18 Ιανουαρίου 2009

Τι διδάσκονται τα τουρκόπουλα στο σχολείο; Το πιο βολικό ψέμα ότι πολύ απλά, οι Ελληνες είναι ένα τουρκικό φύλο !!!!!!!!


Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ’Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία -και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονας διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)
-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασίαείναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλιατο 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικάύδατα της Τουρκίας. Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά τηςχωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά πουβρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».

Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης. Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (EgeDenizinde TurkHaklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά.

Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας, όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός-ήταν τουρκικής προέλευσης!
Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωικές, Μυκηναίους, Ίωνες,
Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα
μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού»,του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!
Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerivefiliki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το…2480 π.χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής. Η εργασία του εγκρίθηκε απ’ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία.

Πηγή: Εφημερίδα ΤΟ ΘΕΜΑ - Νίκος Χειλαδάκης

από το strategy-geopolitics.blogspot.com

Οι Τούρκοι παραμυθιάζουν τον λαό τους αποκρύπτοντας την πραγματική καταγωγή τους απο τους Μογγόλους και τις στέππες της Ασίας (αν και τα πολεμικά τους σχέδια ονομάζονται Αττίλας κλπ) και άσχετα με το αν ολα τα ονόματα και τα τοπονύμια μεχρι και σήμερα στην Μογγολία και σε άλλες τουρκογενείς και τουρκόφωνες περιοχές απο όπου πέρασαν οι Τούρκοι ερχόμενοι προς την Ευρώπη περίπου το 1000 μ.Χ., ειναι τα ίδια με των σημερινών Τούρκων. Οι Σκοπιανοί παραμυθιάζουν τον λαό τους κλέβοντας την Ελληνική ιστορία. Οι Αλβανοί παραμυθιάζουν τον λαό τους ισχυριζόμενοι ότι ειναι οι αρχαίοι Ιλλυριοί !!!! και μαλιστα συγγενείς με τους Ελληνες !!!! ενώ ακόμα και σήμερα η περιοχή απο όπου τους έφεραν οι Τούρκοι επι τουρκοκρατίας, στον Καυκασο λέγεται Αλβανία !!!! Οι Βούλγαροι παραμυθιάζουν τον λαό τους και ενώ οι ιδιοι κατέσφαξαν και εκβουλγάρισαν βίαια τους Ελληνες της Ανατολικής Ρωμυλίας, ισχυρίζονται ότι η Μακεδονία και η Θράκη ειναι Βουλγαρικές περιοχές. Μαλιστα το 1941 που εισέβαλαν πίσω απο τους Γερμανούς, σαν στρατός κατοχής και κατέλαβαν την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη απαίτησαν απο τους Ελληνες κατοίκους να μην μιλούν την Ελληνική γλώσσα !! και να αλλάξουν τις καταλήξεις των ονομάτων τους σε -ωφ.
Ολα αυτά συμβαίνουν σήμερα, εδω και τώρα και η αντιδραση της Ελλάδας φιλειρηνική και να προωθήσει τα συμφέροντα των εν λόγω κρατών προς την Ευρωπ. Ενωση και αλλους διεθνεις οργανισμούς.
Η υποστήριξη της ένταξης της Βουλγαρίας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, η σύνδεση της Αλβανίας με την Ε.Ε. (μολις χθες εγκριθηκε απο την Ελληνική βουλή), η προώθηση της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας προς την Ε.Ε. (πάγια πολιτική και των δύο μεγαλων κομματων), και η ενταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με μονη απαίτηση (και καλα) το όνομα το οποίο οπως τελευταία υποστηρίζει η κυβέρνηση, μπορεί καλλιστα να περιέχει τον ορο Μακεδονία !!!!!!!!! αρκει να ειναι σε συνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό !! Ορίστε;
Ως πότε ρε προδότες θα συνεχίσετε αυτά τα αίσχη. Ως πότε θα παραμυθιάζετε κι εσεις τα ελληνόπουλα με ευρωπαϊκά και αμερικανικά ψέματα;Ως πότε ρε προοδευτικοί ξενόδουλοι, κουλτουριαρηδες θα κοιμιζετε τον Ελληνικό λαό;
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ τώρα. Κατάργηση του ανθελληνικού Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (αλήθεια το Ινστιτούτο τι σημαίνει, δεν ειχαν μια ελληνική λέξη να χρησιμοποιήσουν;)
Κύριε Υποργέ ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανελαβε τις ευθύνες σου και εξελλήνισε την παιδεία μας, πριν μπείς κι εσυ μαζι με Μπακογιάννη και Μεϊμαράκη στην "μαυρη" λίστα.

Χάρηκα ιδαίτερα που επιτέλους καποιον Ελληνα Υπουργό τον κ. Σαμαρά άρχισαν απο τώρα να τον βρίζουν και να τον λοιδωρούν οι Σκοπιανοί. Παντα τέτοια κ. Σαμαρά.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.