13 Σεπτεμβρίου 2009

Μπροστά σε νέο κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων. Ανθελληνικό σχέδιο φέρνει εκατομμύρια αλλοδαπούς και σπρώχνει τους Ελληνες στο εξωτερικό.

Η γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση των Ελλήνων σπρώχνει πλέον χιλιάδες από αυτούς στην σκέψη μιας ενδεχόμενης νέας "φυγής" αντίστοιχης με αυτής των δεκαετίων 1920-1930 και 1950-1960.

Η ανεργία που μαστίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικότερα τους νέους ανθρώπους δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης. Η πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια και το μεσαιωνικού τύπου εργασιακό καθεστώς με συνεχή περιορισμό των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, αλλά και η αθρόα εισροή αλλοδαπών οικονομικών μεταναστών και λαθρομεταναστών τους οποίους το κράτος περιέλαβε με προστατευτικές διατάξεις και οι οποίοι προερχόμενοι από τριτοκοσμικές φτωχές χώρες άρχισαν να αντικαθιστούν τους Ελλήνες σε όλες τις επονομαζόμενες δουλειές "του ποδαριού" όπως λέγονται με φτηνά μεροκάματα, οδηγούν με μαθηματική πλέον ακρίβεια τους νέους μας ειδικά στην αναζήτηση "της τύχης τους" σε άλλα κράτη.

Είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι συνέλληνες ότι αυτο είναι προϊόν των διεθνών συνθηκών και οικονομικών συγκυριών. Δεν θέλει και ιδιαίτερη ευφυϊα για να αντιληφθούμε ότι υπάρχει σχέδιο προφανώς ξενόφερτο το οποίο όμως ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια από μεγάλο μέρος του Ελληνικού πολιτικού κόσμου με πραγματικά προδοτική συμπεριφορά.

Πως αλλοιώς θα βρεθεί ο απαραίτητος χώρος ώστε να ριζωθούν στην πατρίδα μας τα εκατομμύρια αλλοδαπών έτσι ώστε να λειτουργήσουν και σαν "πέμπτη φάλαγγα" σε περίπτωση που η Ελλάδα μας πάει να συγκρουστεί με το παγκοσμιοποιημένο κατεστημένο. Πρέπει να ξεριζωθεί το πιό ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας, η νεολαία.
Ετσι θα επικρατήσουν δυνάμεις ανθελληνικές και ανορθόδοξες που έχουν σκοπό την δορυφοροποίησή μας και την υποταγή μας ως Εθνος ή ακόμα καλύτερα γι αυτούς και της εξαφάνισής μας.

Πολλές φορές ισχυρίζονται κάποιοι ότι η συνομωσιολογία είναι στο αίμα του Ελληνα. Οχι όμως αδέρφια μου. Δεν είναι έτσι.

Πόσο θα ήθελα να υπάρχει μια Ελλάδα ισχυρή στρατιωτικά ώστε να προασπίζει τα δικαιώματα της κάνοντας τα σεβαστά στους γύρω της.
Μια Ελλάδα με πραγματική εθνική παιδεία. Που τα Ελληνόπουλα παράλληλα με την διδασκαλία όλων των σύγχρονων επιστημών αλλά και των επιτευγματων των υπολοίπων λαών της υφηλίου να μαθαίνουν την δύναμη του Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού πράγμα που θα τα έκανε πραγματικά υπερήφανα για την Ελληνική καταγωγή τους.
Μια Ελλάδα με δουλειές για όλους τους Ελληνες με μηδενική ανεργία και αναπτυξη σε όλους τους οικονομικούς τομείς.
Μια Ελλάδα όπου οι οικογένειες θα ανθίζουν με πολλά παιδιά. Οι πολύτεκνες οικογένειες να δέχονται από το κράτος κάθε δυνατή βοήθεια υλική και οικονομική και πραγματικά κίνητρα ώστε συνεχώς να αυξάνονται τα Ελληνόπουλα. Αυτο φυσικά θα οδηγούσε σε δύναμη τον Ελληνικό στρατό που θα επανδρωνόταν. Θα έλυνε το ασφαλιστικό πρόβλημα καθώς οι ενεργοί εργασιακά πολίτες θα ήταν περισσότεροι των συνταξιούχων κι όχι το αντίστροφο με την γήρανση του πληθυσμού που συμβαίνει σήμερα. Για τους λάτρεις της οικονομίας θα είχαμε αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού ώστε να γίνει ένας δελεαστικός προορισμός για τις μεγάλες καταναλωτικές επιχειρήσεις.
Μια Ελλάδα όπου θα υπάρχει και θα μεγαλουργεί η Ελληνική μας Ορθόδοξη Εκκλησία με πλήθος κοινωνικών ιδρυμάτων και πλούσιου πνευματικού έργου. Μια Ελλάδα Ορθόδοξη αλλά και με ανεξιθρησκεία για τους κατοίκους της κι όχι επιβολή της αθεϊας μέσω της παιδείας και των ΜΜΕ.
Μια Ελλάδα με δωρεάν ιατρική περίθαλψη υψηλών προδιαγραφών για τους άπορους Ελληνες κι όχι τα εξευτελιστικά ράντσα.....
Μια Ελλάδα με δυνάμεις ασφαλείας που θα ενεργούν πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά προς όφελος του Ελληνα πολίτη, αλλά και του οποιουδήποτε κατοίκου της πατρίδας μας.
Μια Ελλάδα που δεν θα την εγκαταλείπουν πανικόβλητοι όλοι οι αξιόλογοι επιστήμονές της αλλά αφού μεγαλουργούν στο εξωτερικό θα γυρνούν πάντα στην πατρίδα για να βελτιώσουν με τα φώτα τους την καθημερινότητά μας.
Μια Ελλάδα με ΜΜΕ που θα υπηρετούν την αλήθεια και την ποιότητα. Με λόγο καθαρό απλό και πατριωτικό.
Μια Ελλάδα δημοκρατική που όμως θα προστατέυει με αυστηρούς νόμους την δημοκρατία της με δικαιοσύνη ανεξάρτητη και αδέκαστη.
Μια Ελλάδα που θα τιμά και θα σέβεται το παρελθόν της, θα μεγαλουργεί σε όλους τους τομείς του παρόντος της και θα πορεύεται σε ένα σίγουρο μέλλον δυνατή και ανεξάρτητη.

Πιστεύετε ότι αν συνέβαιναν όλα αυτά θα καθόμασταν να λέμε κάθε μέρα για τα στραβά που βλέπουμε γύρω μας; Θα βλέπαμε συνωμοσίες και προδοσίες; Δεν νομίζω.

Αλλά αυτά όλα ξέρετε από που ξεκινούν από τους πολιτικούς. Είμαστε μια χώρα άτυχη. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολιτικοί υπηρετούν κάτι άλλο εκτός από την Ελλάδα και τους Ελληνες. Παίρνουν εντολές από ξένα κέντρα, πέφτουν και καλά από αφέλεια, στις παγίδες των ανθελλήνων.... Βρίζουν συνέχεια όλους εμάς για συνωμοσιολογία. Αγαπούν το χρήμα και την προσωπική τους δόξα κι όχι την δόξα της Ελλάδος. Θέλουν να κλείσουν τις ελευθερες φωνές του διαδικτύου που τους ξεμπροστιάζουν.
Κάποιοι λένε ότι αυτοί είναι οι πολιτικοί που μας αξίζουν. Ομως κάποιος μας τους πλασάρει και τους προωθεί ελέγχοντας την κοινή γνώμη. Κάνοντας το άσπρο μαύρο. Τον προδότη, ήρωα. Τον πουλημένο, πατριώτη.
Θυμηθείτε για παράδειγμα την προστασία του Τρεμόπουλου από τα μέσα κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών......

Αραγε θα δούμε ποτέ μια τέτοια Ελλάδα όπως την παρουσιάσαμε πιό πάνω;
Προσωπικά πιστεύω ότι θα αργήσουμε πολύ. Τόσο πολύ που Ελλάδα τότε θα είναι μόνο η Αττική..........

Συγνώμη αν σας κούρασα και ξέφυγα κι από το θέμα αλλά όταν μιλάς για την Ελλάδα
σε πιάνει το παράπονο μετά από λίγο....νομίζω σε όλους μας συμβαίνει.

ΘΑΝΟΣ



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ 'ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ' ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΙ' ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ, ΑΙΣΧΟΣ > http://www.youtube.com/watch?v=f9OYJSNIKw4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egreekalert%2Ecom%2F&feature=player_embedded

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.