18 Ιανουαρίου 2009

Καλα ξεκουμπίδια κ. Μπούς. Δολοφόνησες αρκετους ανθρώπους. Πέρνα λοιπόν στην ιστορία σαν ενας γελοίος δολοφόνος.




Ο ανθρωπος που κυβέρνησε επι δύο θητείες τις ΗΠΑ έφτασε η στιγμή να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο. Αιματοκύλησε χωρες. Σκότωσε αθώους. Ηταν κυνικός δολοφόνος. Θυμαστε την βολτίτσα του σκύλου του την ημέρα που τα αεροπλάνα του σκότωναν παιδάκια στην Βαγδάτη !!!.
Η προεδρική του θέση τον προστάτεψε απο το Διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου όπου έπρεπε να παραπεμφθεί και να περάσει το υπόλοιπο του βίου έγκλειστος στην φυλακή ή ακόμα και να εκτελεστεί.
Αντί γι αυτό πλούτισε και θα συνεχίσει να πλουτίζει όπως όλοι οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ.

Ο άνθρωπος που άκουσε αταραχος σε ενα νηπιαγωγείο την έιδηση της καταστροφής των δίδυμων πύργων.

Ο άνθρωπος που όπως αποδείχθηκε ήταν κολλητός φίλος με τον νομικό σύμβουλο της οικογένειας Μπίν Λάντεν!!!

Ο άνθρωπος που έδωσε, μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, και ενώ ήταν κλειστα όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ, την εξωφρενική διαταγή να συγκεντρωθούν όλα τα μέλη της οικογένειας Μπίν Λάντεν στις ΗΠΑ (περι τα 20) και να αναχωρήσουν με κρατικό αεροσκάφος προς άγνωστη κατευθυνση !!!!!

Ο άνθρωπος που απέκρυψε απο τους Αμερικανούς πολιτες την αλήθεια για το χτύπημα του Πενταγώνου απο πύραυλο κι οχι απο αεροσκαφος, την 11-09-2001. Δεν βρέθηκαν συντριμια αεροσκαφους μεσα στο κτίριο που κατέρρευσε, αλλά και οι καμερες ασφαλείας που βιντεοσκοπούν 24 ωρες το 24ωρο την εξωτερική πρόσοψη του Πενταγώνου, δεν είδαν κανένα αεροσκάφος να προσκρούει στο κτίριο.

Ο άνθρωπος που κήρυξε τον πόλεμο κατα της τρομοκρατίας μετα το ύποπτο κτυπημα στους δίδυμους πύργους (κατα την γνώμη των μηχανικών οι πύργοι έπρεπε να καιγονται μέρες πριν καταρεύσουν), εκμεταλλευόμενος τον πανικό της Αμερικανικής κοινης γνώμης, αλλά ταυτόχρονα παρόλα τα συγχρονα υπερόπλα και τους πανταχού παρόντες κατασκοπευτικούς δορυφόρους, δεν μπόρεσε να συλλάβει ή να εξοντώσει τον Οσάμα Μπίν Λάντεν!!!!!!

Ο άνθρωπος που εκμεταλλευόμενος παλι τον πανικό της Αμερικανικής κοινης γνώμης, κηρυξε τον πόλεμο κατα του Ιράκ με το πρόσχημα ότι συνεργάζεται με την Αλ Καϊντα και ότι στο έδαφός του αναπτύσσονται όπλα μαζικής καταστροφής. Φυσικά μετα την εισβολή αποδείχθηκε ότι όλα αυτά ηταν χονδροειδή ψέματα καθώς η Αλ Κάιντα θεωρούσε εχθρό της τον Σανταμ Χουσείν και στο έδαφος του Ιρακ δεν βρέθηκε το παραμικρό όπλο μαζικής καταστροφής. Ηθελε απλά να ελέγξει τα πετρέλαια του Ιράκ τα οποία διαχειρίζεται πλεόν εταιρεία συμφερόντων της οικογενείας Μπούς!!

Ο άνθρωπος που αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία γιατι απλα δεν ηξερε που ειναι η Μακεδονία.

Ο άνθρωπος που απείλησε τους Κυπρίους αδερφούς μας ότι αν δεν ψηφιζαν υπέρ του τουρκόφιλου σχεδίου Αναν για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος θα απομονώνονταν διεθνώς.

Ο άνθρωπος που απέσπασε δια της βίας και αναγνώρισε ενα γελοίο τεχνητό κρατίδιο μεσα στο έδαφος της Σερβίας, το Κοσσυφοπέδιο. Ο άνθρωπος που θεωρείται κατι σαν εθνικός ηρωας των Αλβανών !!!!

Ο άνθρωπος που φέτος το καλοκαίρι κατα την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, υποσχέθηκε στον ηλίθιο ηγέτη της Γεωργίας, Σαακασβίλι, ότι θα τον βοηθούσε σε σύγκρουσή του με τους Ρώσους και τον έβαλε να προσπαθήσει να σφαξει τους Οσετούς και τους Αμπχάζιους, με αποτέλεσμα σημερα πλέον η Γεωργία να ειναι μια διαμελισμένη χώρα.

Ο άνθρωπος που ενώ καταργησε την βιζα για όλους τους Ευρωπαίους πολιτες της Ε.Ε. που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ, συνεχίζει να εκδίδει βίζα για τους Ελληνες !!!!

Ο άνθρωπος που την 2η θητεία του εκλεχθηκε στον προεδρικό θώκο με νοθεία, την στιγμή που ειχε λιγότερους εκλεκτορες από τον του αντίπαλο του. Μαλιστα σε μια πολιτεία των ΗΠΑ όπου εμφανίστηκε πλειοψηφών, βγήκαν σχεδόν όλοι οι βουλευτές στην Αμερικανική Βουλή και δηλωσαν ότι οι ψηφόφόροι τους ψηφισαν τον δημοκρατικό υποψήφιο.

Ο άνθρωπος που ως κυβερνητης του Τεξας (πριν γινει πρόεδρος) του ζητηθηκε περιπου 130 φορές να δώσει χάρη σε θανατοποινίτες κρατουμενους των φυλακών του Τέξας, καθως εκει ισχύει ακόμα η θανατική καταδικη με ηλεκτρικές καρέκλες, ενεσεις κλπ και δεν έδωσε όπως ειχε το δικαίωμα απο τον νόμο, ποτέ χάρη σε κανεναν, με αποτέλεσμα όλοι να εκτελεστούν.

Ο άνθρωπος που επι των ημερών του χτύπησε την αμερικανική οικονομία η χειρότερη κρίση ακόμα κι απο το κραχ του 1929. Εκλεισαν τραπεζες κι επιχειρήσεις. Ανθρωποι εμειναν αστεγοι και ανεργοι. Πολλοί αυτοκτόνησαν απο απόγνωση.

Ο άνθρωπος που λιγο πριν το τέλος της θητεία του, έδωσε το πρασινο φως στους Ισραηλίτες να κατασφάξουν τους Παλαιστινίους στην Γαζα.

Ο άνθρωπος που έβαλε τους Ουκρανούς να παγώσουν την Ευρώπη κλεινοντας τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου για να της δώσει ενα μάθημα ωστε να το σκεφτεται πριν κλεινει οποιεσδήποτε συμφωνίες με τους Ρώσους.

Ο άνθρωπος που ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να υπογραψει οποιαδήποτε συμφωνία για την προστασία του περιβαλλοντος!!!

Ο άνθρωπος που ως πρόεδρος των ΗΠΑ αρνήθηκε την παραπομπή οποιουδήποτε Αμερικανού στρατιωτικού στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου, την στιγμή που προτεινε την παραπομπή όλων των αντιπάλων του μεταξύ των οποίων και ο Σέρβος Μιλόσεβιτς που πέθανε (;) μυστηριωδώς μεσα στις φυλακές του δικαστηρίου.

Και να σκεφτείτε οτι ο ανθρωπος αυτός δήλωνε Χριστιανός!!!! και το Υπουργικό του Συμβούλιο πριν συνεδριάσει και δολοφονήσει τον κόσμο έκανε την προσευχή του!!!!!

Καλα ξεκουμπίδια κ. Μπούς. Κι ο Θεός που ισχυρίζεσαι ότι πιστεύεις να σου ανταποδώσει το καλό που έκανες στην ανθρωπότητα. Το αίμα των αθώων παιδιών που σκότωσαν οι διαταγες σου να σε πνίξει. Ονειρα γλυκα εφιάλτη της ανθρωπότητας.



Share

3 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Καλά ξεκουμπίδια κι ακόμη παραπέρα, αλήτη!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε Πάνο, επιτρεψέ μου τον ενικό καθώς πιστεύω οτι ειμαστε συνομηλικοι, χαίρομαι που μας τιμησες με το να γινεις αναγνώστης του ιστολογίου μας. Μπορείς αν θες να μου στείλεις οποιοδήποτε αρθρο σου (στο email του ιστολογίου) και να το δημοσιέυσω.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥ είπε...

Στο καλο και να μας γραφεις.Πιστευω με τον νεο προεδρο να ερθουν καλυτερες ημερες για ολους μας,και προπαντως πιο ειρηνικες.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.