13 Δεκεμβρίου 2008

Ποιοι συνεχίζουν τα επεισόδια και γιατί ; Μυρίζει ξενος δαχτυλος.

Πετροπόλεμος μπροστά στη Βουλή και πάλι σήμερα. Ομάδες νεαρών κουκουλοφόρων επιτέθηκαν για μια ακόμη φορά εναντίον του κοινοβουλίου, ενώ νωρίτερα αποπειράθηκαν να κρεμάσουν μαυροκόκκινη σημαία (το σύμβολο των αντιεξουσιαστών) στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Για πρώτη φορά σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους και ομάδες των ΕΚΑΜ μπροστά στη Βουλή καθώς η ηγεσία της αστυνομίας δείχνει ιδιαίτερο προβληματισμό με την εμμονή των κουκουλοφόρων να προσεγγίσουν αλλά και να εισβάλλουν στο κτίριο. Είναι χαρακτηριστικό πως τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε εντοπιστεί, για πρώτη φορά στην ιστορία των διαδηλώσεων της Αθήνας, ομάδα νεαρών που προσπάθησε να εισέλθει στη Βουλή από την πίσω πλευρά του κτιρίου. Η εικόνα έστω και μιας -μαυροκόκκινης ή οποιαδήποτε άλλης πλην της Ελληνικής- σημαίας εντός του κοινοβουλίου ή μιας εστίας φωτιάς θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα της χώρας καθώς παρόμοιες εικόνες, η παγκόσμια κοινή γνώμη τις έχει συνδέσει με καταρρεύσεις κυβερνήσεων, καταλύσεις δημοκρατικών πολιτευμάτων ή απολυταρχικών καθεστώτων κλπ. Ο φόβος είναι πως αν όντως υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο"ακραίων στοχείων" το οποίο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δίκαιη αγανάκτιση των νέων διαδηλωτών, στην ουσία ποδηγετόντας τις αντιδράσεις ώστε να επιτύχει τους στόχους του, ίσως να μην υπάρξει αποκλιμάκωση των βίαιων επεισοδίων ούτε τις επόμενες μέρες. Τα συνομοσιολογικά σενάρια τα οποία κυκλοφορούν σε δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στο διαδύκτιο, και αναφέρονται σε εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών υιοθέτησε για πρώτη φορά σήμερα Έλληνας πολιτικός αρχηγός! Συγκεκριμένα η πρόεδρος του ΚΚΕ κ.Παπαρήγα σε συνέντευξή της προς πρακτορείο ειδήσεων συνέδεσε ευθέως τη δράση των κουκουλοφόρων με δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών!

πηγή strategy-geopolitics.blogspot.com

Τι συμβαίνει λοιπόν πλέον; Ενταξει οι νεοι και τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν για τον θανατο του μικρού μαθητή. Ολοι εκφράσαμε την αγωνία μας για το μελλον της νεολαίας και του τόπου μας.
Ποιοι ομως συνεχίζουν τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις, και που το πάνε;
Ειναι γεγονός οτι τα επεισόδια εκμεταλλέυτηκαν αλλοδαποί, εγκληματίες του κοινου ποινικού δικαίου, και διαφοροί άλλοι τυποι. Ομως πληθαίνουν οι φωνές και μαλιστα οχι οι κυβερνητικές μονο που μιλούν για αποσταθεροποίηση που οργανώνεται πλεον απο ξενη δύναμη.
Ολο και συχνότερα βλέπουμε αναμεσα στους διαδηλωτές διαφορες σημαίες ;;;;;; ξένων κρατών. Ποιοι ειναι και τι θέλουν; Ποιος τους καλεσε; Ηρθε η ωρα μαλλον να προστατεύσουμε την πατριδα μας.
Μην ξεχνάμε ο Πρωθυπουργός, η κυβερνηση, η αντιπολίτευση, η αστυνομία, οι μαθητές, οι κουκουλοφόροι, τα κομματα, η Εκκλησία, οι δημοσιογράφοι και οι οργανώσεις καθε ειδους αποτελούνται απο δικους μας ανθρώπους, Ελληνες, αδέρφια μας, συμφωνούμε ή διαφωνούμε θα ασχοληθούμε εμεις και κανενας άλλος μαζι τους. Και το δημοκρατικό μας δικαίωμα της κριτικής, αυτοκριτικής θετικής ή αρνητικής το ασκούμαι μονοι μας κι οχι γιατι θα μας το υποδείξει οποιοσδήποτε ξένος.....

Προς καθε λογής ξενη δύναμη που προσπαθεί να εκμεταλλευτει το χάος που δημιουργήθηκε το μηνυμά μου ειναι ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Η κυβερνηση αυτή αν θελει να λεγεται ακομα ελληνική κυβερνηση, ας κανει το χρεος της και ας προστατεύσει την χωρα απο καθε ξενη επιβουλή και θα ειμαστε μαζί της.
Κατα τα λοιπά, θα λογαριαστούμε μαζι της δημοκρατικά στις επόμενες εκλογες.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.