11 Απριλίου 2009

Οι προδότες της Ελλάδος ακόμα κι αν διαφωνούν στις απόψεις τελικά συμφωνούν. Ειναι κατά Ελλάδας και Ορθοδοξίας. Θέλουν λοιπόν την εξαφάνισή μας.

Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Αλαβάνου για τον εθνικό μας ύμνο θα αναφερθούμε σε ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε έξαρση τελευταία. Πρόκειται για την προσβολή όλων των αξιών, των εννοιών και των συμβόλων κοινωνικής συνοχής της ελληνικής κοινωνίας. Και μη βιαστείτε να σκεφτείτε πως θα αναφερθούμε μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ· εξίσου αν όχι περισσότερο τα κτυπούν με ανυπόστατα ψεύδη και προσβολές κάποιοι του υπερπατριωτικού χώρου, οι αυτοαποκαλούμενοι αρχαιολάτρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρερμηνεύει τον εθνικό ύμνο, ζητά την κατάργηση των σχολικών εορτών και των παρελάσεων, επιδιώκει τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, κατηγορεί την ελληνορθόδοξη παράδοση ως οπισθοδρόμηση και προωθεί το αντάρτικο πόλεων ως μέτρο για την οριστική διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Στο ίδιο μήκος κύματος οι αρχαιολάτρες προσπαθούν να εφεύρουν μίσος των Ελλήνων Ορθοδόξων (δηλαδή όλων μας) προς την κλασική αρχαιότητα, επιδιώκουν και αυτοί τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους και κατηγορούν κάθε τι ελληνορθόδοξο (δηλαδή το σύνολο της παραδόσεώς μας) ως πλαστό!

Λόγω της μη προβολής αυτών των απόψεών τους από τα ΜΜΕ οι αρχαιολάτρες βέβαια έχουν ταχθεί στο περιθώριο της πολιτικής τουλάχιστον ζωής του τόπου· δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με το ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σταθερά πάνω από το 3%! Πραγματικά απορούμε, είναι δυνατόν 3% των Ελλήνων να δέχονται αυτές τις θέσεις; Η δε σύμπλευσή τους μάλλον φυσιολογική. Όπως μου έλεγε και ένας παλιός: "ιδεολογική σύμπλευσις=κοινή χρηματοδότησις".

από το paideia-gr

ΣΧΟΛΙΟ
Τι να πώ; Πραγματικά όσο κι αν διαφωνούν μεταξύ τους ιδεολογικά αναρχοαριστεροί και νεοειδωλολάτρες, φαίνεται ότι σε ένα πράγμα συμφωνούν. Στο ροκάνισμα των των στήλων που στηρίζουν το Γένος μας. Οι μεν ροκανίζουν τον Ελληνισμό και οι δε την Ορθοδοξία.
Οι μεν αναρχοαριστεροί έχουν υιοθετήσει καθε ανθελληνική θέση που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να ακούμε μόνο από τους έξωθεν εχθρούς της πατρίδας μας ενώ ταυτόχρονα κατηγορούν την Ορθόδοξη εκκλησία για φασισμό και εθνικισμό.
Οι δε νεοειδωλολάτρες το παιζουν υπερπατριώτες και προσπαθούν να μας πείσουν για τα εγκλήματα (;) του Χριστιανισμού κατά του Ελληνισμού !!!!!
Ποιά εγκλήματα κάτα των Ελληνων νέων που τον λάτρευαν στην Θεσσαλονική έκανε ο Αγιος Δημήτριος; Που ήταν ένας απο αυτούς. Μαρτύρησε γι αυτούς και πρίν από αυτόν ο Νέστωρας. Ολοι Ελληνες και μετά ακολουθησαν χιλιάδες άλλοι.......
Ναι ξέρουμε πολύ καλα ότι έγιναν μεμονωμένα επεισόδια όταν επικράτησε ο Χριστιανισμός στα χρόνια του Μ. Κωνσταντίνου και των μετεπειτα πρώτων αυτοκρατόρων του Βυζαντίου. Ομως ποτέ δεν πήραν την μορφή διωγμού όπως τους 3 πρώτους αιώνες.
Εξάλλου την στιγμή που οι Ελληνες άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι για να μείνουν Ελληνες στην ψυχή έπρεπε να κρατήσουν αναμένη την φλόγα της Πιστεως της Αποκάλυψης και της αγάπης του Χριστού, ένωσαν μέσα τους αυτά τα δύο στοιχεία και άρχισαν να μεγαλουργούν. Δημιουργησαν χιλιόχρονη αυτοκρατορία. Αλλά κι οταν από δικά τους λάθη έχασαν την αυτοκρατορία, πάλι μεσα από την πίστη τους επιβίωσαν και έμειναν ελεύθεροι στην ψυχή αν και 400 χρόνια σκλαβωμένοι.
Το αστείο είναι ότι οι νεοειδωλολάτρες κατηγορούν τον Χριστιανισμό ότι έιναι εβραιοκίνητος και εβραιόφιλος........
Μα πόσο γελοίο επιχείρημα είναι. Οι Εβραίοι, ως γνωστόν, μισούν κάθε τι που έχει σχέση με τον Χριστιανισμό μέχρι θανάτου. Το είδα με τα ματια μου οταν επισκέφθηκα τους Αγίους Τόπους. Για να καταλάβετε το μενος τους θα σας πώ ένα απλό πάραδειγμα. Μια λεπτομέρεια που παρατήρησα μεσα στο αεροπλάνο της EL-Al (Ισραηλινή αεροπορική εταιρεία). Ειχε στο κάθισμα όπως σε όλα τα συγχρονα αεροσκάφη cd player και στο σημειο που είναι τα κουμπιά για να ανεβάσεις ή να χαμηλώσεις την ένταση του ηχου όπου πρέπει να εχει + ή - αυτοί είχαν βάλει - και αναποδο τάφ !!!! ούτε εκεί δεν μπορούσαν να αντικρύσουν τον Σταυρό.................
Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι αυτοί αν μάθαιναν ξαφνικά ότι οι Ελληνες έγιναν ειδωλολάτρες ή οτιδήποτε άλλο και απέταξαν την Ορθοδοξία δεν θα χαίρονταν;
Ποιοι οδήγησαν στον θάνατο τον Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό με συκοφαντίες. Τον άνθρωπο που ίδρυε Ελληνικά σχολεία, και παρότρεινε τους Ελληνες να δίνουν αρχαιοελληνικά ονόματα στα παιδιά τους σε καιρούς σκλαβιάς;
Αρα για ποιον δουλευετε εσεις της πατρώας θρησκείας όπως λέτε.......

Σήμερα απειλείται το Γένος μας πάλι με αλλοτρίωση και εξαφάνιση στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης. Νομίζετε ότι χωρίς Ορθοδοξία θα επιβιώσουμε, ως Ελληνες; Αν ναι ρίξτε μια ματιά στον ΣΥΡΙΖΑ...........



Share

1 σχόλιο:

cummulus είπε...

Καλημέρα σας. Δυστυχώς οι αρχαιολάτρες-ειδωλολάτρες, παίζουν, χωρίς βέβαια να το καταλαβαίνουν, το πιό ύπουλο παιχνίδι εναντίον της πατρίδας.
Αλλά και τέτοιο φονταμενταλιστικό μίσος εναντίον της εκκλησίας, (στην ουσία εναντίον του Χριστού) είναι απίστευτο. Ας ευχηθούμε να ανανήψουν το γρηγορότερο.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.