάθε περιοχή που θα απαρτίζεται από παλιούς φίλους και γνωστούς ή πχ νεαρούς μαγαζάτορες κλπ.
Ανά γειτονιά ώστε να μαζεύονται εύκολα-και να αισθάνονται κάποια ασφάλεια στην περιοχή τους και οπωσδήποτε μακροχρόνιων φίλων ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη και κάλυψη.
Όλα τα παραπάνο στα όριοα της νομιμότητας φυσικά. Άλλο που δεν θέλει ο νέος Υπουργός, το δήλω΄σε από την 1η μέρα.

Αν δεν προστατεύσουμε οι ίδιοι τις περιουσίες μας η αστυνομία έχει δεμένα τα χέρια.
Περισσότερο φοβούνται να "μην πειράξουνε" κάποιον αλλοδαπό ή αναρχικό, μην κατηγορηθούνε, παρά έχουνε στο νου τους το καθήκον.

Έτσι τους έκανε να σκέφτονται η εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου (να θυμηθούμε τον Παυλόπουλο;).

Από τις αυθόρμητες ομάδες αντίδρασης θα λείπει όμως η εμπειρία, οπότε καλό σε αυτή τη περίπτωση να ψάξουν να βρούνε συνδέσμους που θα τους καθοδηγήσουνε σε είδη δράσης και σε διασφάλιση της νομιμότητας.

πχ ακόμη κ μία ειρηνική διαμαρτυρία σε μία περιοχή είναι μία 1η κίνηση. Ο κόσμος χρειάζεται την σπίθα.

Ένας
από Θεσσαλονίκη

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου Ανωνυμε Θεσσαλονικιέ κάτι παρόμοιο με την πρότασή σου πήγαν να εφαρμόσουν οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμωνα, δηλαδη να φτιάξουν ομάδες περιφρούρησης για τα παιδιά τους και τα σπίτια τους και τους έβαλαν ταμπέλες φασιστών και ρατσιστών και στο τέλος έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ και μερικοί απο αυτούς συνελήφθησαν!!!!!!!

Μάλλον η προτασή σου είναι καλή αλλά πρέπει να γίνει μυστικά και τα χτυπήματα (να μην είναι δολοφονικά) αλλά να τρομοκρατήσουν όσους τρομοκρατούν τους κατοίκους.....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.