18 Δεκεμβρίου 2008

Ασε ρε Λαζόπουλε. Μηδενιστή.

Ζήτω η δημοκρατία του Λαζόπουλου

Ζήτω η δημοκρατία των κουκουλοφόρων

Ζήτω η δημοκρατία των συμμοριών

Ζήτω η δημοκρατία των Αλβανών

Σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί, όπως είχε πολυδιαφημισθεί και όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο, βγήκε ο Λάκης, ο γνωστός, στην τηλεόραση, για να δικάσει, να καταδικάσει, να μεμφθεί, να σπιλώσει και να σαρκάσει όσους τον παρακολούθησαν... για να ωραιοποιήσει το έγκλημα που έγινε κατά της πόλης των Αθηνών και πατώντας πάνω στον πόνο των φτωχών να στηρίξει τον δικό του πλουτισμό... (κακά τα ψέματα Λάκη, ο βήχας και ο παράς δεν κρύβονται)!
Αφού επανέλαβε όλες τις θέσεις του δίδυμου Αλαβάνου-Τσίπρα, συνεχίζοντας, και ας μην το καταλάβαιναν όλοι, έδειξε εκείνα που ο Λάκης αποφάσισε να δείξει...!
Ο Λάκης ο γνωστός, ο εκφραστής της προπαγάνδας του μηδέν, ο άνθρωπος που ξεκάθαρα (κι επειδή ζει σε χώρα όπου ανθεί η δημοκρατία) σε τηλεοπτικό παράθυρο κατά τις πρώτες ώρες της εξέγερσης των κουκουλοφόρων, όταν ρωτήθηκε τι έχει να προτείνει στα "παιδιά" που τα έκαιγαν, είχε πει μονολεκτικά: "Να συνεχίσουν"!!!

Ο μέντορας των οργισμένων θαμώνων των Εξαρχείων, ο καταπατητής της ανεκτικότητας, εμφανίσθηκε για να θέσει τους όρους των Εξαρχείων στην κοινωνία μας!!! Και πλήθος προσέτρεξε να τον ακούσει, να τον χειροκροτήσει, να τον ανταμείψει...
Αυτός που πάτησε στη μνήμη ενός νεκρού παιδιού, του Αλέξη, για να κάνει νούμερα και να μαζέψει τα €, καταδίκασε όλους εμάς επειδή δεν βγήκαμε στους δρόμους (για να τους δείρουμε;), ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που πάλεψαν για να κάψουν τις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών και απαίτησε να προσέχουμε...
Ο Θεός Λάκης έκρινε, κατέκρινε και καταδίκασε... και φεύγοντας, εισέπραξε το χειροκρότημα, τις επευφημίες και φυσικά, το ρευστό... Η επόμενη εμφάνισή του είναι προγραμματισμένη για τις Απόκριες, εκτός εάν ξαναβγούν στους δρόμους τα "δικά του παιδιά", αυτά με τις κουκούλες... και χρειαστεί να δημιουργήσει ακόμη ένα άλλοθι...

Υ.Γ.: Η είσπραξη και φυσικά δεν θα δοθεί σε κανένα ίδρυμα. Ίσως να κεράσει τα παιδιά των Εξαρχείων καμιά βότκα, αλλά μέχρις εκεί... και όσο για την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, από εδώ και πέρα θα αποδίδεται μόνο εκεί που ο Λάκης θα αποφασίζει...
Αλήθεια, δεν μας είπε εάν γνώριζε ότι είχαν έρθει τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο 15 ημέρες πριν τα επεισόδια... Το ήξερε άραγε;

πηγη kostasxan.blogspot.com

Εγω εχω ενα σχόλιο.........
Το καθικι ο Λαζόπουλος που χαιρεται απο μεσα του και απ' έξω του για το χαλι της χωρας γουσταρει που τα καθικια τα σπανε και ο κοσμος τρελαινεται.....
Εδειξε βίντεο καποιον που φορα μπουφαν που γραφει POLICE να κραταει λοστάρι και τι θελει να μας πει; Οτι οι κουκουλοφόροι ειναι αστυνομικοί; Αντε ρε χαμενε Λαζόπουλε. Μαζεψε τους χειροκροτητες σου και πηγαινε στη Νικαραγουα και μεινε εκει να ησυχάσουμε. Εφιάλτη.

Δεν μπορω οποτε τον βλεπω μου γυρνανε τα εντερα. Απο τοσα και τοσα βιντεο που δειχνουν κουκουλοφόρους να καταστρέφουν τα παντα στο περασμά τους, απο γυναικες που κλαίνε γιατι τους εκαψαν το περιπτερο, απο νεους που εμειναν ανεργοι και θα κανουν "ομορφα" χριστουγεννα γιατι καηκε η επιχείρηση που δουλευαν, απο τα καμένα αυτοκίνητα των φτωχων συνανθρώπων μας και απο τους 168 τραυματίες αστυνομικούς (χωρις να θελω να πω οτι η αστυνομια κανει καλα την δουλεία της), απο τα καμενα βιβλία του Πολυτεχνείου (να θυμισω οτι βιβλία εκαιγε ο Χιτλερ και διαφορα άλλα ολοκληρωτικά καθεστώτα), απο την κατεστραμενη περιουσία του ελληνικού λαού, αυτοι έκαψαν μεχρι και το χριστουγεννιάτικο δεντρο...... , αυτο το ρεμαλι διαλεξε να δειξει αυτο το βίντεο;

Ας βαλω και εγω ενα βιντεο με τους φίλους του τους κουκουλοφόρους που απέφυγε να καταδικάσει που δειχνει και μια φτωχή γιαγιουλα να κλαιει το περιπτερό της.
Για τον Λαζόπουλο και τους φίλους του φυσικά προκειται για μεγαλο καπιταλιστικό καθαρμα του οποίου η επιχειρηση επρεπε να καταστραφεί.........

http://www.youtube.com/watch?v=K1eKTIaisEg



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.