25 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ: ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΛΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ- ΠΑΣΟΚΟΙ –ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στις «σκηνοθετημένες» εκλογές του Οκτωβρίου εμπιστεύθηκε την τύχη της πατρίδας και όλων μας, στο ΠΑΣΟΚ.
Μπορεί να ήταν μια πληγωμένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα.
Μπορεί να ήταν μια χρεοκοπημένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα.

80 μέρες μετά, τα πρώτα επιτεύγματα της νέας διακυβέρνησης, είναι η αποφυλάκιση των εμπόρων ναρκωτικών και των παιδόφιλων, η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, και ιθαγένειας στα παιδιά τους.

Ο ελληνικός λαός στην μεγάλη πλειοψηφία του διαφωνεί με αυτές τις επιλογές όπως δείχνουν ακόμα και οι «κατά παραγγελία» σφυγμομετρήσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕ ,ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

Σε δέκα χρόνια από σήμερα , αν αφήσουμε να περάσουν αυτές οι επιλογές, θα έχουμε στη Βουλή δεκάδες Αλβανούς, Ψευτομακεδόνες, Βούλγαρους, και Τούρκους Βουλευτές, οι οποίοι θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα των χωρών προέλευσής τους.

Ο Έλληνας πολίτης θα χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα στη χώρα του.

Η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι για την διατήρηση της κυριαρχίας του ελληνικού λαού και την προστασία του Συντάγματος.

Πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα την αλήθεια.

Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το ΚΚΕ, δεν είναι ΚΚΕ, και η ΝΔ δεν είναι ΝΔ.

Έλληνες, πράκτορες διεθνών οργανώσεων, έχουν διεισδύσει στα κόμματα και στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, και εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. Και έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα, με την οικονομική ενίσχυση των ξένων Κέντρων.

Οι πράκτορες που έχουν καταλάβει την εξουσία προσπαθούν να τη χρησιμοποιήσουν σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αυτοί είναι οι «ακραίοι» που βιάζονται. Αυτοί είναι που κάνουν την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου , στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην σιωπή των οπορτουνιστών «παντός καιρού» , που ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ, για να διατηρήσουν τα προσωπικά τους προνόμια.

Στόχος των «ανθρωπιστικών» μέτρων, που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδας. Φυτεύουν μουσουλμανικές κοινότητες σε κάθε δήμο της χώρας.

Αυτή η εξέλιξη δεν θα περάσει!

Η «ανθρωπιά» δεν έχει καμία σχέση με τα πολιτικά δικαιώματα και την ιθαγένεια.

Η σιωπηρή αγανάκτηση του ελληνικού λαού θα μετατραπεί σε ποτάμι οργής και αντίστασης που θα τους πνίξει. Και τους πράκτορες στην κυβέρνηση, και τις επιλογές τους και τους νεοταξίτες υποβολείς αυτών των επιλογών.

Αν επιχειρήσουν να ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου θα τους ακολουθήσουμε.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά τους μέσα.
Θα σηκώσουμε όποιο γάντι και αν μας πετάξουν
Και έχουμε τη δύναμη να τους νικήσουμε γιατί έχουμε αυτό που δεν διαθέτουν.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ*

Εκατοντάδες πολίτες τις τελευταίες μέρες συσπειρώνονται στο κάλεσμά μας. Καλούμε κάθε Έλληνα, πέρα και πάνω από τις κομματικές του συμπάθειες και επιλογές να δώσει μαζί μας τον αγώνα για την Ελλάδα, την εθνική μας ταυτότητα, και την συνταγματική νομιμότητα. Και είμαστε μόλις στην αρχή. Στην αρχή μιας προσπάθειας αγνής, άδολης, ακομμάτιστης, αποφασισμένης να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ευχαριστούμε τα ιστολόγια από την πρώτη στιγμή στήριξαν αυτή την προσπάθεια.:

ΔΕΛΤΙΟ 11: http://deltio11.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ: http://ellinikoforum.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: http://protesilaos.blogspot.com/

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: http://kostasxan.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ: http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. http://eglimatikotita.blogspot.com/

ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ: http://cretanpatriot.blogspot.com/

ΤΟΝ ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: http://papailiasyfantis.blogspot.com

Εκατοντάδες μπλόγκς και χιλιάδες πολίτες θα την κάνουν δική τους υπόθεση μέσα στις επόμενες μέρες.

Περιμένουμε η φωνή της αντίστασης να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σε κάθε Ελληνική οικογένεια όπου γης.

Ζητάμε από τους συναδέλφους στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, στην «Επτάνησο Πολιτεία» και στην Κρήτη να στήσουν επιτροπές και να τις πλαισιώσουν με χιλιάδες αγωνιστές.

*Τις επόμενες ημέρες η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας θα έχει τα δικά της γραφεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παραπάνω ιστολογίων ή στα mails:
kiriakos45@hotmail.com και deltio11@gmail.com

από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΧΟΛΙΟ
Θα υποστηρίξουμε την προσπάθεια με την ελπίδα να ανατραπούν τα σχέδια της Νέας Ταξης για την πατρίδα μας.



Share

1 σχόλιο:

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ.

ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΝΑ ΓΕΜΙΣΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΛΕΓΑΝ "ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ Η ΠΟΛΗ"

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.